Откраднат живот 55: Анатомия на гнева

• 41 842
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
И азз Sad чакаме някоя добра душа да ни го сподели.

# 466
От какво естество е екшъна?  Карат се предлагам. Thinking

# 467
От какво естество е екшъна?  Карат се предлагам. Thinking
Може пък Зорница да бие Банков със стетоскоп.

Разкажи ни промото, моляяяяяя. Animal Smile Cat

# 468
Или да го души с това дългото на системата. Ти ще кажеш как се казва. Joy

# 469
Система? Примерно Animal Joy Cat (тоест, че се казва система, пък сака е банка Head Band )

Някой друг не го ли е гледал да разкаже Animal Joy Cat

# 470
Банков и тъста се карали. Банков и Зорница щели да се изясняват. По разказ на потребителка от фб.

# 471
Боооооооой!!!! Бой до дупка!!!
Акде някой да разкаже!!

# 472
Който има желание да следи в нова плей трябва да го качат и да алармира. Аз не мога.

# 473
Дона, не го ли записа😉

# 474
  • София
Аз го гледах към 07.00 ч. Марио целува Зорница.Банков и Зорница в някаква градинка се изясняват, той май тръгва да я целува и Марио се появява и го бута. Вика му:"какво правиш". После дават Зорница на покрива реве и пада на колене с размазан грим. Банков държи жена си на ръце и ми се видя, че се радва. Христо и Кая нещо ги дадоха, но пак трябва да го гледам.

# 475
Бой! Бой! Бой! Бой! Бой! Бой! Бой! Бой! Бой! Бой! Бой! Бой! Бой! Бой! Бой! Бой!

# 476
Момичета, записах промото, но няма в момента как да махна рекламите преди него. И вероятно отново е завъртяно настрани, но става ясно все пак

# 477
Ухаааааааа!!! Усещам бой!!!! Йес бееее!

# 478
  • София
Не очаквах Зорница да го играе разколебана. Искам Банков с жена му, но кой ли ме пита.

# 479
Благодаря!
Марио казва на Зорница знаеш с кого  искаш да бъдеш, крайно време е да си отговориш?
Че защо ще се колебае? Не мисля, че ще е разколебана, просто споменът за бебето ще я разклати, но ще бъде разбрана погрешно. Явно затова Марио ще предлага брак. Тонич пак лк ще го играе  Купидон? Абе много ще е тъпо Зорница да се колебае между двамата, това откъде го изкопаха сега? Леко разочароващо. И чак нищо за някои други персонажи

Последна редакция: пт, 31 авг 2018, 08:59 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт