198-мо жарко НЕМСКО лято

• 63 395
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • Стара Загора
Благодаря ти.Да, разбрах вече че Ch и  C е едно и също.Предлагаха ми D , a от С можели да поръчат .

# 271
  • Германия
Аз до колкото знам Боарон не се внася в Германия, или поне в аптеките като съм питала все са ми казвали че нямат и не могат да поръчат

# 272
  • Стара Загора
Да, не могат да ги поръчват.Понеже си имат немска фирма ,която ги прави.Аз не държа да е Боарон, но търсих 15сh и казаха че имали само D разреждания .

# 273
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
D разрежданията са най-търсени и най-често купувани, защото само те се препоръчват в книгите за самолечение.
С потенциите обикновено се дават от Нeilpraktiker.
аз докато ползвах хомеопатията, не съм си купувала лекарства във високи потенции, а ми ги даваше хомеопатът - отсипваше ми 5-10 гранулки. от всяка гранулка можех да си направя течно лекарство и то стига за много време.

С потенциите са и по-скъпи, особено когато са трицифрени.

# 274
  • FRANCE
Здравейте. Моля за помощ. Дъщеря ми (11г) почва да учи и немски в училище. Тя е в клас в който се предполага че има някъква база (да ама тя няма) Innocent та дали може да ми дадете линкчета на сайтове за малки деца да се тренира с картинки и произношение. За момента ползнаме you tube, но ще е добре и да се упражнява.  Няма нужда да е преведено на др език (или евентуално на английски).  На немски сигурно знам 10 думи за да почна да търся нещо в гугъла.  Много благодаря.

# 275
  • Пловдив
 Доколкото разбирам детето живее в България. В такъв случай препоръчвам сайта Уча се. Уроците по немски са много добре систематизирани по нива. Към всеки урок има и упражнение.
https://ucha.se/videos/nemski-ezik/

# 276
  • FRANCE
Девойката е във Франция. Но благодаря ще погледна сайта Flowers Hibiscus

# 277
  • Германия
Ето тук има полезни линкове https://deutschlernerblog.de/deutsch-fuer-kinder-deutsch-lernen/

# 278
  • FRANCE
Много благодаря

# 279
Здравейте! Преди време бях писала, че ще се местим с децата в Де. Преди 3 седмици дойдохме. Те тръгнаха в първи клас на училище. По-скоро класа им 1/2, защото повечето деца там са от чужбина и не говорят немски. Посещават училище от 8-13ч. Та питането ми е следното: имам ли право аз да се регистрирам някъде от където да ми предложат работа за 4ч или да ме изпратят да уча немски език? Ще съм благодарна на всякаква информация, която споделите!

# 280
  • Лайпциг / Перник / София
Привет на всички! Много се зарадвах, като открих темата! Ние живеем в Лайпциг и много ще се радвам, ако в тази тема намеря и други мами, които живеят в града и/или околията! За да не спамя, ще очаквам да пишете на лично, ако не е проблем! Ще се радвам да се запознаем и изпием по едно кафе Simple Smile

# 281
  • Berlin
Има ли гулия (земна ябълка) из тукашните магазини? Как е на немски? Simple Smile

# 282
Topinambur, Erdapfel, Erdbirne, Jerusalem-Artischocke, Borbel и още много имена. 😊 Има го по магазини и пазари.

# 283
  • Варна
Ние се лекуваме цялата фамилия с това

Нашето кремче е от Турция,но се продава и тук
И ние имаме от това кремче, но не знам как се прилага Sad Може ли малко разяснения?
Благодаря  Simple Smile

# 284
  • Berlin
Благодаря, Check Please. Май не съм срещала, но повече ще се оглеждам вече.

Общи условия

Активация на акаунт