Септември наближава вече, чакаме те, мъничко човече!

• 40 124
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Mn.Nikol, пиши после Simple Smile

Petyaa, за МД София говори Ели.

P.S. И аз да се оплача, че постоянно ми се повръща. Снощи смуках талцид, защото се чудя дали не са киселини - никакво подобрение. Като хапна нещо и максимум до час, почва да ми се гади, чак се връща, ама не съм повръщала до сега.

Последна редакция: ср, 29 авг 2018, 10:34 от Love_fairy

# 646
  • гр. Варна
И на мен ми е така, хем съм глада хем като хапна и ми става гадно... и киселините са зверски

# 647
  • Русе
И на мен много ми тежи, не мога да спя /което е ужасно нетипично за мен/, кисилините ме убиват, просто ми се реве вече, от тях ми се повдига да повръщам, но не съм още. Талцида помага за 30 мин максимум, посли пак. Краката са надути, кръвното ми е по високо от нормалното за мен. Днес измерих 128/85. При вас как е? Чудя се това нормално ли е или е много. По принцип ми е ниско кръвното. Интересното е, че сутрин е така, после и по-ниско. Краката ми сутрин са спихнали, ама от тия киселини не мога да лежа, по цял ден съм или права или седнала с крака надолу и вечер са ужасно надути, чак ме болят. Сутрин те са по-добре, а ръцете са надути. През деня става обратното. Кракана се надуват, ръцете спихват. Снощи нещо ме боля, бебето рита мното силно, много на ниско. Имам чувството че ми се отваря нещо от долу. Вчера при движенията на бебето нещо много остро ми заболяваше таза от зад и болката по целия ляв крак до долу отиваше. Прилича на нещо като схващане и аз не знам. Цял ден обаче не се спрях, прозорци чистих, подреждах нещата за училище на баткото. Днес ме чака гардероб за подреждане и гладене Sad в 36гс + 3 съм, хем е рано още, хем нямам търпение. Имам усещането обаче, че по-рано ще си случат нещата при нас и това е.

# 648
Здравейте, днес бях на тонове и доктора каза, че са били на горната граница и утре ме приемат в болница да ме следят. Някоя мама с такъв проблем. Много се надявам бебето да си стои вътре защото няма още 2 кг...

# 649
Да е жив и здрав Никола! А мама бързо да се възстановява!

Мен ме изписаха след повече от седмица в болница. За сега май положението е под контрол, пак имам контракции, но поне не са болезнени.

За кисилините ви препоръчвам най-лютите дъвки, които намерите. На мен страшно ми помагат, даже снощи съм спала с дъвката 😂

# 650
  • гр. Варна
Момичета сега видях едно мониме във фб е споделила за не взета пратка на памперси, 112бр на  Памперс за 24лв/все още не съм купувала/ внасяла от турция, някоя да е купувала? Simple Smile чудя се дали да ги взема

# 651
Мами, родих!!! Планово ресекцио, голямото бебе над 4кг е всъщност 3500гр 51см Simple Smile))) в Окръжна Варна при д-р Славчев и Нешев, дано всичко да е наред с мен и беба!
Успех и на вас!

# 652
Мами, родих!!! Планово ресекцио, голямото бебе над 4кг е всъщност 3500гр 51см Simple Smile))) в Окръжна Варна при д-р Славчев и Нешев, дано всичко да е наред с чен и беба!
Успех и на вас!

Честито! Бързо възстановяване Simple Smile Страхотни бебешки мерки ❤

AHitka, какво ще рече на горна граница? Кога ти е терминът? Аз ходих на запис миналата седмица и тоновете бяха доста бурни, на другия ден ме викнаха да повторим, но без да ме приемат. Истината е, че пийнах кола преди това, защото не бях спала през нощта и едва се влачех, та затова тоновете бяха такива. На другия ден бяха ок.

Последна редакция: ср, 29 авг 2018, 11:40 от Love_fairy

# 653
  • Русе
Момичета сега видях едно мониме във фб е споделила за не взета пратка на памперси, 112бр на  Памперс за 24лв/все още не съм купувала/ внасяла от турция, някоя да е купувала? Simple Smile чудя се дали да ги взема
Аз съм си купила вече, внос от Англия са, памперс премиум протекшън - взех 1ца - 96 бр. за 28лв. И 2ка - 240 бр. За 66лв. С индикатор за препълнен памперс са Simple Smile

# 654
Мами, родих!!! Планово ресекцио, голямото бебе над 4кг е всъщност 3500гр 51см Simple Smile))) в Окръжна Варна при д-р Славчев и Нешев, дано всичко да е наред с мен и беба!
Успех и на вас!

Честити да сте! Много здраве за беба и мама!

Лелеее, какъв бебевалеж настана!!! Дано до края на септември всички да се похвалим с живи и здрави бебечета ❤

# 655
И на мен много ми тежи, не мога да спя /което е ужасно нетипично за мен/, кисилините ме убиват, просто ми се реве вече, от тях ми се повдига да повръщам, но не съм още. Талцида помага за 30 мин максимум, посли пак. Краката са надути, кръвното ми е по високо от нормалното за мен. Днес измерих 128/85. При вас как е? Чудя се това нормално ли е или е много. По принцип ми е ниско кръвното. Интересното е, че сутрин е така, после и по-ниско. Краката ми сутрин са спихнали, ама от тия киселини не мога да лежа, по цял ден съм или права или седнала с крака надолу и вечер са ужасно надути, чак ме болят. Сутрин те са по-добре, а ръцете са надути. През деня става обратното. Кракана се надуват, ръцете спихват. Снощи нещо ме боля, бебето рита мното силно, много на ниско. Имам чувството че ми се отваря нещо от долу. Вчера при движенията на бебето нещо много остро ми заболяваше таза от зад и болката по целия ляв крак до долу отиваше. Прилича на нещо като схващане и аз не знам. Цял ден обаче не се спрях, прозорци чистих, подреждах нещата за училище на баткото. Днес ме чака гардероб за подреждане и гладене Sad в 36гс + 3 съм, хем е рано още, хем нямам търпение. Имам усещането обаче, че по-рано ще си случат нещата при нас и това е.
И аз съм много подута и в краката, и в ръцете, но е заради нисък белтък в кръвта. Следя кръвното и урината постоянно. Опасно е ако се вдига кръвно или има белтък в урината, така че не е лошо да започнеш да следиш по-често кръвното и задължително пусни една урина.

Мина ми термина по ехограф, остана този по ПРМ, който е другата седмица. А засега нямам никакви признаци за скорошно раждане. Grinning
Тоновете поне са добри, кръвните изследвания също, хемоглобина най-после успях да го вдигна над 140, с какъвто започнах.

Всеки ден ставам все по-нетърпелива, въпреки че понякога имам чувството, че ще съм бременна още месец поне.

Честити нови бебчета в темата! Flowers Hibiscus

# 656
Успех и на вас!

Честито, бебче! Да сте живи и здрави, и бързо възстановяване

AHitka колко са тоновете?
На мен два пъти ми бяха много високи тоновете и се оказа, че е заради лежането по гръб докато ги мерят. Поискай да си легнала на една страна. А може и ти самата да си била притиснена нещо и то се отразява. Твоят пулс измериха ли го по време на тоновете?

# 657
Успех и на вас!

Честито, бебче! Да сте живи и здрави, и бързо възстановяване

AHitka колко са тоновете?
На мен два пъти ми бяха много високи тоновете и се оказа, че е заради лежането по гръб докато ги мерят. Поискай да си легнала на една страна. А може и ти самата да си била притиснена нещо и то се отразява. Твоят пулс измериха ли го по време на тоновете?
Били над 160 , пулс не са ми мерили. Но ми каза че ще следи бебето и ако се наложи ще го извади... затова няколко дена ще съм в болницата. И аз бях по гръб и определено не се чувствах комфортно.

# 658
  • София
Честита принцеса на мама Lisa! Да ви е жива и здрава, обичана, засмяна и цял живот да ви радва! На теб бързо възстановяване, ще чакаме да пишеш още Simple Smile

# 659
  • Варна
Успех и на вас!

Честито, да сте живи и здрави и бързо да се възстановяваш. Направо ме успокои - Славчев ми казва все едни големи килограми и аз се притеснявам как ще излезе такова голямо бебе от мен...

Общи условия

Активация на акаунт