Пъргави ритничета от ОКТОМВРИЙСКИТЕ мъничета

• 33 960
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Октомври наближава, а коремче натежава.

# 661
Полина, на мен никога не са ми казвали отделно коя част на коя седмица отговаря. Казват ми само колко грама тежи и на коя седмица отговаря цялостно. Обаче нашата девойка върви напред и не знам дали това е от значение.
Щом бедрото върви напред да не би просто да очаквате по-дългичко бебче Simple Smile
9 кг е супер, браво. Аз съм вече +12, но и с предната бременност вървях така и не бях драматично качила накрая, ок си бях, та се успокоявам и сега Joy

# 662
Поли, и бебка беше малко наддала на последния преглед и док каза, че отговаря на по-малка седмица отколкото беше. Но каза, че всичко е нормално, не е казал да има проблем.

# 663
И нашия бебок от последните два прегледа все малък го изкарват. Но Аг-то не е казала нищо притеснително, тя не ми казва колко е дълъг и аз все надявам малкото грамове да са за сметка на дължината. Понеже аз съм ниска, а ММ е висок искам на него да прилича, той се е родил цели 56см Anguished

# 664
  • София
И моята днес вика е то бебето е нормално не смятам, че ще имаш проблем с раждането, а преди все бяха приказки много е голямо върви напред Astonished Сега последно малки ли сме големи ли сме.... май ще видим като родя

# 665
  • Sofia
Момичета, днес съм на седмото небе пристигна ми количката, като малките деца съм, само си я бутам, гледам, още не мога да й се нарадвам.

По въпроса с мерките ние пък изоставахме на бедро, а главата й върви голяма, какво да направя, че се е метнала на майка си и аз съм с не много дълги крака и голяма глава. Докторът няколко пъти каза, че това не е от значение и няма проблем.
За умората май и мен ме наляга вече, нещо губя сили точно както в първото тримесечие, наспивам се, но много ми тежи това, че не ми достига въздух когато се опитам да посвърша нещо. Имам толкова много задачи още, учене за държавни изпити, а леко отлагам всеки ден, то мен си ме чака де.

# 666
И моята днес вика е то бебето е нормално не смятам, че ще имаш проблем с раждането, а преди все бяха приказки много е голямо върви напред Astonished Сега последно малки ли сме големи ли сме.... май ще видим като родя
Е това е най-сигурната прогноза за размерите на всяко бебе Wink
Пумпалчето нали разказа че в Англия вече само ги "опипват" и така дават прогноза за големината и разположението на бебето Wink Тук сме разглезена работа с тези ехографии Joy

# 667
  • София
Е това е най-сигурната прогноза за размерите на всяко бебе Wink
Пумпалчето нали разказа че в Англия вече само ги "опипват" и така дават прогноза за големината и разположението на бебето Wink Тук сме разглезена работа с тези ехографии Joy

Съгласна... ама то не беше "Много е голямо" не ме пресмета 20 пъти от горе до долу как ще раждам и сега нормално е ... Вече съм докато не видя не вярвам на нищо каквото се роди детето живо и здраво да ми е Heart Exl

# 668
Аз пък се събуждам по някое време вечер с доста силни болки в таза, не се притеснявам, защото знам, че е нормално при разширението му, но определено не е приятно Grinning Гади ми се отвреме на време както в началото. Не повръщам, но аз и в началото не бях с особено повръщане, та същата работа. Изморено ми е и на мен, нямам особено сили и коремчето ми, въпреки че не е от най-големите, доста ми понатежава особено на кръста Grinning Аз напоследък май само се оплаквам, но виждам, че има мами, които имат същите проблеми, та реших да се включа Grinning
Притеснявам се, че сме назад с подготовката... абе цирк голям Grinning Моята бебка се попритесних, че май върви мъничка... в 33г.с АГ я измери около 1,900, а после гледах, че вашите сякаш са по-едрички... но пък АГ не каза нищо.. не знам Thinking

# 669
  • София
И при мен гаденето се завърна обаче като хапна много странно.. И много ми се спи вече като дойде 2-3 часа следобяд, което в началото пък го нямаше... Е ставането през ноща по 234034083470 пъти се завърна с пълна сила и може би после цял ден съм изморена

# 670
  • Дубай
Цитат
Моята бебка се попритесних, че май върви мъничка... в 33г.с АГ я измери около 1,900, а после гледах, че вашите сякаш са по-едрички... но пък АГ не каза нищо.. не знам

Деси и моята е толкова, не е мъничка напълно нормално е за седмицата в която сме така ми казаха доктора на последната Фетална преди седмица Hands V

Малинка, много ти е хубава количката,влюбих се като гледам е лека и маневрена,всъщност може ли линк на магазина

Вълшебство,и другото момиче с подаръците-ех ,яе хубава изненада са ви спретнали,ама наистина са ви Сюрприризиразли,на кошчето като му се махне драперията и финдифлюшките може и да придобие вид пък за порт бебето нямам идея

Пумпалче да е живо и здраво и бебето което е избързало и мама бързо да оздравя!

Аз от два,три дни съм адски уморена- не мога да спя вечер имам ,ужасни киселини,ходя мноог често до тоалетната и контракциите ми зачестяват, на нош па съм и утре на преглед

# 671
  • Beyond the stars

По въпроса с мерките ние пък изоставахме на бедро, а главата й върви голяма, какво да направя, че се е метнала на майка си и аз съм с не много дълги крака и голяма глава. Докторът няколко пъти каза, че това не е от значение и няма проблем.

Моята лекарка каза, че глава повече няма да гледа  Laughing Ма и майка му големоглава и късокрака.. ко да правиш-ген. Иначе горе долу седмица и половина -две като цяло върви напред.
Утре съм на преглед в Надежда, да видим там какво ще кажат.
Днес бях на втори тонове вече в Надежда, пу пу .. всичко е ок.   Mr. Green Само дето той упорито спеше, ръчках го уж.. премести се веднъж, два пъти да се намести и продължи да спи без никакъв интерес към събитията. Предният път пък беше възмутен и не спря да рита джаджата дето мери.. ходи го разбери.  Mr. Green

# 672
Цитат
Моята бебка се попритесних, че май върви мъничка... в 33г.с АГ я измери около 1,900, а после гледах, че вашите сякаш са по-едрички... но пък АГ не каза нищо.. не знам

Деси и моята е толкова, не е мъничка напълно нормално е за седмицата в която сме така ми казаха доктора на последната Фетална преди седмица Hands V

Уф, мерси... Аз не питах АГ, защото го приех за нормално, но после като влязох в групата и гледам всичките по 2кг и нещо, викам бре, моята госпожица защо така слабичка я изкараха, но явно всичко е ОК Smile

# 673
  • Дубай
Аз това с мерките не мога много да го разбера, защото те не могат с точност да определят,приблизително ти ги изчисляват ...

# 674
  • Beyond the stars
Ами те мерят дължини, реално не теглят .. и спрямо дължината софтуеър си изчислява тегло. Една приятелка 0.5кг беше разликата, какво бяха мерили не знам.. Ама от 3200, малката се роди 2700  Peace
Та Божа работа  Grinning
Баба ми казва, че Господ не може да ти прати дете, което не можеш да родиш. Ама силно ще се замисля за 3800+ Blush Crazy

Общи условия

Активация на акаунт