Пъргави ритничета от ОКТОМВРИЙСКИТЕ мъничета

• 33 951
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Сънливост и отпадналост са си съвесем нормални симптоми към края на бременността, така както и през първите месеци. И на мен много ми се спи през деня, но напоследък изобщо не спя добре през нощта та си е съвсем обяснимо. Ставам по 2-3 пъти до wc, сутрин рано почват да ми изтръпват и сърбят ръцете, а от няколко дни и кръста започна да ме боли.

# 646
  • Варна
не се наспивам, сутрин куквам с мъжа ми като се буди за работа, горещо ми е зверски, потя се нон стоп, следобед умирам за сън - полегна, но след това съм по-голям парцал. Мързи ме, умаляло ми е , не излизам, щото не знам дали от жегата няма да припаткам по улиците. Но пък добрата новина е че съм вдигнала желязото от 12 на 19, а хемоглобина от 110 на 122. Днес реших и да пера бебешкото, втора пераланя въртя и първата сушилня. Реших, че баш в деветия месец съвсем ще съм взела дала...

# 647
Аз напоследък въпреки че се будя по два пъти за WC и от топлина спя по много - лягам си към 12-1  и ставам към 10-11... а на няколко пъти ми се е случвало и следобяд да заспя. Не знам като свикнах с това спане как ще е като се роди бебчо 😆

# 648
Спинкайте сега че после 😈 Аз такова недоспиване - системно и всекидневно в живота си не бях изпитвала. Като дрогирана бях през деня първите два месеца. Сега ще е още по-зле с наличното няма и 2-годишно дяволче.

Реших да постна едно мое много любимо видео. Може и да сте го виждали, доста е популярно:
https://m.youtube.com/watch?v=MWcJZ210AaM

# 649
И аз се чувствам много отпаднала. До към обяд съм добре, но после рязко ми се доспива. Буквално броя дните до началото на септември да мога да си полягам към обяд Grinning
Аз тихичко да кажа че дребният го преместихме в неговата си стая, за сега е много щастлив и изобщо не иска да спи другаде, дано така се задържи, пу-пу. Обаче сутрин в 7-7:30 ч най-късно се е събудил. Не че ни вика или търси, лежи си детето, ама аз като мина покрай стаята и го видя буден не мога да го оставя - почват процедури по гърне и т.н. Та ставането рано сутрин не виждам как ще ми се размине Simple Smile

# 650
Днеска ходих на изследванията за кръв и урина, и момичето дето ще взема кръвта много се притесни горкото, като осъзна колко много кръв трябва да ми вземе. Аз я затрупах с бележки за една камара изследвания. За пръв път ме питат- ама става ли ви лошо, ама ако леко ви прилошее веднага да кажете. Аз си бях пушка, всичко точно Simple Smile  и изследванията са си ок, само хемоглобина на паднал на 104, ама едва ли е толкоз драма това и така. После ядох телешко и се натъпках с една огромна мелба и разхождах цял ден манджата и бебето по улиците Grinning

# 651
Реших да постна едно мое много любимо видео. Може и да сте го виждали, доста е популярно:
https://m.youtube.com/watch?v=MWcJZ210AaM

Не съм го гледала. Сълзичките потекоха. Joy

# 652
Аз знаех видеото, бях го гледала, ама пак ми потекоха сълзички Grinning

# 653
Тази тема толкова скорострелно се напълни, че си подобрихме всички рекорди. Дайде по един глас за новата, малко късно я пускам, ама бебето ми беше притиснало музата и нещо нищо не можах да измисля.

# 654
Пумпалче, на мен ми хрумна едно заглавие, но ако изпишем така бързо и следващата, незнам дали не е по-подходящо да го оставим за по-нататък (и ако се хареса разбира се). Та: “октомврийски мами много се вълнуват, скоро своите бебчета ще нацелуват”

# 655
Пумпалче, на мен ми хрумна едно заглавие, но ако изпишем така бързо и следващата, незнам дали не е по-подходящо да го оставим за по-нататък (и ако се хареса разбира се). Та: “октомврийски мами много се вълнуват, скоро своите бебчета ще нацелуват”

Супер е, но не ми дава да го добавя. Пробвах да добавя опция, пробвах да изтрия някое и да го сложа на негово място... цЪ никак не се редактира Sad

# 656
  • София
Аз бях измислила едни да ви ги покажа и аз:
Не е далеч октомври да прегърнем нашите бебондри.
До октомрви малко остана мама търпение вече няма.
Октомврийско сърчице ще стопли нашите ръце.
Октомрийче чакано си ти нашата малка рожба чакаме да се роди Simple Smile

# 657

Супер е, но не ми дава да го добавя. Пробвах да добавя опция, пробвах да изтрия някое и да го сложа на негово място... цЪ никак не се редактира Sad

Не се притеснявай щом не става. Заглавието на темата не е от толкова голямо значение. Благодарим, че все пак се занимаваш да пускаш новата тема всеки път 😘

# 658
  • Blondeville
А ако се изтрие анкетата и се добави нова?

# 659
 Отчет от тази сутрин. Господинът малко изостава в размерите на главичка. А на бедро е напред. Миналата седмица го измери 30г.с., а сега 31г.с. А аз съм 32+4 в момента. Според АГ няма нищо притеснително, но аз все пак не спирам да го мисля от миналата седмица Confused според вас нормално ли е такова разминаване, ако има и други така и са им казали, че е нормално, много ще се успокоя.
 И съм +9кг, а колко още време има за качване Disappointed Relieved

Общи условия

Активация на акаунт