Звездни компромати - 376

• 86 930
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Добре де, кой ще се навре да пие кафе на тази масичка в стрининото заведение newsm78
Скрит текст:

Към снимката има и коментар от Стрина Ирина, цитирам:

В @Irituali имаме ново място за посядане... Ставането е трудно и без просеко 😉. (А има още толкова работа 😓)

Скрит текст:

# 466
Преди много години се подвизавах за кратно в един форум-биберон, после имаше време, в което четях в прясно зародилата се бгмама. Там в този биберон пишеше Вихра, а онази стара мама пишеше Ирина.

# 467
И аз в началото бях в Биберон, Вихра и жената на Гъмов пишеха, всички знаеха кои са, беше забавно!

# 468
  • софия
Lily Aldridge - харесва ми стайлинга
Скрит текст:

Ashlee Simpson & Evan Ross - изглеждат повече от нелепо
Скрит текст:

Olivia Newton John & John Travolta  - 40 години от излизане на филмът им Grease
Скрит текст:

Melanie Griffith in Night Moves (1975) and during The Pirates of Somalia premiere in 2017
Скрит текст:

Michelle Pfeiffer in The Hollywood Knights (1980) and during the Tribeca film festival in 2018 - страхотна мацка е била
Скрит текст:

Maggie Smith in Nowhere to Go (1958) and Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II (2007)
Скрит текст:

Jamie Lee Curtis Columbo (1977) and Scream Queens (2015) series - страхотно остаравя - много е чаровна
Скрит текст:

# 469
Ирина пишеше и тук. Беше ми симпатична.
За мен двете истории са коренно различни. Иван е семеен тип, който не беше с човек, с когото си пасва. Блатечки е човек с комплекси, който има нужда да си доказва, че е "лошо момче", но за мен е комичен в тази си роля.

Като прочетох, че Джейсън Стейтъм и Роузи ще сключват брак се сетих точно за Иван и Вихра. Такива закъснели подписи, освен ако не са наложени от някакви документални нужди, са много съмнителни. Дано и при тях не е опит за спасяване на връзката.

# 470
Харесват ми Теди и Доктора с тези одежди арабски.

На стрина на столето бих се завряла, ако имам да снимам, нищо не може да ме спре тогава. Просеко не ми е нужно.

Диляна баш си се е надявала на семейство с Благечки, но гризна дървото и стана самотна майка по неволя, което е тъпо, защото тя няма инстинска професия, а дете се издържа трудно. Снимките са до време, а от собствени колекции не се печели много.

# 471
По повод влюбванията и нещата, които се случват изведнъж, под сурдинка да ви кажа, че при Ирина и Иван наистина са се развили ужасно стремглаво. Стресът за всички е бил огромен, включително и за тях самите. За него не знам подробности, но нейното семейство е било в ступор.  И  все си мислех, че в 21 век, отдавна са снели вината от плещите на "любовницата".

# 472
  • София
Бербатов и жена му, изловени да си хапват:https://pik.bg/%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%B1 … E-news773548.html

# 473
Харесват ми Теди и Доктора с тези одежди арабски.

На стрина на столето бих се завряла, ако имам да снимам, нищо не може да ме спре тогава. Просеко не ми е нужно.

Диляна баш си се е надявала на семейство с Благечки, но гризна дървото и стана самотна майка по неволя, което е тъпо, защото тя няма инстинска професия, а дете се издържа трудно. Снимките са до време, а от собствени колекции не се печели много.
А от услуги "на повикване" ? SmileSweat SmileGrin

# 474
Много мършава жената на Бербатов бе. Тя само жили.

# 475
  • На морето!
По повод влюбванията и нещата, които се случват изведнъж, под сурдинка да ви кажа, че при Ирина и Иван наистина са се развили ужасно стремглаво. Стресът за всички е бил огромен, включително и за тях самите. За него не знам подробности, но нейното семейство е било в ступор.  И  все си мислех, че в 21 век, отдавна са снели вината от плещите на "любовницата".
Помня някаква статия, че бившият ѝ я изхрълил от къщата с шутове, буквално. Помня и коментарите на много жени "хак ѝ е, така ѝ е се пада", което ме потресе и е причината да не съм забравила клюката.
Иначе при Иван и Вихра и двамата се държаха абсурдно, като тя беше по-неразумната, но го отдавам на неочакваната изненада и болката.

Ромео Бекъм фен на Гришо
Скрит текст:
Скрит текст:

# 476
  • София
Не мога да разбера, откога "живите мощи" се определят като топ форма. Това по повод прясната родилка - жената на Андрей и съпругата на Бербатов. Последната признавам има страхотна преса.

# 477
  • София
Мадона  днес навършва 60 години

# 478
  • София
Жената на Бербатов много ми прилича на майка му - Маргарита.

# 479
Много е слаба. Точно живи мощи. Лицето и тялото й са само кокали. Егати модела за красота. То на умиране брат.

Общи условия

Активация на акаунт