Изпитани сайтове за парфюми - 12

• 85 166
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
  Оф, по вайкане нямаме равни тук.  Rolling Eyes
  Имат си хората политика за връщане, но никой не чете: https://elinor.bg/page/returns

Много са начините да се разбере дали един продукт е менте, дори без да сте го разопаковали, и
  изпръскали 5 мл, докато се уверите, че Ви ухае ок. Laughing
  Да припомня, че на дъното на всяка кутия има код, не само отвътре, или върху шишето.
  И още нещо- купуваме онлайн с пълното съзнание, че това ни спестява излишни пари - аз лично не
  виждам смисъл да плащам наема и заплатите на консултатите в мол-а, въпрос на личен избор е.
  Както се чете в посоченият линк горе, или поне аз така разбирам- можете да върнете поръчан продукт.
  Ако изначало се съмнявате в този тип шопинг, просто го преустановете, просто е.

# 346
Странно ми стана и на мен, то по тая логика могат и парфюм на Фа да ми сложат в кутията ахахах сега ще разберем като дойдат нещата..

# 347
Smartie, добрият тон е също част от онлайн културата!

# 348
Мисля, че по-горното мнение е леко излишно, преди да се чуя с момичето съм изчела какво пише относно връщането. Самата тя ми каза, че не мога да отварям нищо, ако искам да го връщам. Наясно съм с кодовете, стана ми странно, защото откъдето и да съм поръчвала има опцията преглед и тест;)

# 349
  • София
Мисля, че по-горното мнение е леко излишно, преди да се чуя с момичето съм изчела какво пише относно връщането. Самата тя ми каза, че не мога да отварям нищо, ако искам да го връщам. Наясно съм с кодовете, стана ми странно, защото откъдето и да съм поръчвала има опцията преглед и тест;)
Откъде може да се поръча парфюм с тези опции?

# 350
Откъде може да се поръча парфюм с тези опции?

Говоря като цяло за онлайн пазаруване, сестра ми е поръчвала от ензо /докато се казваше така/ и го е връщала, тъй като не беше доволна от вида на парфюма /парфюм, който е ползвала много и надписа просто не беше както трябва/. Изпищявала съм от парфюми със съвсем оригинални опаковки, затова не мога да разчитам, че хареса ли ми отвън - отвътре ще е парфюма 1:1. Разбирам, че е козметика, а това, че ако се притесняваме от онлайн пазаруваме, да не го правим - мисля, че е нормално да го има чуденето от нов сайт с наистина доста по-ниски цени /не само от тези мола, а и в другите онлайн платформи/.

# 351
  • София
Преглед има при повечето сайтове, ама тест, не. На мен не би ми било приятно да ми пратят за нов парфюм, който други са отваряли и тествали преди това. Само Нотино мисля, че предлагат връщане на отворени вече парфюми, затова в сайта им има толкова намалени неща, за които пише примерно "99% съдържание", "нарушена опаковка" и т.н.

# 352
  • Пловдив
Момичета има ли тема само за отстъпки по парфюмните сайтове, понеже не намирам нещо☺

# 353
Преглед има при повечето сайтове, ама тест, не. На мен не би ми било приятно да ми пратят за нов парфюм, който други са отваряли и тествали преди това. Само Нотино мисля, че предлагат връщане на отворени вече парфюми, затова в сайта им има толкова намалени неща, за които пише примерно "99% съдържание", "нарушена опаковка" и т.н.

За преглед говоря, тест в никакъв случай не очаквам

# 354
  • София
Е, да, ама одеве друго написа. Аз затова и реагирах.

# 355
И след това написах, че преглед и тест не визирам парфюми и разни козметики. За тях - преглед

# 356
Кодът в Елинор веднъж ли хваща на акаунт?

# 357
  • Варна
Dокато търся инфо/изгодна цена за Кензо, ми попадна този сайт https://fragrancebg.com. Цените са меко казано ниски, викам си - ментета, после ми стана любопитно и ровнах за инфо, сайтът се оказа и с ФБ страница (Mixx Zone) - и тук вече е интересното - около 22 хиляди почитатели, но 2 лайка и никакви коментари. Очите ми станах квадратни от изумление, още повече че имат и секция за дистрибутори и (някакъв) физически адрес в София. Критичното мислене   вика: Я да им теглиш майната!, а една рехава надеждичка ( май по скоро наивност) се обажда: Ами ако не е така...   Вие как мислите?

# 358

Ако съм разбрала правилно - не. Аз без регистрация направих поръчка с кода:)

# 359
  • София

Аз го ползвам непрекъснато

Общи условия

Активация на акаунт