Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 7

• 53 409
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Пухче, дано всичко да се оправи! Hug
Консултирай се и с координаторката, все пак трябва да ти дадат насоки,
какво да пиеш и т.н.

# 466
  • тук-там
Пухче, кървенето е следствие на нисък прогестерон. Щом е спряло, значи си успяла да вдигнеш стойностите!

# 467
Пухче как си ?
Буба кога е теста ?
Мисля да направя кръвен другата седмица,че още бия Прегнил.😊 Като цяло се отличавам с невероятно търпение 😊.

# 468
  • тук-там
Кой ден си, мила?

# 469
# 470
bubastet, и аз бих изчакала. Стискам ти силно палци! Hug

# 471
Благодаря ти, Сиси Simple Smile. Търпелива натура съм Simple Smile.

# 472
Благодаря ти, Сиси Simple Smile. Търпелива натура съм Simple Smile.
Моля! Hug
Аз принципно, не съм, въпреки че последните години се научих да съм много търпелива,
но мисля, след трансфера, да направя кръвен тест, колкото се може по-късно,
ако стигна до него де, не се знае, като се размразят ембрионите, дали ще стават за нещо.
Моят шанс е 1%, затова не възлагам никакви надежди.
Успех! Hug

# 473
Оооо,то е много индивудуално. Аз също не възлагам надежди. Cry  Нищо не чувствам специално Simple Smile към момента. То, ако е трябвало да стане досега-да е станало,но нали знаеш: "Надеждата умира последна!"

# 474
  • тук-там
Бубе, колко прегнил слагаш и през какво време? Добр ли се чувстваш? Съпричастни сме към твоето чакане Simple Smile

# 475
Бубе, колко прегнил слагаш и през какво време? Добр ли се чувстваш? Съпричастни сме към твоето чакане Simple Smile
Mtz, благодаря ти. Имах 5 инжекции по 100iU/0,2 мл през ден. Днес сложих последната. Слагам и Зарзио за разкош Wink на 3 дни.
Най-интересното е,че чувствам добре, а мен това  ме притеснява Simple Smile.

# 476
  • тук-там
Това е чудесно! Аз се чувствах зле от стимулацията и терапията след ЕТ, и в крайна сметка бях 0, така че според мен имаш реален шанс, след като добре ти понася терапията! Късмет!

# 477
Mtz, благодаря ти. Имах 5 инжекции по 100iU/0,2 мл през ден. Днес сложих последната. Слагам и Зарзио за разкош Wink на 3 дни.

Успех! В коя клиника си ? Интерисно ми е само в Надежда ли изписват зарзио.

# 478

Успех! В коя клиника си ? Интерисно ми е само в Надежда ли изписват зарзио.
Благодаря ти! В същата съм Simple Smile - в "Надежда"! Зарзио-то е, за да няма кървене, нали? Поне това, което съм чела. И незнам, ако са се случили нещата и е имало имплантация, дали точно Зарзио-то не е стопирало т.нар. имплантационно кървене, което така очаквах, а при мен не се случи Sad.

# 479
Посипвай се с вълшебен прашец и те чакаме с положителен тест!

Общи условия

Активация на акаунт