Звездни компромати - 376

• 86 930
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Любовници Joy 
За всичко е помислила жената, какво?

# 451
Добре де, кой ще се навре да пие кафе на тази масичка в стрининото заведение newsm78
Скрит текст:
Летящ гном.

# 452
Няма да е Ким Кардашиян.

# 453
  • София
Представих си я ходеща, прилепена до стената (с гръб разбира се). Simple Smile

# 454
Направо си искаше да го разведе Диляна. Ама той в последния момент се дръпна.

# 455
  • На брега на реката
Или Ники Минаж Joy

# 456
Тя стрина затуй отслабна, може това да е служебната маса Naughty

# 457
Много са, включително и аз бих имала затруднения да се натикам там, не бих се и опитвала, ще взема да си скъсам новия анцунг.

# 458
Стрина и заведение ли има?!Тази маса е като в затворите...ако не и по-зле.

# 459
Диляна не е 15 годишна пикла, а над 30 годишна жена.
Никой не е застрахован от изпепеляваща връзка с женен мъж?!? Сериозно ли?

Никой не е застрахован от нищо. Сериозно.

Никой не е застрахован в кой ще се влюби. Но решението да си самотна майка не е нито импулсивно, нито необмислено. В противен случай Диляна е ужасно глупава.

На стрина заведението е точно до Консерваторията. Баш пък на канала е голям кеф да си пиеш кафето навън, зад тая колона.

# 460
Стрина и е толкова дзен, че не може простолюдието да схване замисъла.
Аз се чудя как по тая козя пътечка се стига до интимната масичка

# 461
Там в цената на кафето трябва да е вкл. застраховка, току се търкулиш, опитвайки да стигнеш до столчето си.

# 462
Марая Кери винаги ми е била противна и отблъскваща. Теди Велинова е излязла като паун на снимката с д-р Е и той е някакъв измислен, иначе Тедито ми заприлича на Джулия Робъртс на бая снимки, особено в устата...

Мадона днес ставала на 60 Flowers Hibiscus, не я харесвам много, но на тази снимка е свежа и добре, че не е качила снимка с дъщеря си с косматите подмишници
https://www.instagram.com/p/Bmh-2ZQA8nh/?hl=bg&taken-by=madonna

# 463
Декорация бе хора, декорация е това в стрининото заведение.

# 464
Да, за влюбване не си застрахован никога, да се впуснеш също според мен, и то с женен мъж. Това, че Блатечки и Иван са известни не значи, че не се случва и на неизвестните, не вярвам да не познавате поне няколко случая с дъщери и т.н., с малки деца, но се развеждат мъжете и си имат ново семейство. В случай с Диляна съм склонна да си мисля, че е била много влюбена, загубена и глупава да се хване така, хайде чаршафи ок, но тя си е помислила,че ще бъдат семейство с него, иначе не вярвам да е била подготвена да си гледа детето сама. Не я виждам в тази светлина. Когато си в такъв момент на щастие всичко реално е мноого далеч от теб и все пак не е взела решението сама, нали и той е участвал, а сега самотна майка била решила. Ами къде ще ходи като той не знае какво прави, оставя я и логично е да стане самотна майка.

Общи условия

Активация на акаунт