Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 30
 • Мнения: 755
Да ти дам ли телефона на моята приятелка, която 9 години загуби с един такъв, дето я ревнува и не я дава на друг, и хем си я връща, като си тръгне, ама и не я иска съвсем? И той и обясняваше, как трябва да е самостоятелна и да си е самодостатъчна. Остана си без дете, без нищо, на нулата. Съсипана е.

Той няма да се промени. Решението е в твоите ръце.

Като намери истинската за себе си и ще се ожени и ще заживее с нея. Не се уповавай на розови филми, как главният герой проглежда и осъзнава колко героинята е страдала заради него.

# 31
 • Мнения: 2 772
А досега ходила ли си на психолог за това?

# 32
 • София
 • Мнения: 4 101
Честно казано, не разбирам какво искаш от този човек. Казал ти е на какво можеш да разчиташ - нищо. На него му изнася положението, а на теб - не. Не те лъже, ти стоиш. Ти си си в правото да си губиш времето, колкото по-мелодраматично се държиш, толкова по-бързо се приближаваш към края. Свикнал е с теб, появи ли се някоя по-атрактивна за него, ще те изрита. Но ти стоиш и се опитваш да му провокираш съжалението. Лепкава си, искаш семейство, а той дори не иска да живее с теб.

# 33
 • Мнения: 2 348
Авторката, когато един мъж ти казва, че не става за семейство, той обикновено иска да каже, че не иска семейство с теб.

# 34
 • Мнения: 36
Ами да го каже направо и да я остави, без да я мъчи гледайки си кефа. Не бил виновен той, всичко ѝ бил казал. Мухльо с мухльото.
Авторке, с такива няма оправия. Зарязвай и гледай да се оправиш бързо, че времето тече.

# 35
 • София
 • Мнения: 1 616
Докато още си млада, режи бързо и надълбоко и започвай отначало. Прекрати тази връзка, дай си 1-2 г. да си сама и да се наслаждаваш на живота, не търси връзка на всяка цена и междувременно дай шанс на някой друг човек да влезе в живота ти. Моя близка приятелка така чакаше нейния приятел да "узрее" за връзка. Работеха заедно, след работа излизаха по на питие, кино, екскурзия или кратка почивка някъде, понякога той преспиваше при нея и после си отиваше при мама, тате и сестричката, а тя си оставаше сама. Той се оправдаваше, че е по-малък с 5 г., но това минаваше на 25 и на 30. После тя стана на 35, на 40. Приятелките й се забавляваха, направиха семейства, а тя го чакаше. Не чуваше какво й говорим. Намесиха се външни фактори и се наложи тя да замине за 5-6 месеца по работа в чужбина. Върна се и "изненадата" беше, че той си беше намерил друга и вече живееха заедно. Явно изведнъж е станал готов. И не, не е имал паралелна връзка. Запознали са се след заминаването на "гаджето". Явно, за разлика от нея, е имал очи и уши и за други, докато за нея други не съществуваха. Сега тя е почти на 45 г. и е сама. Опитва се поне дете да има, но 2 пъти има неуспешно ин витро. Той е на малко под 40 г., има 34-годишна съпруга (ожениха се на 10-тия месец от запознанството им), 2 деца и не му пука за "голямата любов на живота му", която явно просто му е била удобна.

# 36
 • Мнения: 2 348
То удобството си е сериозно нещо. Тя си му е буквално на тепсия.

# 37
 • София
 • Мнения: 1 188
Нищо няма да предприеме авторката,  ще си живее в самосъжаление, докато той не я зареже. Моя много близка приятелка е 8 години в тоя филм, с тази разлика че с младежа живеят заедно,  но нищо повече. Тя сега е на 35. Какво ли не сме и говорили. Тя просто се затвори и вече не споделя. Единствено се моля младежа по-скоро да намери Жената с която иска да бъде и да освободи приятелката ми от себе си. Същото важи и да този случай.

# 38
 • София
 • Мнения: 17 184
Разминават се действия и думи постоянно.. разбирате ли, познаваме си семействата, приятелите ни са общи, празнуваме празниците заедно. Всички знаят, че сме двойка и той няма нищо против..

Не е вярно!
Не се разминават думи и действия- казал ти е, че няма да се жени за теб и не иска деца.
Казал ти е, че иска да е с теб за кеф и удоволствие.
И е с теб за кеф и удоволствие.

Това разбира човек, четейки обясненията ти.

Че той е безскрупулен и че не му пука за теб като човек, е вярно.
Че му служиш за играчка, е вярно.
Но, че от теб единствено зависи да спреш да му бъдеш играчка, па макар и любима, също е вярно.

Не знам, явно нямаш достойнство, което да те спре, затова опитай професионалист.........

# 39
 • Мнения: 2 772
Разминават се действия и думи постоянно.. разбирате ли, познаваме си семействата, приятелите ни са общи, празнуваме празниците заедно. Всички знаят, че сме двойка и той няма нищо против..

Не е вярно!
Не се разминават думи и действия- казал ти е, че няма да се жени за теб и не иска деца.
Казал ти е, че иска да е с теб за кеф и удоволствие.
И е с теб за кеф и удоволствие.

Това разбира човек, четейки обясненията ти.

Че той е безскрупулен и че не му пука за теб като човек, е вярно.
Че му служиш за играчка, е вярно.
Но, че от теб единствено зависи да спреш да му бъдеш играчка, па макар и любима, също е вярно.

Не знам, явно нямаш достойнство, което да те спре, затова опитай професионалист.........+111

# 40
 • Мнения: 1 435
Вашето е като в оня лаф "Бий ма, убичЪм та!"....Реално имаш само негативи от тази връзка, за разлика от него. Ако наистина искаш да си опазиш здравето, потърси помощ и режи до дъно тази "любов".

# 41
 • Мнения: 1 932
Сложи край на тази връзка.
 Няма да получиш нищо, само ще унищожиш себе си.

# 42
 • Мнения: 6 412
Всички са прави.

Аз като една добра душа ще ти начертая обаче и една друга картина Simple Smile Представи си, че противно на всякаква логика, ти все пак успееш да го навиеш да се ожените Simple Smile И това се сбъдва! Вие сте женени, ражда ви се бебе... цветя и рози! Simple Smile Една вечер, когато ти се чувстваш дебела, недоспала и уморена и бебето реве, та се дере, мъжът ти си хваща якето и тръгва да излиза. Ти разбира се се побъркваш как така, къде излиза по нощите...? А той спокойно ти отговаря: "Абе ти пак ли ще ме ограничаваш?? Нали ти казах още в началото, че искам свобода. Навих се заради тебе и на сватба, и на бебе, ама сега да ме държиш затворник - няма да стане!". След което излиза, а ти и бебето ревете с часове.

Ако така си виждаш най-идеалното бъдеще, продължавай да се бориш за този мъж. Може пък да падне лошо в някой планински преход и докато е замаян в главата, да подпишете и да се съберете. Но един ден ще дойде момента, в който ще те зареже, а като има и дете в картинката нещата са в пъти по-трудни.

# 43
 • Мнения: 755
Авторката е влезнала в роля, може би несъзнателно, на жертва и мъченица на любовта. Само че, това не е любов. Поне не от негова страна. Наистина потърси психолог, но читав и почвай да работиш с него, че иначе ще си изгубиш най-хубавите години с г-н Сърби Боли Драго ми е!

# 44
 • Мнения: 345
Човека е пределно честен-не иска брак и деца.Авторката,майка ти и баба ти е трябвало навреме да те научат,че е много рисковано да се захващаш с по-млад мъж,защото мъжете узряват по късно,а биологичния часовник тиктака.
Друго основно правило е,мъжът трябва да те обича повече,отколкото ти него.И трето  за брака и отглеждането на деца,освен любов са необходими много отговорност и общи цели.Каквото било-било.Потърси помощ от психолог,пренареди си приоритетите и прекрати връзката!

Общи условия

Активация на акаунт