Не остана много вече, ОКТОМВРИ ще се гушкаме с малкото човече

• 34 402
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Ние сме само с текстилна кошара, много ни е удобна, лека е и в къщи лесно си я местя за да изчистя, а когато пътуваме си я прибираме в чантата и тръгваме. Докато бях бременна си мислех за дървена и не исках да чуя за текстилна, сега изобщо не съжалявам че сме само с една текстилна.
Дрешките в Лидл ще са ок ако някой предпочита комплекти от две части, аз повече харесвам гащеризончета (по-удобни са ми за толкова малко бебе). Не че не купих за девойката две клинчета от по-плътно трико (не такова за тениски, но и не ватирано), една блузка от по-плътно трико и една жилетчица от ватирано трико, т.е. има си две комплектчета от две части. Всичко друго е бодита и гащеризони. Помня че дребният имаше един много хубав анцуг размер 62 и като го извеждахме края на март без космонавт му го слагах върху дрешките с които е бил в къщи (боди и гащеризонче). Отделно вече съм свикнала да обличам дете с дрехи от две части, та не ме плаши толкова и затова взех да има разнообразие.
Имайте предвид само че на Лидл долничките нямат ластик на кръста, а колан, който се прегъва на две и при бъдещия батко падаха. Наложи се да им пришивам ластик. Иначе са им много качествени дрешките, спор няма.
Днес приятно ме изненада пратката ми от Некст с гащеризончетата, ей разглеждам си ги като коледни подаръци Grinning Сега остана космонавтчето от HM да пристигне и е напълно готово облеклото. Като изляза в болничен ще се погрижа и за стерилизатор, шишета, козметики и за мен нощници и бельо и други разни такива и сме готови. Аз пък нямам търпение да изляза в отпуск (по принцип и аз съм от работохолиците, но с едно налично дете се променят малко нещата), искам да си плета на спокойствие, че с работа и детенце в къщи не ми остава много време, и да си подреждам и приготвям за бебето бавно и спокойно и да обърна повече внимание на дребния. Ако не е отпускът за изчистване и 45-дневния болничен ще трябва всичко да правя набързо, а хич не обичам...
dtodorova91, не си сама Simple Smile И аз се разтапям при мисълта живи и здрави да гушкам дребния и девойката Simple Smile

# 601
  • Beyond the stars
И ние сме с дървено легълце за вкъщи пък живот и здраве като пътува при бабите или някъде с нас ще се мъкне текстилно. И аз съм с стелиризатор на Чико и си става за всички шишета плюс това е и с голяма гаранция Simple Smile
Колкото до дрешките в Лидл и аз имам добри отзиви, но тези ми приличат за по-големички деца може и да си има размери за бебоци.

От 62-68 почват, та са си идеални за малко по-нататък. И чаршафчетата са симпатични, не че не взех вече три комплекта.. ама да има  Blush

# 602
  • София
Аз да попитам като поръчвате от Некст или от Джордж до офис на Габко ли ви ги изпращат?

# 603
  • Blondeville
Аз от некст си поръчвам от сайта им за България.

С превозвач иначе ползвам ggbg с доставка до офис Еконт.

# 604
  • Beyond the stars
Аз да попитам като поръчвате от Некст или от Джордж до офис на Габко ли ви ги изпращат?

Аз ползвам https://ggbg.bg/
Next има безплатна доставка над 60лв, ако помня правилно, до твой адрес Wink

# 605
От Джордж не съм поръчвала, от Некст си поръчвам директно от сайта с доставка до вкъщи. Имат безплатнба доставка над 60 лв, правим ги без проблем защото поръчвам и за мен и мъжа ми Simple Smile
Само да кажа че на сайта на H&M има освен големи намаления в момента, безплатна доставка над 50 лв и днес още 50% от втори артикул. Ако някой се интересува, има както за децата, за бременни и кърмачки, пък и нормални дрехи, все пак живи-здрави дори в майчинство и мама е човек Wink

# 606
  • София
От Джордж не съм поръчвала, от Некст си поръчвам директно от сайта с доставка до вкъщи. Имат безплатнба доставка над 60 лв, правим ги без проблем защото поръчвам и за мен и мъжа ми Simple Smile
Само да кажа че на сайта на H&M има освен големи намаления в момента, безплатна доставка над 50 лв и днес още 50% от втори артикул. Ако някой се интересува, има както за децата, за бременни и кърмачки, пък и нормални дрехи, все пак живи-здрави дори в майчинство и мама е човек Wink

Охо вчера си открих късо панталонче ( http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0631495002.html )обаче в техен магазин и то моя рамер и беше намален на 12лв. Много съм щастлива, защото преди седмица не беше намален, а аз съм с размер 40 вече Confounded Колкото до тия сутиени незнам какво да правя, момичета нищо не ми става като обиколка......... всичко ми стяга много, взех си и такива разширители отзад за сутиена обаче пак не става, а реално гърдите ми не са толкова наедрели Frowning1Frowning1Frowning1

# 607

Охо вчера си открих късо панталонче ( http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0631495002.html )обаче в техен магазин и то моя рамер и беше намален на 12лв. Много съм щастлива, защото преди седмица не беше намален, а аз съм с размер 40 вече Confounded Колкото до тия сутиени незнам какво да правя, момичета нищо не ми става като обиколка......... всичко ми стяга много, взех си и такива разширители отзад за сутиена обаче пак не става, а реално гърдите ми не са толкова наедрели Frowning1Frowning1Frowning1

И аз съм така, всичко ми стяга.
Банели вече не нося, а почти всички сутиени ги нося с удължители, че и по два.
Пробвай да закопчееш два, при мен се получава.

В началото на лятото и аз си взех едни къси панталонки от HM и си късам от носене. Малко по-късички ми идват, но са удобни.

# 608
  • София

И аз съм така, всичко ми стяга.
Банели вече не нося, а почти всички сутиени ги нося с удължители, че и по два.
Пробвай да закопчееш два, при мен се получава.

В началото на лятото и аз си взех едни къси панталонки от HM и си късам от носене. Малко по-късички ми идват, но са удобни.

Оф за 2 не съм се сетила Sweat Smile, но мерси за съвета. Колкото до банелите вчера пробвах такъв без удобен ми е на чашките, но долу под гърдите пак на обиколката ме стяга, лошото е че и L ми стяга...

# 609
На мен ми стягат стандартните (некърмачески сутиени) и мисля че е защото коланчетата под бюста са по-широки, а корема ми е разширил обиколката под бюста. На предна промоция си купих от H&M два сутиена за кърмене памучни без банели и без подплънки (само трико), с тях ми е екстра, никъде не ми стягат, не ми държат жега, не ме дразнят. Предполагам че и коланчето под бюста не е толкова широко и е по-тънко като материя.

# 610
  • Beyond the stars
Мен всички панталони ми стягат там където се свързва плата и колана, пък не съм за по-голям размер реално и съм открила рокли сезонът  Grinning Имам едни къси гащи и разни анцузи дето си ми стават, ама главно роклите пласирам.
Нямам проблем с бюст и обиколка, ама аз основно на Д и баджак раста  Mr. Green Краката ми тържествено се опират вече горе  Laughing

# 611
И аз раста на дупе, баджак и корем. Последно бях +9 кг, което първо ме страсира, после осъзнах че е ок за седми месец и погледнах че и предната бременност съм била така. Сега обаче не знам дали защото от седене пред компютъра ми се подуват краката и от жегата лепкам, но се притеснявам че бременните ми дънки ми стягат на краката доста. Дано да ми стават октомври месец, защото не ми се купуват за един месец бременни дънки. Иначе ходя само с рокли, въртя си три дълги и ми е голям кеф, само дето и на мен ми се трият бедрата Grinning Здраве да е Simple Smile

# 612
  • Beyond the stars
Аз се отказах да го мисля - нито ям количества, нито ям за двама, нито прекалявам с нещо .. тъй че дето се вика каквото зависи от мен го правя. Ама да спра примерно съвсем шоколада и сладоледа заради кг, тц отказвам. Мама трябва да е щастлива  Mr. Green Laughing

# 613
Вълшебство, точно така! На мен единствените ми "прегрешения" са че всяка сутрин закусвам тесто (просто много ми се хапва и само това ме засища сутрин) и че от време на време ам сладолед и шоколад. За съжаление месо ям рядко (гледам веднъж в седмицата месо и веднъж риба), защото ми става тежко в жегите. Цял ден карам на салати със сирене и пълнозърнест хляб и плодове. Но като количества изобщо не ям много.

# 614
  • Beyond the stars
Аз гледам веднъж на ден да ям месо - едно телешко кюфте със салатата или нещо такова, ама все пак да е месо, че да крепим хемоглобина. Сутрин ям кисело мляко и плод, вечер- салата .. а последните няколко - варена царевица  Blush
Ама без редче-две шоколад или сладолед - не мога  Blush

Общи условия

Активация на акаунт