Аранжиране на маса - тема 7

• 130 445
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Нямах представа как се казваколекцията. Сега я намерих  , така се казва 
Fleurs de Bach
Бях в чуденка няколко месеца преди да ги купя. Вече не са налични в сайта, явно са изчерпани.
Но ми излизат като налични в амазон на голямите чинии само
И докато търсех как се казва колекцията попаднах на товаhttps://www.vivre.bg/p-1426521/сервиз_за_хранене_18_части_new_baita_one
Чинийте, които си показала в сайта на Вивре, преди ги имаше и в Айко и в Джъмбо. На живо въобще не са хубави. Стоято като стари и начукани по ръбовете. Не са и много практични, защото според мен няма да стават и за мияла машина.

# 421
Dims., аз си взех зелени чинии за основно и за салата от Икеа, много ми харесва цвета. Ако искаш погледни сайта, в българския вече не виждам този цвят, сигурно е изчерпан.
Криси, как те разбирам, и на мен ми се иска пролетта да дойде вече, но днес пак вали и времето хич не е пролетно. Аз си купих нарцис ми се искаше нещо цветно да сътворя, но вместо това снега навън ме подтикна да си извадя любимия зимен сервиз. Получи се тази празнична маса за закуска:

А това са ми нарцисите, сигурно ще прецъфтят, докато им дойде реда.

# 422
fatalina
Цитат
Чинийте, които си показала в сайта на Вивре, преди ги имаше и в Айко и в Джъмбо. На живо въобще не са хубави. Стоято като стари и начукани по ръбовете. Не са и много практични, защото според мен няма да стават и за мияла машина.
Всичко е въпрос на вкус и усещане за красота. Като в изкуството, всеки показва своето виждане.
Не си права, чиниите не седят като начупени https://www.luminarc.com/en/designers-collections/fleurs-de-bach/ и се мият в миялна машина.

И нямам никаква представа какво са продавали в Айко и в Джъмбо , живея в чужбина.

choppi масата е страхотна, подредба и цветово си ги съчетала отлично.
Май на всички ни се иска вече пролетта да дойде, обичам я ,защото всичко изниква в цветове, свежо и красиво.

# 423
  • Австрия
E, Дани.. тя, Фаталина, имаше впредвид чиниите от сайта на Vivre. Te са керамични, което пък позволява по-добра имитация на ползвани, в романтично-провинциалeн селски стил чинии, с леки неравности, с тук-там чукнати кантове и ръбчета.. и разбира се, не всекиму точно това се харесва.

Отдавна са изчерпани и в тукашната Икея, Чопи. Радвам се, че се включи. Най-вече със снимка: харесвам начина ти на аранжиране! Отново много приятна, уютна, с хармонично съчетани цветове и форми маса Hug

Точно тия дни в Лидъл гледах пролетните цветя и ми се прииска да купя, но си рекох: рано, раничко е още..

# 424
fatalina приеми моите извинения, станало е недоразумение
 А що се отнася до въпросните чинии , наистина и и на мен не ми допаднаха

# 425
  • München, Deutschland
Привет, момичета!

Нещо ново от мен - втората маса, която имах в главата си на тема "Зима в гората". За мен се очертава да е последната зимна маса, защото другата седмица ще подредя за Свети Валентин, след това за баба Марта и вече ще се ориентирам по-пролетно. Тази година католическият Великден е много рано - на 04.04 - съответно средата на март ще слагам яйчицата и ще ги подържа и до източноправославния. 😃

Иначе съм подготвена за пролетта - зюмбюлчетата ми изкарват първи цветове! 😃

Хубава седмица от мен и доскоро!

# 426
  • München, Deutschland
Пак съм аз. 😃

Омръзна ми от зима и си купих лалета днес, та съм на преход м/у зима и пролет с ледена покривка и пролетни лалета.

# 427
chrissy  и двете маси са страхотни. Особено ми допадна минимистичния втори вариант, а този син цвят само....... ах накара ме да си мечтая за  море и лято

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 21:47 от Danifin1

# 428
Много е красива! За мен си е направо морска! Може би , защото искам лято и море...

# 429
  • München, Deutschland
Благодаря ви. 😃

Забравих да кача клипчето за салфетките - 47 секунди е, на който му се гледа, че обикновено приказват по 3 минути...

https://youtu.be/dKU7l_UcuaE

В този канал има и още клипчета за най-популярните сгъвания. Аз не си падам по клипчета по начало, но тези са много стегнати и бързички.

# 430
  • München, Deutschland
Май-май ставам досадна вече. Expressionless

Понеже снимах за една друга интериорно-декоративно тема колекцията си от салфетки (текущата, не ги събирам), пускам я и тук, че май различни хора четат на двете места и се спирам, че си пиша сама. 😃😃

Това ми е зимната колекция, тази година намалена, защото от ноември изпозатвориха всичко при нас и още е затворено...

Коледно-зимните са около 1/4 от всички и най-много бройки на една тема, другите сезони са по-малко застъпени. 😃

# 431
  • Австрия
О, Криси, масата, каквато е кръгла и с тази лазурно-синя покривка, точно на лебедово езеро прилича Heart Exl И салфетките наподобяват лебедови криле Hands Plus1 И 'зимната приказка' е много уютна, чудесно се връзват новите ти чинии! Хубава е колекцията ти от салфетки, някои се повтарят и в моята Smile но моите са предимно едноцветни, а с 'картинки' нямам. Не знам защо Relaxed

Хм.. за да не си самотна в 'лудостта' си, присъединявам се:

Снимката е кофти, тъй като е на изкуствено осветление, найлоновите опаковки отразяват, но.. подсети ме за моята кутия със салфетки и реших да ги преровя и прередя. Има още 3-4 пакета в кухнята, по настоящем ползващите се. И шкафа с покривки прегледах, 2-3 преместих в чекмеджето с вече старите, а от него пък - с 2 ще се разделя завинаги Smirk

Скрит текст:

Сгъвам ги от към опаковата страна и тези с щампите се разпознават само от мен Nerd

Нямам снимка на масата, до голяма степен повтарям тази

Скрит текст:

..и до скоро, момичета Hug

# 432
  • Австрия
О, пак аз?! Flushed Еееееее.. момичета! От два празника днес.. очаквах вече да сте избрали тематичната украса Wink Или може би за довечера? Очаквам снимки Hug
Не може да се каже, че вкъщи почитаме кой знае колко Денят на Валентин или пък Денят на Трифон, но тъй като е неделя и масата не е в ролята на хоум офис, а вчера имаше толкова много лалета в близкия Лидл, нямаше начин да ги подмина Smile

140221_1 by Dimitrana S, auf Flickr

Почудих се какъв цвят да са цветята.. реших да ползвам 'пролетните' чинии и за тях - розови. Имаше и бледо розови лалета като избор, но заради свеки, която гостува за обяд, взех наситени, радват я ярките и силни цветове. То пък днес е и слънчево, цветовете съвсем греят Sunglasses Прекалено даже за снимка

но в действителност - светло и направо пролетно! Толкова приятно и зареждащо с настроение, че дори смених зимните картини с пролетни:

Скрит текст:

Дано да е слънчево и усмихнато и при вас, момичета Hug

# 433
Dims., прелест!

# 434
  • Sofia
Dims, така ми стопли душата с тези нежни цветове!
И идеята за живи картини е уникална! Твое произведение ли са?

Общи условия

Активация на акаунт