Изпитани сайтове за парфюми - 12

• 85 151
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
  Крашнахме сайта на Елинор покрай този Черен Петък Laughing
  Имаше доста добри предложения, и дано им издържат сървърите, че бг мамите ги чакат със заредени
  парфюмни калашници Joy
  Някой по-горе ме апострофира, молейки да се държа по-прилично. Съжалявам, но явно не е било много
  важно, щом не съм запомнила ник-ът  Laughing
  Ако някой се припознава в постовете ми, и без вина се чувства виновен, то да пие винце, да хапне
  шоколад, и да успокои топката. Всички ще умрем един ден (шегувам се, за онези без чувство за хумор) Mr. Green

# 391
  • София
Тета, няма да го заредят, докато трае кодът, но големият тестер (75мл) е наличен. Видях в темата за черния петък, че търсиш Ла ви- то.
Къде е темата за ЧП?Благодаря предварително Flowers Hibiscus
http://m.bg-mamma.com/?topic=1067451.1230
Заповядай Simple Smile

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 05:05 от The Catcher in the Rye

# 392
В сайта на елинор оригинални ли са парфюмите?

# 393
  • София
Аз не съм поръчвала, но тук дамите казват, че са читави.

# 394
  • София
Моите поръчки оттам са били наред.
Невинаги като пише нещо, значи, че го има налично, в бг сайтовете това да актуализират информацията за нищо го нямат. Напоследък опитвах да поръчвам разни неща (не говоря за Елинор конкретно), пише, че са налични, но уви, това не отговаря на действителността.
И в Parfium.bg ми излиза, че има Целувката на дракона 100 мл, но не знам дали е така, не съм я поръчвала. Обаче редовно ми се случваше с тях, "няма наличност", "поръчаният тестер се счупи при транспорта" и т.н. Понякога ми звъняха след около седмица, че вече имали наличност, но на друга цена и така.

# 395
  • София
Не, не, редактирах си поста. Грешката е моя. Парфюмът отново присъства на страницата на Картие, пуснат е отново, вероятно реформулиран като повечето, но вече го има. Ура за ценителите : )

# 396
Заради вас снощи зарязах домочадието насред нищото и рових и рових, и поръчах накрая. Благодаря за насоките и помощта.
Лично аз Ланкома в Елинор го намерих най-евтин, за това там го пуснах...хубаво щеше да има и 100 мл, ама здраве да е...

# 397
Работи ли ви кода -20% на Елинор?

# 398
Някой знае ли дали днес ще има отстъпки в douglas и може ли да се поръчва по интернет, защото навън е толкова студено, че знам как ще изляза за големите намаления

# 399
  • На черешатааа
The Catcher in the Rye Благодаря

# 400
  • До сърцето...
Работи ли ви кода -20% на Елинор?

Отговор:
Елинор сложиха намалението без код

# 401
Черен петък до -50%  в Елинор https://elinor.bg/:innocent:

# 402
Отварям днес 4-5 сайта за парфюми, от които обикновено пазарувам и поради това следя редовно. Ще ме уморят, при мен намаления няма. Само пише "черен петък" и са променили процентите, а иначе цените са им същите като извън намалението. Няма и да се моря, ще си ги взема извън калабалъка. Развеселиха ме с тези "черни петъци". Вярно си мислят, че потребителите са идиоти. Слагаш измислен процент намаление и те лапат кукичката. Simple Smile

# 403
Точно. Аз на Нотино например не им схванах промоцията на Ланкома - сложили знак за процент, а не виждам намалението. Че и по тв-то баш на него им върви реклама за голямо намаление-ама къде е, не е ясно....смешници.

# 404
Трябва да взема парфюм за момиче, което харесва Трезора на Ланком, но ми идва малко скъп, като за подарък.
Дайте идея за нещо адекватно като аромат и по-евтино като цена.

Общи условия

Активация на акаунт