Изпитани сайтове за парфюми - 12

• 85 163
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Dокато търся инфо/изгодна цена за Кензо, ми попадна този сайт https://fragrancebg.com. Цените са меко казано ниски, викам си - ментета, после ми стана любопитно и ровнах за инфо, сайтът се оказа и с ФБ страница (Mixx Zone) - и тук вече е интересното - около 22 хиляди почитатели, но 2 лайка и никакви коментари. Очите ми станах квадратни от изумление, още повече че имат и секция за дистрибутори и (някакъв) физически адрес в София. Критичното мислене   вика: Я да им теглиш майната!, а една рехава надеждичка ( май по скоро наивност) се обажда: Ами ако не е така...   Вие как мислите?

Забрави за всякаква надежда.
By Killian за 63лв Joy

# 361
  • София
Аз съм им връщала продукти на Елинор, но не отворени, а поръчани погрешно.
Не смятам, че връщането на отворен продукт е етична практика от страна на нас, клиентите, защото те не могат да се продадат след това на друг клиент. Въпреки това смятам, че ако го обсъдите с тях биха приели всякакво връщане.
Моето връщане го приеха без никакви проблеми - явно за тях е важно клиента да остане доволен. За това и когато намеря изгодно предложение гледам да си го взема от там. Относо общите условия - разсъждавайки трезво над нещата, не смятам че един нормален бизнес би написал нещо различно от това, че продуктите, които се връщат, трябва да имат нормален търговски вид. Целофаните са част от оригиналната опаковка -> следователно не може да отворите продукта и да решите, че не го искате. Не вярвам някой все още да се съмнява в нещо свързано с този сайт и продуктите в него, както и с редицата останали, за които се обсъжда тук ежедневно - Венера, Parfium.bg, Notino, Parfimo,  и тн. (има и други редовно споменавани с добри отзиви, изброени на първата страница в темата). Повечето от изброените по - горе сайтове имат офиси/магазини където дори можете да отидете на място.

Може ли някой да сподели повече информация относно предстоящите оферти по сайтовете сега за черния петък? Къде ще има намаления на нишови неща? Трябва ми Aventus, помооощ Grinning Grinning

# 362
  • София
Върнах, по-точно отказах пратка на Елинор миналата седмица, защото я бях поръчала преди да пуснат кода, но я върнах без изобщо да съм я отваряла и докосвала. Звъняха ми да питат защо и им обясних. Но не бих върнала парфюм, който съм отворила и да речем не ми е харесал, никога не съм го правила. Това не са дрехи и обувки, да пробвам и да върна. Връщала съм тестер на Парфимо, защото открих, че капачката не съответства, не беше правилният цвят за този парфюм и оттам се усъмних и в самия парфюм. Писах им и приеха рекламацията.

# 363
Какъв е този код на Елинор?

# 364
Какъв е този код на Елинор?

ELNBDAY1

# 365
Намерих го и аз, работи. Благодаря.

# 366
  • София
Значи Елинор са читави, така да го разбирам.
Че там цените на това, което съм харесала, най- много ми допадат.
И с кода- става супер.

# 367
Да, ама моя тестер е изчерпан там....дали има шанс да заредят или не...

# 368
  • Бургас
Да,Елинор са читави,моето Клое е от тях абсолютен оригинал е и сега ще поръчвам два парфюма,но не зная още кои.Тете,кой парфюм ще си поръчваш душа?Kissing Heart

# 369
  • София
Тета, няма да го заредят, докато трае кодът, но големият тестер (75мл) е наличен. Видях в темата за черния петък, че търсиш Ла ви- то.

# 370
Да, него....стотака Минчо да вадя викате Simple Smile

# 371
  • Бургас
И аз искам точно ЛВЕБ,приятелка си го купи и се влюбих,стои е просто перфе.Обожавам да вървя в шлейфа му!:heart: 50-ка излиза много изгодно,аз се чудя дали 50ка или направо 75мл да си взема.

# 372
  • София
Стотака вадете според мен, че ще го изкупят. Laughing Много е популярен все още, постоянно се разминавам с жени, напръскани с него или негова имитация.

Брайт, само големият е наличен в Елинор. Peace Знак от съдбата : )

# 373
А защо тестер 100 е по-евтин от тестер 75?

# 374
  • София
Да, странно е малко.
Мен друго беше ме озадачило също. Един парфюм, който тук го има в 75мл, а вече отдавна никъде другаде не съм го виждала в тази разфасовка в какви ли не сайтове.

Общи условия

Активация на акаунт