Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 20 авг. 2018, 10:42 ч.

Светът на финансите е голям и спасение дебне отвсякъде

 • 14 057
 • 33
 •   1
Отговори
# 15
 • Мнения: 45
Е като е реклама имате ли нещо промоционално сега.

Здравейте! Идеята на статиите, които публикуваме не е да продаваме продукти и услуги или да споделяме промоционални условия по кампании Simple Smile Текстовете имат по-скоро консултативен характер, като чрез тях се опитваме да споделим интересни и ценни съвети, които само да ви бъдат от полза. Поздрави Simple Smile

# 16
 • Мнения: 45
Спомняте ли си първата ви детска касичка? По колко стотинки на междучасие сте губили заради скъсан джоб? А като студент, случвало ли ви се е да изхарчите целия седмичен бюджет още във вторник?Изпитвате ли трудност да управлявате финансите си и към днешна дата? Всяко поколение иска да бъде по-добро от предходното, ето защо въпросът за детска дебитна карта може би вълнува всеки родител, който дава джобни на своето дете. Ако имате дъщеря или син между 10 - 14 г. и искате да се информирате повече за предимствата на детските дебитни карти,  прочетете нашия полезен материал ТУК .

Последна редакция: ср, 26 сеп 2018, 13:53 от Редактор**

# 17
 • Мнения: 1 769
Уникредит, имате ли промяна в известяването за погасяване на вноски? Преди получавах смс в дните преди падежа, но миналия месец нищо не сте ми пращали. Удобно е да напомняте, за да проверя дали имам достатъчно пари в сметката или трябва да добавя.

# 18
 • Мнения: 45
Е като е реклама имате ли нещо промоционално сега.

Идеята на материалите, които споделяме, е да бъдат полезни. Практични съвети, насоки или пък консултация за продукти или услуги, които предлага УниКредит Булбанк. Вярваме, че финансовата грамотност е важна за всеки, който иска да прави обмислени решения. Simple Smile

# 19
 • Мнения: 45
Уникредит, имате ли промяна в известяването за погасяване на вноски? Преди получавах смс в дните преди падежа, но миналия месец нищо не сте ми пращали. Удобно е да напомняте, за да проверя дали имам достатъчно пари в сметката или трябва да добавя.

SMS са с напомнителен характер и по принцип се изпращат автоматично, дори когато месечното погасяване на вноската е извършено. Ако и следващия месец не получите съобщение, пишете ни тук или се свържете с нашите колеги на 0700 184 84, за да проверят има ли някакъв проблем. Simple Smile

# 20
 • Мнения: 45
Как да разберете дали сте готови да прекрачите прага на собствения си дом?Дали да останете в апартамента си под наем, или да закупите собствено жилище, е дилема, която може би ви мъчи от известно време насам. От една страна животът под наем си има своите предимства – дава свобода и не ви обвързва дългосрочно, разходите по поддръжката му се покриват от хазяите, комфортно е, защото сте свикнали да живеете така. От друга страна – покупката на ново жилище ви дава възможността да разполагате с него както прецените – да го обзаведете по собствен вкус, да отглеждате домашните си любимци или да осигурите спокойствие на семейството си.

„Няма ли да е по-добре да финансирате собствения си апартамент, вместо цял живот да плащате на хазяи?“
Отговор на този въпрос ще намерите в следващия ни полезен материал ТУК.

Последна редакция: ср, 26 сеп 2018, 13:53 от Редактор**

# 21
 • софия
 • Мнения: 271
А колко е лихвеният процент.

# 22
 • Мнения: 45
А колко е лихвеният процент.

Здравейте,

Може ли да бъдете малко по-конкретни? Simple Smile Лихвеният процент на кое?

# 23
 • Мнения: 45
 

Дългосрочната инвестиция, в която най-често бихме вложили парите си, е собствен дом. Закупуването му обаче не е лесна задача и за да бъде изпълнена успешно, почти винаги е необходим доверен финансов партньор, който да помогне. Открийте различни напътствия и ценни съвети от наръчника "Моят нов дом".

# 24
 • Мнения: 45


Покупката на нов дом с ипотечен кредит може да се превърне в кошмарна задача, ако не сте подготвени. Хилядите документи, одобрението за кредит и огледите могат да се окажат един омагьосан кръг. За да минимизирате загубата на време и пари, може да използвате наръчникът "Моят нов дом", който дава полезни съвети и напътствия от идеята за закупуване на жилище до нанасянето в новия дом.

Колкото и да са улеснени процедурите по кандидатстване и одобрение за ипотечен кредит, е необходимо да си набавите комплект документи, който ще ви осигури безпроблемно и бързо решение на запитването за заема.

Необходимият пакет документи е от 9 броя и можете да ги откриете в "Моят нов дом"

# 25
 • Мнения: 1 739
Как да активирам мобилното ви приложение? Изисква ID номер и код за активация.

# 26
 • Мнения: 45
Как да активирам мобилното ви приложение? Изисква ID номер и код за активация.

ID номерът е 6-цифрен и ако не го знаете - може да се свържете с нашите колеги на 0700 184 84, които след идентификация, да ви го продиктуват. Може да го получите и от наш колега в клон.

Кодът за активация го получавате под формата на SMS известие след като изтеглите приложението и нашите колеги активират услугата. Simple Smile

# 27
 • Мнения: 45


Образование, раждане на дете, работа, пенсиониране, купуване на дом, нова кола, сватба – не, това не са новогодишни късмети посред есен. За повечето хора това може би са най-важните събития в живота. И като толкова ценни, почти винаги са финансово приоритизирани в личния или семейния бюджет. А ето и няколко съвета как да ги запомним само с добро.

# 28
 • Мнения: 45


Онлайн банкирането остава забранена територия, дори за много от компютърно грамотните хора, въпреки изключително високата му сигурност. Прочетете нашите съвети, за да се убедите, че онлайн банкирането е не само бързо и удобно, но и сигурно!

# 29
 • Мнения: 45


Както и да отглеждаш детето си, в момента, в който тръгне на училище, нещата се променят напълно -  нови приятелства, вкусове, желания. Една от темите, които идват на дневен ред, е самостоятелният бюджет. Оттам разсъжденията са: колко на ден, за какво да се харчат, аргументи на кой съученик колко дават и т.н.

Какво показва личният опит и историята за това защо и как децата трябва да ползват банкови карти споделя Диляна Стоянова, старши мениджър „Спонсорства и събития“. Прочетете нейните съвети ТУК.

Общи условия

Активация на акаунт