Звездни компромати - 376

• 86 927
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Любовници Joy 
За всичко е помислила жената, какво?
Трябва да са любовници лястовички, че да кацнат удобно

# 481
Ирина правила ли си е нещо по лицето? На последната снимка изглежда различно в скулите.
Бившият й съпруг има ли ново семейство? Той като че ли изобщо не беше коментиран тогава, но е възможно да не ми е направил впечатление сред истериите на Вихра и лигаво-розовите интервюта на Иван и Ирина.

# 482
Не знам дали да го броя за компромат, но свалят и Милен Цветков от ефира на Нова.

# 483
Не знам дали да го броя за компромат, но свалят и Милен Цветков от ефира на Нова.
И аз точно това щях да напиша. Най-накрая го свалят този паткан.
http://m.24chasa.bg/novini/article/7012037

# 484
  • София
А Гала, сигурно си остава. Тя е бетон.

# 485

Да пенсионират и Гала. Smiling Imp Много са ми неприятни и Сашо и Деси от "Преди обед", поне да ги сменят. Smile

# 486

Е, как, даже предложили на Цветков да е коментатор в нейното предаване!

А е толкова досадна ...

# 487
Гола е бетонирана. Докато мърда ще ни радва. Направо да я прекръстят на Цола Драгойчева.

# 488
А каква е причината да е бетонирана?

# 489
Естествено, че остава. Те преди години я спряха заради нисък рейтинг, но явно и на загуба Гала им е много важна.Къде ще споделя нивата г-жа Гущерова колко е влюбена в Хриси? Ами новата госпожа Батинкова ли беше? Тя къде ще сподели снимки от почивката си с новите джапанки?!
За къде е тази държава без Гала?!
П.С.
На Стрина мъжът много брутално е реагирал на изневярата и новата и любов. И с право, защото уж всичко било като в рая. Докато Вихра е знаела и търпяла изневери.

# 490
  • София
Предполагам и нейния Стефчо е бетон. Признавам си, че никога не съм го гледала на екран, но ми е много антипатичен по снимките.

# 491
А каква е причината да е бетонирана?

Че Гола колко години се подмазва и ближе подходящи задници. Толкова е удобна, послушна, услужлива,  безгръбначна. Просто прелест.

# 492
Предполагам и нейния Стефчо е бетон. Признавам си, че никога не съм го гледала на екран, но ми е много антипатичен по снимките.
О, Стефчо може единствено да подхлъзне Гола, ако поиска. Прилича на гол охлюв и е отчайващо прост и безнадеждно некомпетентен, но е амбициозен и ако се наложи ще мачка наред.

# 493
Абеееееее, принципно съм съгласна за Гала, че не и е особено качествено предаването, отделно и аз съм на работа в тези часове, та няма как да я гледам, но....и в темата редовно някой се включва с това какво са давали при нея, дочувала съм коментари "При Гала казаха", така че има си рейтинг предаването. Става малко като реалити форматите, никой не си признава, а всички ги гледат

# 494
На Кафе е външна продукция, нали така? Халвата и дава поле за изява за да и тече стаж за пенсия, а и да има с какво да се занимава жена му

Общи условия

Активация на акаунт