Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 5

• 67 159
  • 746
  •   1
Отговори
# 120

Мише Hug,и аз така мисля! Peace

нова снимка на Еда от снимките...

Скрит текст:
📍Съемки сериала начались в р-не Джихангир. Там повстречали Эду Эдже, журналистов интересовала ситуация насчет скандала вокруг Талата Булут, вот как Эда это прокомментировала:
✔«Я не мужененавистница скажу прежде всего. И как женщина, я могу понять ту девушку. Мы не хотели оставлять ее одну в такой ситуации. Никто не имеет права трогать и дотрагиваться до кого-то без его разрешения. Выйти и сказать «Со мной случилось такое» - совсем нелегко. Нам- девушкам очень трудно защитить себя. Мы будем продолжать работать вместе, как цивилизованные люди. Но не дай Бог никому попасть в такую ситуацию»
https://vk.com/dizimaniaat?w=wall-158229374_88384

# 121
 wavey

Нещооооо взе да ми писва от писаниците за Талат и момичето в пресата им. Crossing Arms
Бактън вече ooooh! месеци наред. Stop
Надявам се този скандал да не се отрази на сериала, защото бастисат ли го и него, аз си оставам без дизи за гледане.
NEW/Еда

SET
https://vk.com/dizimaniaat?z=video-158229374_456240172%2F4b9b081 … l_wall_-158229374

# 122
  • София
wavey

Нещооооо взе да ми писва от писаниците за Талат и момичето в пресата им. Crossing Arms
Бактън вече ooooh! месеци наред. Stop
......

И на мен. Нямат ли толкова какво друго да пишат? Има толкова проекти, които са започнали снимки. Да пишат за нови проекти, за такива, които започват втори сезон. Те са се хванали за ТБ и гардеробиерката. Хубаво, ама вече месеци наред четем за пререканията им.

# 123
От Бирсен...

Цитат
🆕🆕🆕
🔹Как сообщает известный блогер к касту присоединился новый персонаж по имени Хира (либо Кира😄) , кто будет играть этого персонажа пока неизвестно
#ЗапретныйПлод || #YasakElma

Да не е Хира K.,която игра в ИН...или героинята ще се казва Хира... Thinking

Последна редакция: чт, 30 авг 2018, 18:39 от Zlatina3

# 124
# 125
От Бирсен...
Цитат
🆕🆕🆕
🔹Как сообщает известный блогер к касту присоединился новый персонаж по имени Хира (либо Кира😄) , кто будет играть этого персонажа пока неизвестно
#ЗапретныйПлод || #YasakElma
Да не е Хира K.,която игра в ИН … или героинята ще се казва Хира ... Thinking
Героинята ще се казва Хира. Това е написала Бирсен Алтунташ.
https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1035183564365680640

Да не е новата секретарка на Алихан, за която писаха рускините преди няколко дни и Фили я коментираше тук:
https://vk.com/dizimaniaat?z=photo-158229374_456263256%2Falbum-158229374_00%2Frev

Що се отнася до последните писаници за Т.Б., няма как Еда Едже да се изправи за пореден път пред камерите, като говорителка или "връзки с обществеността", и пресата да не го отрази. Все тя пред микрофоните. Отвреме навреме и Шевал Сам. Не си спомням улични и коридорни изявления примерно на Севда или на режисьорката Неслихан.

Последна редакция: пт, 31 авг 2018, 00:42 от Tania M.

# 126
Добро утроо! Wink Hug Hug

Таня Hug,благодаря! Hug

Дано пуснат нещо ново!Време е за първия тъйзър,какъвто и да е!Конкуренцията за понеделник е голяма!Има още един нов сериал,освен другите два! Peace

Докато има лято....аз съм на плаж! Wink Laughing

Приятен последен ден на август! bouquet bouquet bouquet

# 127
  • София
.....

Дано пуснат нещо ново!Време е за първия тъйзър,какъвто и да е!Конкуренцията за понеделник е голяма!Има още един нов сериал,освен другите два! Peace

.....

Злати, я напиши нещо за конкуренцията. Сигурно си писала, но аз съм забравила. Кои ще са ни основните конкуренти? Дано започнат подобаващо нашите на 10-ти. Peace

# 128

Скрит текст:
.....

.....

Злати, я напиши нещо за конкуренцията. Сигурно си писала, но аз съм забравила. Кои ще са ни основните конкуренти? Дано започнат подобаващо нашите на 10-ти. Peace
Мише Hug,старите са Çukur/Ямата и Söz/Обещание!Новият е Can Kırıkları/ОсколкиДуши- със Сечкин Йоздемир,Ханде Доандемир,Йозгюр Чевик по АТВ! Peace
Скрит текст:

нов клип от днес......

https://youtu.be/cIcwFlTdw5s

Последна редакция: пт, 31 авг 2018, 15:12 от Zlatina3

# 129
Момичета, вече не ща нови клипове на старите серии. Искам ФРАААААгове, озети и НОВИ приключения!!!

# 130

Целия минал сезон на Ябълката все се каня да се похваля - имам същото одеяло, с което е завит дивана на сестрите. Подарък за сватбата ми в далечната 89-та Simple Smile Не съм предполагала, че още някой ги прави /едва ли са го взели в продукцията от чеиза на майките на Севда или Еда Simple Smile

# 131
  • София
Злати, значи нашите трябва да започнат силно сезона.

И аз вече очаквам поне тийзър.

# 132
мн е странно че няма нищо ново - и азискам ново...

# 133
Здравейте момичета Heart, Hug
На мен също ми омръзнаха нови клипове на стари серии .Хайде стига скандали и разни неприятни писания и условия , да дават тийзър , фрагман вече .Но все пак да кажа ,че този клип много ми харесва , обожавам тази песен на Еванесънс Heart Eyes
Аз гласувах ,че Зейнеб е останала ,макар да е малко вероятно , но преди няколко дни ми ,,просветна'' 13 серия: Зейнеб се връща от Америка хубава , уверена и НЕ обвързана с Джем , но и НЕ на разположение на Алихан , той пък цяло лято се е отдал на работа и самосъжаление , но твърдо решен да се бори за Палечка Grinning , Йълдъз управлява  ресторанта и много и харесва , даже се справя добре и вече не обръща внимание на Ендер , която още е в къщата и крои кухи планове заедно с Мързеливко , фризьорката не я е издала , а Халит , който не е безразличен към Йълдъз  , даже е привързан , в знак на обич и поради леко чувство на вина заради харпията в дома си ,поканва Шенгюл да живее при тях , да прави компания на Йълдъз , която страда за Зейно , даже е виждала Алихан и го е обвинила за заминаването на сестра си .Той пък става още по уверен в любовта на Зейнеб , и по решен да я спечели обратно .
Новата секретарка ни представят като нагла  , но ни заблуждават -тя е като Зейнеб скромна и работлива , Алихан всеки път като я види бавно умира от разкаяние .Зейнеб е почти уверена ,че скоро ще забрави Синеочко , но като го вижда разбира колко много го обича въпреки всичко .НО няма лесно да прости Imp
Дано се забавлявате с моите брътвежи . Joy

Последна редакция: сб, 01 сеп 2018, 01:20 от Phillipine

# 134
Добро утрооо! Hug Hug Hug

Филии Hug,наистина се забавлявах снощи! Wink Laughing

Мише Hug Вале HugМуци Hug

Ами аз пускам всичко ново,което излезе-снимки,колажи,клипчета,който каквото иска да  гледа! Wink Peace

нова от Севда

Скрит текст:

Снощи пуснаха тийзърите на ИН и Чукур! Peace Нашите какво чакат? Thinking

Последна редакция: сб, 01 сеп 2018, 07:49 от Zlatina3

Общи условия

Активация на акаунт