Изпитани сайтове за парфюми - 12

• 85 176
  • 754
  •   2
Отговори
# 375
  • Бургас
Аз не искам тестер,ще поръчам или 50-ка или 75мл.Идва доста изгодно,после ще споделя като пристигне.Аз все по-рядко го усещам вече из Бургас,та ще си го взема да го понося и аз,да не остана по-назад,а и примирам по бутилчето му.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 376
  • София
А защо тестер 100 е по-евтин от тестер 75?
Възможно е да е бил продукт, който е върнат и вече да го предлагат за тестер. Имам такъв. На сайта беше обявен за тестер. Изпратиха ми парфюм в оригиналната кутия, която беше смачкана.

# 377
Аха....ясно.

# 378
Дами, прекалено сте мнителни. Simple Smile От Елинор имам две поръчки, дори за секунда не ме е осъмнило качеството на продуктите. Харесва ми, че са супер точни - казаха ми да очаквам пратката на 23.11 и получих съобщение от куриера за доставка утре.

# 379
  • София
До утре ли важи кодът в елинор?

# 380
  • Бургас
До края на ноември.

# 381
А защо тестер 100 е по-евтин от тестер 75?

Защото имат различни доставчици.Преди време, когато купувах Адикт, го имаше в две отделни обяви и с различни цени.При поръчката се поинтересувах каква е разликата, за да бъдат на различна цена, а те отговориха, че получавали стоката от различни доставчици.

# 382
Досега съм поръчвала 3 пъти от Елинор, днес направих поръчка на 4 парфюма.Нямам колебание засега в качеството на продуктите.

# 383
Брей, какво нещо е. С фадромата се ринат тези поръчки. Земи 4(четири), тук 3, там 2. Бездънните портфейли на бгмамите, хаха. Не че и аз ще остана назад, че ми трябват някои неща и сега с -20% е идеално направо. Някои неща почти наполовината от ритейл цената ще ги взема, което няма накъде повече от добре да е. Тва е да си популярен и да вървят продажбите. Маркетинг, братче.

# 384
  • Sofia
Аз нищо не мога да  си харесам.

# 385
  • Варна
Елинор сложиха намалението без код 😃 Колебая се дали да поръчам 🙃

# 386
  • София
В един страхотен свят щеше да важи и кода към
намалението от черния петък, но ..поне не ме хвана яд ще избързах с поръчката 🌝

# 387
  • На черешатааа
Тета, няма да го заредят, докато трае кодът, но големият тестер (75мл) е наличен. Видях в темата за черния петък, че търсиш Ла ви- то.
Къде е темата за ЧП?Благодаря предварително Flowers Hibiscus

# 388
Венера са пуснали промоциите, нищо впечатляващо.

# 389
Намалението пак е 20% каквото беше с кода, поне за тези парфюми, които разглеждах преди два-три дни в сайта им.
Преди две-три седмици си купих три парфюма от други сайтове - Нотино и Венера козметикс и ми излязоха по-евтино отколкото са сега в Елинор. Все пак разглеждам сайта, но се чудя какво да си харесам, засега нищо не ме грабва, а да поръчвам само така, за спорта, не ми се ще.

Общи условия

Активация на акаунт