Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 7

• 53 413
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • София
имплантационно кървене хич не е задължително.
аз имам няколко имплантации нито веднъж кървене, че и никакви симптоми.
сега последния път се осимптомих здравата, даже преди трансфера.
така че теста си е най-сигурното нещо. с тоя прегнил обаче е доста подло. аз затова го отказах последния път.

# 481
имплантационно кървене хич не е задължително.
аз имам няколко имплантации нито веднъж кървене, че и никакви симптоми.
сега последния път се осимптомих здравата, даже преди трансфера.
така че теста си е най-сигурното нещо. с тоя прегнил обаче е доста подло. аз затова го отказах последния път.
Да, подло е, съгласна съм. Аз реално съм сложила 5х0,2мл (последната инжекция днес) и незнам,мисля,че другата седмица по някое време трябва да са се изчистили....

# 482
  • тук-там
Зарзиото не е срещу кървене. То е експериментално в Надежда и цели да подпомогне имплантацията. Имплантационно кървене е твърде рядко явление, не знам от къде реши, че е симптом. Не е! Не мисли много, настрой се позитивно!

Последна редакция: вт, 04 сеп 2018, 15:51 от mtz

# 483
Здравейте!
Да кажа до къде стигнах и аз....
Общо взето решихме да отложим ин витрото за декември или януари. (Понеже съм в нова клиника и се отказахме да бързаме толкова много. Да си пробваме известно време, пък чудото може и да стане)
Не трябва да се отказваме. 😊😊😉
Днес бях на док, 3 ден от МЦ, започвам стимулация с фемара и понеделник съм пак на преглед.
Дай Боже яйчниците ми отговорят, както трябва и доки да успее, да докара О. (Понеже не ми се пукат фоликулите)
Радвам се, че съм в тази група, понеже съм тръгнала по този път и като чета, се запознавам и с други гледни точки и се уча от вас.
Приятен ден и успех на всички.

# 484
Diin321, успех! Стискам ти палци! Hug
Пухче, как си? Надявам се, че всичко е наред! Hug

# 485
Здравейте момичета и предваритело си извинявам, ако въпросът ми звучи глупаво и е неточен.

На 31г. съм, нераждала и с много гинекологични проблеми още от 18 годишна. Моят лекуващ гинеколог лека полека започва да говори за "стимулация на яйчниците" и за "други варианти" за забременяване, въпреки че, досега не сме обсъждали ин витро.Нещата при мен просто логично отиват в тази посока.
Знам, че е изключително субективно и няма еднозначен отговор, но ако се стигне до ин витро и решим да се самофинасираме, за колко време минава цялата процедура след запазването на час при специалист? Говорим за идеалните случаи, в които не се налага допълително лечение?

Пояснявам и разбирам, че въпросът няма конкретен и точен отговор. По-скоро търся някакъв ориентир, защото един от проблемите ми е образуване на миоми, а те рецидивират. Може да споделите вашият опит и времето, което ви отне от консултацията със специалист до завършване на процедурата Simple Smile

# 486
Добре съм засега. Имам съвсем леко кафяво зацапване,  предполагам че още се чистя.
Истината е, че миналата седмица май попрекалих и се претоварих. Нали затварям магазина и трябваше всичко да прибирам, та в събота мисля,  че ми дойде в повече. Уж не съм вдигала тежко,  но все пак не се спрях да щъкам.
И при първата ми бременност не се пазех, но сега всичко е различно.
Ама сега се стреснах и само лежа.

# 487
Здравейте момичета и предваритело си извинявам, ако въпросът ми звучи глупаво и е неточен.

На 31г. съм, нераждала и с много гинекологични проблеми още от 18 годишна. Моят лекуващ гинеколог лека полека започва да говори за "стимулация на яйчниците" и за "други варианти" за забременяване, въпреки че, досега не сме обсъждали ин витро.Нещата при мен просто логично отиват в тази посока.
Знам, че е изключително субективно и няма еднозначен отговор, но ако се стигне до ин витро и решим да се самофинасираме, за колко време минава цялата процедура след запазването на час при специалист? Говорим за идеалните случаи, в които не се налага допълително лечение?

Пояснявам и разбирам, че въпросът няма конкретен и точен отговор. По-скоро търся някакъв ориентир, защото един от проблемите ми е образуване на миоми, а те рецидивират. Може да споделите вашият опит и времето, което ви отне от консултацията със специалист до завършване на процедурата :

Здравей!
Виж и аз отидох със същото желание при новата докторка, но тя пожела първо да ме проследи 1 месец, за да се запознае, както се казва с моите ячници.
По мое желание отложихме ин витро процедурата.
Иначе на въпроса ти: би следвало поне месец да те проследят, да ти пуснат необходимите изследвания и след това да се действа.
Успех!
Дано, каквото и да решиш, да е правилно.

# 488
  • На остров
Пухче всичко ще се нареди !
Диин как така хем ще отлагате за януари хем си на фемара ?

# 489
Зарзиото не е срещу кървене. То е експериментално в Надежда и цели да подпомогне имплантацията. Имплантационно кървене е твърде рядко явление, не знам от къде реши, че е симптом. Не е! Не мисли много, настрой се позитивно!
Мдааа, запознах се на английски и френски що е то "зарзио" и има ли почва у нас, Simple Smile и какво му е точно приложението, но по бг-мамските форуми или в зачатие попаднах на мнение,че уж било за против кървене и аз оттам се настроих Simple Smile. Относно имплантационното кървене, да, и за него знам,че е по-скоро рядкост, отколкото често срещано явление,но пък реших,че аз може да съм от 'редките' случаи. А иначе не го мисля,толкова много работа имам,че дори забравих Simple Smile, но Вие ме върнахте в реалността Simple Smile. Да,настроена съм позитивно и кротко си чакам.
Благодаря ти, mtz!

# 490
Пухче всичко ще се нареди !
Диин как така хем ще отлагате за януари хем си на фемара ?
Няма да правя ин витро сега, а само стимулация с фемара и след това ще ми бие прегнил(по спомен карам), за да предизвика О и ще правим опити с мъжа ми.
Решихме, че ако не стане до 2 месеца така, тогава ще прибегнем до ин витро.

# 491
Пухче, не се товари с нищо! Почивай си! Hug
Дано скоро да се стабилизираш! Hug
Стискам ти много силно палци! Hug

# 492
Здравей, Rocket !
 Първо да ти кажа, че в тази тема повечето сме ти каки 😊
Във форума има отделна тема за почти всяка клиника. Може да попрочетеш, за да се ориентираш. Има и общи теми от рода на " Да се запознаем..."; Предстои ми инвитро...", където може да зададеш конкретни въпроси.
Избери си 1-2 клиники и попитай момичетата в тяхната тема. Навсякъде е различно колко се чака и т.н.Успех!

# 493
Диин, Пухче, благодаря Simple Smile.
Наистина още не съм се ориентирала в тези теми, но сега ще поровя.

# 494

Зарзиото е от 2-3 год., въобще не може да е експериментално. Чудя се дали да не го откажа, ако стигна до ЗЕТ. /така го мисля, дали не вреди, че това ме стресира/

Общи условия

Активация на акаунт