Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 7

• 53 431
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Така...Бях на преглед. Видяхме сакче почти 1см (0,96) с ембрионална тъкан вътре. Така се изрази докторката. Не разбрах това жълтъчно мехурче ли е😕. Повтори, че изключваме варианта "кухо яйце", понеже има ембрионална тъкан. Явно ехографът и не е кой знае колко нов, понеже не сметна на коя г.с. отговаря.
Аз, ако смятам от първия ден на последния си цикъл,  съм 5г.с + 5 дни.
Тя обаче ги смята от датата на оплождане и ми казва 3 седмици и 3  дни-нищо не разбрах 😕
Вика ме пак след 10 дни.
Е, приемам, че засега нещата при мен са добре...

# 406
  • На остров
Пухче има много ивф калкулатори в нета и там ще ти излезне точно в коя седмица си.
От деня на оплождане махаш две седмици и тази дата бориш за първи ден на последен мц.

Ще стискаме палци след 10 дена !

# 407
Пухче, много се радвам! Hug
Бях сигурна, че няма причина за безпокойство! Hug
Стискам ти много силно палци всичко да бъде наред до самия край! Hug

# 408
Пухче, продължавай все така с добрите новини!
Днес на пункцията извадиха две яйцеклетки. Идините дни ще видим дали от този храст ще изкочи заек.

# 409
  • София
Пухчеее, чудесно 😘 Всичко е наред. Ембрионалната структура е ембриона /бебето/. Прекрасни новини 😘🍀🍀🐣🐣
+-123 браво, и двете да се оплодят и да станат хубави бебета 😍🍀🍀🐣🐣🐣

# 410
+-123, стискам силно палци и двете да се оплодят! Hug
Djiji, приятно почивка! Стискам ти палци за 11-ти! Hug

# 411
Благодаря, сладурковци! Посипвам се с вълшебния прашец. Дай Боже, да се оплодят и да се развият правилно, за да ги изследват и замразят.

# 412
Много късмет ти желая, +123:) Ти на изцяло спонтанен цикъл ли правиш процедура или с лека стимулация? Извинявай, ако си писала по-назад, но в последно време не следя форума съвсем редовно...Успех, още веднъж!

# 413
  • In transit
Пухче, супер много се радвам за теб! Успокой вече малко душичката, всичко ще е наред! Heart Eyes
+123 две зайчета ще изкочат, ще видиш. Hug
Джиджи, не ни оставяй, минавай да ни ръсиш редовно, ти си нашата фея кръстница на темата. Heart

Момичета, аз само ви чета, и много, много ви се радвам. Вижда му се края на този ремонт и силно се надявам да стане чудо Simple Smile

# 414
  • На остров
Браво 123 много се радвам, дано сега се оплодят и да са чудесни бебета !

# 415
Благодаря ви, момичета!
Анелка, с Фемара бях. Първия път, когато извадиха читава яйцеклетка, пак бях със същото лекарство. Предишния път бях на Костилбегит, но не ми понесе добре, а и ембриончето спря развитие.

# 416
Благодаря ви, момичета!
Анелка, с Фемара бях. Първия път, когато извадиха читава яйцеклетка, пак бях със същото лекарство. Предишния път бях на Костилбегит, но не ми понесе добре, а и ембриончето спря развитие.
Искрено ти пожелавам сега да се оплодят и развият:)
Аз също правя процедури на ест цикъл. Дотук имам една такава пункция, този месец пропускам заради задържан фоликул. Мислех ако имам цикъл с 2-3 антрални, да поискам лека стимулация именно с Фемара, ако има шанс да се развие поне още един фоликул, освен доминантния. По мои наблюдения има добри отзиви за медикамента от други момичета.

# 417
Благодаря!
То на всеки понася различно. Ако не се лъжа, Костилбегит има същото активно вещество, но него едва го изтраях, с Фемара нямах никакъв дискомфорт, а и гърдите спряха да ме болят. Задържаните фоликули са ми мъка голяма и на мен.

# 418
Момичета, ако има ЗФ на 2-3 ден, то доминантен Фуликул не се развива нали така? А защо започват стимулация при ЗФ ?

# 419
При мен имаше ЗФ 17 мм на втори ден, правя процедура на спонтанен цикъл и от клиниката бяха категорични, че няма да използваме цикъла. Същото ме посъветваха и още две гинеколожки извън клиниката, които посещавам - не само, че няма гаранция че ще се развие доминантен ф, но и е под съмнение качеството.

Общи условия

Активация на акаунт