Откраднат живот 55: Анатомия на гнева

• 41 838
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
И за мен е тъпо Зорница да се колебае и Банков да се опитва да я целува...
очаквах, че ще има някакви драми на този фронт, но по-скоро заради миналото.

# 481
Ванилия, докато не го видя, няма да повярвам, че Зорница се колебае. Би трябвало да е заради миналото просто. Няма никаква логика това. А Банков - не знам Frowning1

П.С. А и тя казва на Банков - "остави ме, бе!". Би трябвало това да значи нещо

# 482
  • София
Аз пък предполагах, че ще има някакви колебания. Знам какво е да имаш нещо недоизживяно, нещо, което е можело до продължи, но по ред причини е прекъснало. Нормално е появата на Банков да и се отрази така според мен. Въпреки, че много я нарани, въпреки всичко, не ми се струва ненормална тази реакция.

А за Банков си мисля, че дори временно пак да бъде с жена си, на финала или ще е сам или с друга.

# 483
Ами думите на Марио навеждат на тази мисъл, но ще видим! Възможно е да ни пресдставят изопачено нещата.

# 484
  • София
Според мен е тъпо Марио да предлага брак, провокиран от присъствието на Банков. Той не е такъв. Все си мисля, че до сватба няма да се стигне, поне не в този сезон.

# 485
  • Разпиляна във въображението
Да не кажете, че не сте били предупредени Simple Smile Като изгледах промото се върнах назад. Имах някакъв спомен да съм писала подобно

Не виждам Зорница какво трябва да очаква от Банков. Вече са си говорили за жена му, тя знае истината и какво що. Разделиха се на летището, тя го преживя. В момента е в нова връзка, влюбена и обичана. Това, което трябва да направи е да не се забърква с него и с кахърни погледи да се опитва да го утешава и да му бъде приятелка. Видяхме в предния сезон, че по отношение на Тони нещата не се оказаха много удачни. Марио е достатъчно протекционно настроена личност, за да бди над нея. Като нищо може да каже на Банков, ако го види да проявява интерес да говори със Зорница, да си стои и гледа жената и да я остави на мира.

Той знае за аборт, за връзка с шефа, нещастна връзка и минало с мъже. Откъслечни неща. Просто нещата ще се въртят около Банков и е възможно да влязат в обяснителен режим. А може да има и разговор между Зорница и Банков - как той си е мислил за нея, търсил я е по телефона, как е?, щастлива ли е? ...

Ще изгледам промото отново.

Трябва да сме снизходителни към Марио. В крайна сметка това му е първата истинска връзка.

# 486
  • София
Изгледах промото няколко пъти. Преди да съм видяла каква е точно ситуацията между Банков, Зорница и Марио не мога да взема отношение.

# 487
Леле, човек си спинка спокойна, а то промо сме имали Grinning
Значи тази снимка на Марио и Банков в градинката е била гневна от страна на Ковачев предвид предисторията, леле майко ще е положението.

# 488
Ми аз ви казвах, че е гневна, вие не - Марио успокоявал Банков Joy ама четете ме, когато ви пиша

# 489
  • София
Нали сезона ще е от 54 епизода, много ясно че ще има любовни триъгалници, тъпоъгълници, сълзи, бой. Не може Марио и Зорница да се целуват само, ще ги разбутат от всякъде, иначе няма какво да дават.

# 490
Интересно промо, това вече ми харесва, защото има за всички по малко. Simple Smile
За Марио, Зорница и Банков не мога да кажа нищо преди да видя какво всъщност се случва. От тези откъслечни кадри мога да си направя извода единствено, че ще има трус (очаквано) и ще има изясняване (очаквано). Ще има ли колебания, няма ли - ще видим.
Моето лично предположение е, че Зорница ще бъде емоционално натоварена от връщането на Банков, което Марио погрешно ще изтълкува като колебание и ще има известно време ръмжене, докато разбере, че тя не иска Банков. "Пусни ме" за мен е достатъчно красноречиво, че колебание няма.
Интересно ми стана и това, че Цонев каза на Банков, че никога няма да бъде част от екипа му. Любопитно ми е какво ще се случи, та ще стане част от този екип.
Банков, носещ на ръце жена си и Банков, опитващ се да целуне Зорница е неприятна гледка, да го видим как са го овъртолили.
Ася като се сбута с Христо дали да очакваме и тя да се върне на правилния бряг? Grinning

# 491
Не е вярно, няма за всички по малко.

# 492
Банков носещ жена си не ми изглежда преливащ от любов, физиономията му е роботеста отново.
Зорница накрая ще бъде "Обичам теб, тъпа кифло!" става дума за Марио, да не си помислите нещо Joy
Само ще кажа, че вече нямам търпение да започва Grinning

# 493
Банков носещ жена си не ми изглежда преливащ от любов, физиономията му е роботеста отново.
Зорница накрая ще бъде "Обичам теб, тъпа кифло!" става дума за Марио, да не си помислите нещо Joy
Само ще кажа, че вече нямам търпение да започва Grinning

Банков е със жена си по задължение според мен. Да, има някаква любов, но тя е от миналото, не е същото...за него жена му може да е товар. Макар че бих искала да се събере с нея, да си преоткрият любовта, да й помогне да излезе от кризата и т.н.
Зорница е ясна, няма да има голями колебания тя.

# 494
  • София
Според мен няма как да знаем какви са отношенията на Банков и жена му. Не знаем нищо за тях, преди трагедията. Много ще му е трудно на него, психически, особено като трябва да ѝ каже за смъртта на детето.

Общи условия

Активация на акаунт