Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 240
 • Варна
 • Мнения: 7 157
Амур подхожда  императивно и с отношение, базирано на страхове и принципа “щом се е съгласил”. Тук просто сложи черешката на тортата, с изявлението си.
Също не е лично, де.
Simple Smile

# 241
 • Мнения: 13 040
Да обичаш и да си готов на всичко .....
..........за другия, е просто ЛЮБОВ.


Ако ме обичаш, ще правиш каквото ти казвам!
Нека е любов. Simple Smile
"Обичам те и бих  направил/а всичко, за да си щастлив/а!" - това е любов. Твоето е егоизъм в най-висша форма.

# 242
 • Мнения: 2 622
Започва да става леко грозно, а и безсмислено. Дадоха се мнения, съвети, насоки, момичето написа, че прави посилното за нея да се справи с проблема си. Другото е излишно. Или, темата ще следва обичайния си ход, автора отдавна е забравил за темата си, но разсъжденията и съчиненията на свободен принцип продължават. Че и обиди и квалификации се промъкват. И изобщо, кучетата си лаят, а кервана отдавна е заминал.

# 243
 • софия
 • Мнения: 271
Започва да става леко грозно, а и безсмислено. Дадоха се мнения, съвети, насоки, момичето написа, че прави посилното за нея да се справи с проблема си. Другото е излишно. Или, темата ще следва обичайния си ход, автора отдавна е забравил за темата си, но разсъжденията и съчиненията на свободен принцип продължават. Че и обиди и квалификации се промъкват. И изобщо, кучетата си лаят, а кервана отдавна е заминал.

Заминал заминал трябва нов камилар:pensive:PensivePensive

# 244
 • Мнения: 14
Здравейте, Благодаря ви цялата подкрепа и всички мнения! Бяха изключително полезни и важни за мен Simple Smile .. Напуснах, намерих си друга работа и избягах от тази среда с 300 , трудно е, много е трудно., но ще се справя. Човекът аха да се сети и пак започна да се държи отвратително, избягах , това беше моят начин. А на вас пожелавам взаимна, силна и здравословна любов! Благодаря !

# 245
 • Paris, France
 • Мнения: 4 156
Силвия, честито! Поне си сложила край на агонията. Желая ти много щастие, радост и успехи в живота. Не всички пътища, които се пресичат продължават заедно. Поне си изживяла прекрасна любов.

Каня те тук за да си оправиш ниския прогестерон и преддиабета и да започнеш новият си живот пречистена и здрава:

http://m.bg-mamma.com/?topic=1061556

Не гледай заглавието! Не е само за отслабване.

Успех в новата работа!

# 246
 • Мнения: 1 564
Човекът може да не е цвете, но ти е казал в прав текст нещата.

Така си е...Останалите мъже или поне 90% от тях мислят като този, но не им стиска да си го признаят, а им избива след 15-20г брак..

# 247
 • София
 • Мнения: 5 917
Да беше я насърчил да си търси късмета тогава.
Знаем ги тези въртели- не мога да съм напълно с теб, ама последвано от омайване и манипулации.
Добре, че се е отървала.

# 248
 • Мнения: 52
Проблемът не е че сте колеги и го виждаш постоянно. Проблемът е, че не гледаш на него реално. Човекът, макар и да е честен с теб, не е нито сериозен, нито  отговорен спрямо действията си. Мисля че не си влюбена в него, а в представата за него. Опитай да го избягваш, обгради се хора около теб, не оставай на саме с него, нито в офиса, нито където и да било. Не се втурва да пробваш с друг, докато не го пребуледуваш. И най-важното, вземи се в ръце и помисли за себе си. Обърни си внимание на здравето и се постави на първо място. Мисли за своите проблеми и се бори с тях. Потърси квалифицирана помощ и хора, които са преживели хранителни проблеми и знаят какви капани и подводни камъни крият. Поискай помощ и си помогни сама. Не се занимавай с него и неговите глупости, надявайки се че нещо ще се промени и ще ти се решат проблемите. Не става така. Никой не е по- заинтересован от теб да си оправиш здравето. Не търси и друг, докато сама не приемеш, че всичко е приключило с този. Няма смисъл да мъчиш и себе си и друг, докато мислиш само как да обвърже някой, който не иска да се обвързва. Време и пространство си му дала предостатъчно. Пробвай все пак и да си намериш друга работа. Но най-важното, погледни реано на него и не му търси оправдания и не го идеализирай.

# 249
 • Мнения: 742
Честито! Оттървала си се от едно откровенно ла*но! Квалификациятя я заслужава заради егоцентризма, инертността и непукизма с който вижда как те съсипва но не му пука и заради безочливата наглост да ти заявява че само това може да предложи. Като няма какво да даде да става и да си заминава а не да съсипва нечий живот докато чака нещо по-добро. За съжаление има и такива...Пишем го на сметката на любовта, понякога струва много скъпо.

Хубавата новина е че си се оттървала и че все още гониш 30. Дай шанс на нов свестен човек. Създай семейство и дете. Тогава ще разбереш какво е да
си изпълнена с любов, повярвай ми. И при описаните проблеми не се бави, това трябва да ти бъде приоритет. Желая ти много щастие и да стигнеш бързо до момента в който сама ще се чудиш на акъла си как си страдала по този.

Общи условия

Активация на акаунт