Червила, глосове и моливи за устни

• 78 263
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Влизам да споделя впечатления за червилото на Мейбълин, Vinil ink. След доста клипчета в тикток и тубата , реших ,че го искам, най-вече за да видя дали показаното в клиповете е вярно- относно това че не оставя следи. Взех си Red hot - червен цвят, защото в Лили дрогерия асортимента беше повече от беден, но пък аз обичам и нося червено червило. Нанесох го сутринта, червилото не изсъхва напълно, има лек блясък, не изсушава устните и леко лепне през цялото време. Противно на това което показват девойките, червилото се трансферира и на чаша и на ръката /когато допрях устните си до нея/ . Вярно, не е плътна червена следа, но все пак има следа, колкото и малка да е тя. Всъщност доволна съм от покупката, не се разтича във фините линии и изглежда сочно на устните. След червилото на Мейбълин - Super stay matte ink ,което подарих на колежка, за мен беше ужасно, това определено е попадение от марката.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 15:56 от Lioness77

# 496
И аз купих едно, отвратително е. Лепне, ако не го нанесеш на супер тънък слой, супер много ми изсушава устните и няма махане. Транфер нямам. Трябва да го подаря на близка, но ме е срам и виси в нас.

# 497
Денси, аз го нанасям повече от един слой, просто така преценявам , и сигурно затова се трансферира . Мен не ме бърка леко да лепне, а и  усещам устните си комфортно, не сухи като от класическите мат червила . Сега ще видя при чистенето на грима довечера, как ще бъде.Предполагам, с мазнина ще се изтрие.

# 498
  • гр.Пловдив
И аз купих едно, отвратително е. Лепне, ако не го нанесеш на супер тънък слой, супер много ми изсушава устните и няма махане. Транфер нямам. Трябва да го подаря на близка, но ме е срам и виси в нас.

Лепненето мен не ме притеснява,искам да е мазно,сочно,да не е матово и да НЕ изсушава,предложения? Simple Smile

# 499

Лепненето мен не ме притеснява,искам да е мазно,сочно,да не е матово и да НЕ изсушава,предложения? Simple Smile
Ами за мен това червило е точно такова.Стои не точно мазно, а се усеща меко,сочно и не изсушава устните. Изтри се без проблем при свалянето на грима ми.И не, не е матово в никакъв случай.

# 500
Момичета, омръзна ми да нося Cosmo на MAC и търся нещо по- розово, но телесно, като това, да не е мат, сещате ли се за нещо подобно? Това на живо не изглежда така.

# 501
  • Sofia
mariposa333, преди време тук, в темата, попаднах на препоръка за Maybelline, Color Sensational, 620 Pink Brown. Взех си го, но честно казано, в началото малко съжалих, защото не ми допадна на 100%, а мразя да харча пари за излишни неща. В последствие, обаче, си промених мнението и започна доста да ми харесва. Simple Smile
Повечето снимки в Internet не отговарят на действителността съвсем – при мен червилото стои ей-така, 1:1, с тази разлика, че аз съм по-мургава от моделката:

Скрит текст:

Мисля, че си струва да видиш дали няма да ти допадне. Макар че то сякаш е една идея по-наситено розово, а това, което е показано от теб, като че ли, бие повече на mauve... Simple Smile

# 502
Почти нямам червило, което на моите устни да стои 1:1 със суотчове от интернет. Не че имам много, но имам доста.

# 503
Да, и при мен е така. Винаги се получава някакъв различен цвят при мен.
Сутрин като се гримирам имам навик и малко фдт да изпозлвам за основа на устните за да изравня цвета.

# 504
Black Cat, благодаря ти❤. Изглежда много як цвят, ще го потърся. Аз като се замисля, никога не съм ползвала червила на Мейбълин, все на Лореал си купувам. Просто ми се иска малко смяна, изхабих три червила Cosmo едно след друго и вече ми намаля удоволствието от червосването.

# 505
  • Бургас
Тези два цвята от последните снимки,много ми харесват.
Особнно първото!
Cosmo Loreal така ли ?🤔

# 506
Тези два цвята от последните снимки,много ми харесват.
Особнно първото!
Cosmo Loreal така ли ?🤔

Не, MAC Cosmo го няма тук. Това, което е на първата снимка е на Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G THE DUCHESS, но съм го виждала на живо и е по- различно. Търся такова като на снимката и аз, но никой не се сеща за подобно.
Червилото на втората снимка е Maybelline, Color Sensational, 620 Pink Brown.

# 507
  • Бургас
Ок,благодаря ти!

# 508
  • софия
Здравейте, днес в една Lilly  случайно се загледах в червилата на Лозанова (че бяха близо до касата).Харесах  двата най-тъмни цвята от течните матови, но за съжаление и продавачката не можа да ме ориентира за номерата им. Едното беше съвсем винено, а другото пак тъмно , но с леко керемиден оттенък. Пробвах набързо на ръка, матово беше и доста здраво, трудно се изтри.
Имате ли впечатления?Никога не съм носила нищо на марката..

# 509
Вижте ги на сайта на Лозанова. Те нямат номера, а имена. Аз също ги заглеждах, но така и не се навих да купя.
Те са няколко тъмно червени цвята Friday Night, Game over, Dirty secrets.

Общи условия

Активация на акаунт