Септември наближава вече, чакаме те, мъничко човече!

• 40 078
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • гр. Варна
Честито бебче! Да ви е жив и здрав и бързо възстановяване на теб! 🌞👶☺❣

# 91
Момичета, станах мама! Сутринта имах разкритие и доктора прецени да е днес операцията. Имаме си Христо 47см 2900гр. 😍😍😍Бях с пълна упойка и не съм говорила видяла още. Сега лежа и почивам, дано по късно да дремна. 😊
Честит бебок! Да расте здрав и много щастлив, а на теб бързо възстановяване! Flowers Bouquet

# 92
  • гр.Бургас

Честито! Пожелавам ти по - скоро да си го гушнеш и бързо възстановяване Flowers Hibiscus
Момичета, станах мама! Сутринта имах разкритие и доктора прецени да е днес операцията. Имаме си Христо 47см 2900гр. 😍😍😍Бях с пълна упойка и не съм говорила видяла още. Сега лежа и почивам, дано по късно да дремна. 😊

# 93

Вели, моето СУЕ също е завишено. Само то от всички показатели. Днес ще питам.

Колко е твоето? Моето е 61

Моето е 41 Laughing

# 94
Мами как го качвате този хемоглобин,моя беше 105 мин.седмица и се притеснявям да не падне още...
Моят от 135 падна на 114 , изписа ми първо Ферофолгама, много ми се гадеше от нея. После ампули Тотема. И от тях същата работа.
Аз пия сорбифер дурулес от 5,6 месец, беше ми на долна граница и Д-р каза да пия по 1на ден, нямам оплаквания 

# 95
Момичета, някоя чувства ли такава умора.. в 36 седмица съм и тук от няколко дни направо нямам сили, до сега не ми е било така още като стана и се чувствам все едно съм ходила да копая, а не че ставам от сън... само ми се лежи, а до сега кипях от енергия Sad

Да!
Отида до магазина дето е на 200м и като се върна се чувствам все едно километри съм минала... като се има впредвид, че съм супер активна, мога да вървя по 5-6 км на ден ....
Започвам и да накуцвам надясно и ме боли седалището, което е странно ...
И аз съм така в 35гс съм от 3,4 дни почти постоянно лежа, даже когато седя започва да ме стяга корема, днес простирах едни дрехи и се изморих мнооого от тогава лежа вече 2 часа още не са ми дошли сили 😅

# 96
  • гр. Варна
И аз така 😂 една пералня прострях, две чаши измих и не мога да стана от леглото 😂 ужас ...

# 97
Честито, да ви е много здрав и палав малкият Христо 🤗🐣

# 98
Мами как го качвате този хемоглобин,моя беше 105 мин.седмица и се притеснявям да не падне още...
Моят от 135 падна на 114 , изписа ми първо Ферофолгама, много ми се гадеше от нея. После ампули Тотема. И от тях същата работа.
Аз пия сорбифер дурулес от 5,6 месец, беше ми на долна граница и Д-р каза да пия по 1на ден, нямам оплаквания 
  На мен също ми предписа  сорбифер дурулес но нещо не ми понася...

# 99
Към умората нека да добавим и болка в кръста, ако се застоя повече от 10 минути права Grinning
Да видите как мъжете готвят и всичко останало Wink

# 100
Честито МърМяу! Жив и здрав бебок! Чакаме да споделиш още информация около раждането и след това 😊😍
УЕЕЕЕ, честито МърМяу!
А за кога ти бешее термина?
В началото на темата са всички термини на мимите - 04.09

# 101
МърМяу, честито бебче! Да ви е жив и здрав.

Момичета, виждам че доста по - рано има вероятност да се роди.
С термин 04.09., раждане 17 дни по - рано си е доста стряскащо. Поне за мен. Аз очаквам максимум седмица, до десет дни, но знае ли се.
Започвам вече да очаквам неочакваното.

МърМяу, как си? Боли ли те нещо? Психически как се чувстваш? Бебето как е?

# 102
Влезе ли се в 9 месец може по всяко време да се роди.

# 103
МърМяу, хайде и тук честито! Да е жив и здрав, а на теб бързо възстановяване!

# 104
  • София
МърМяу, честит ви сладичък бебок и от мен! Малкият Христо да ви е жив и здрав, щастлив, да радва мама и тати цял живот, а на теб бързо възстановяване! Ще чакаме да разказваш повече Heart почивай си Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт