Септември наближава вече, чакаме те, мъничко човече!

• 40 123
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
Здравейте днес се роди бебе Никола 53см. 3750гр. Планувано ре секцио. Всичко мина 😊сега се възтановявам, чувствам се много добре. Успех на всички ви, ще стискам 👍
Честито! Много здраве за бебе Никола и бързо възстановяване!

# 631
  • Across the Multiverse
Честит да е и Никола на Mamamario ! Голям юнак си имаш, жив и здрав да ти е !
На прага на септември започна бебевалежа, усетихте ли ?  newsm32 newsm32 newsm32 Следващите 2 седмици все така ще е  Party

# 632
  • гр. Варна
Не знам за вас, но на мен ми е много тежко вече... всяка следваща вечер е все по кошмарна 😥

# 633
Здравейте мами ,досега не съм писала .И аз съм с теб термин 07.09. така ,че напълно те разбирам .

# 634
  • гр. Варна
Аз щях да казвам, че термина ми е 14.09 не знам може нещо аз да съм объркала в някой от коментарите ☺ днес бях на консултация и ми казаха, че най-вероятно ще си изчака термина..

# 635
Имаш още време Grinning
Почивай си, че сякаш после няма да може.

На мен ми е екстра така бременна, спя си като пън, единствено ме пробуждат много силните ритници, които получавам от бебчето.
Напоследък са толкова интензивни и силни движенията, че направо си ме приболява, може би това и липсата на апетит ( буквално нищо не ми се яде) са единствените ми неразположения.

# 636
  • гр. Варна
Завиждам ти.. мен ме мъчи безсъние, киселини, понаболява ме ниско долу тук от няколко дни, ставането и лягането са ми трудни 😃 и това ходене до тоалетната на 15 мин ме влудявааааа 😂 абее като цяло вече наистина искам да се появява малкия мъж, че и както викаш ритничетата вече са си болезнени Simple Smile

# 637
Ще разкажа подробности когато се приберем щасливи у дома.. Не бих препоръчала Майчин дом на никоя бъдеща майка с първо детенце. Беше Ад и продължава да е...

# 638

Честита Божидара на мама Ели и честит малък Никола на Mamamario! Да ви носят безкрайна радост, гордост и щастие! Hug

# 639
  • гр.Бургас

Честито бебче и та теб! Пожелавам ви да сте най - вече здрави!
Здравейте днес се роди бебе Никола 53см. 3750гр. Планувано ре секцио. Всичко мина 😊сега се възтановявам, чувствам се много добре. Успех на всички ви, ще стискам 👍

# 640
Ще разкажа подробности когато се приберем щасливи у дома.. Не бих препоръчала Майчин дом на никоя бъдеща майка с първо детенце. Беше Ад и продължава да е...
Ели дано се приберете скоро да се радвате на бебчо.
Много се изтормози стига ти толкова.

# 641
Аз в Майчин дом ще раждам, просто там изражда доктора при който се следя. Толкова ли беше зле?

# 642
Ели, разбирам те чудесно! Бързо да се прибирате и да забравиш за лошите моменти 🤗

# 643
  • гр. Варна
За Майчин дом в  София ли става въпрос?

# 644
Аз изчезвам към болницата на преглед, че днес ми се води 4 ден след термин.

Сякаш няма да ме чакат още много, колкото и да обяснявам, че този термин гаранция не е точен, те си гледат на видеозона и не ми вземат твърдението на сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт