Пубертетът при момичетата - как да подготвим децата ? (Тема 3)

• 73 289
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Mamagemalar, как ще е колата инквизиция, като сама написа, че 2 часа сте скубали цялото семейство крака? С колата след няма и 10 минути щяха да са забравили. Иначе за организацията си права, трябва да е предварителна, от сега за сега не става.

# 106
Ами 4 крака,доста окосмени ,принадлежащи на непознаващи болка 10 годишни,за колко време трябваше да се изскубят?
Аз казах,че съм показала,а не че скубах, и че баща им помага,защото не знае да отказва
На мен ми е непосилно да причинявам дискомфорт,макар аз да съм Злостър вкъщи

# 107
Не ми се спори. Решили сте 2 часа (или по час на чифт крака, все тая) да скубете косми, скубали сте. Следващия път ще са по-къси и няма да ги боли толква.

# 108
  • София
За кожата като цяло,аз ползвам,,кисе,, от старите хавлиени за баня...отлично премахва мъртвата кожа,масажира... няма химия която да направи това...научих и дъщеря си,сега се търкаме в банята и се кефи,колко и е гладка кожата....
Моята щерка още я гони дивото/сега е на Мусала,преди това се върна от Планинско училище/,не мисли за епилация,не мисли за гримове...има малко грим,но се сеща за него отвреме-навреме и то все бледи тонове на розово....ние и двете сме такива,ще се измием със сапуниче/цвете,расте покрай вировете и има сапунив ефект/и ще се намажем с пещерна кал и луга...засега...после ще я видя,като се сприятели със момичета израснали по друг начин...ще се приобщаваме,какво да се прави....ще споделя техники за оцеляване и красота в дивата природа...хахахах....
За секса знае всичко и като бяхме в Лондонския Природонаучен музей там имаше разрез на съвкупляващи се мъжко и женско тяло,обърнах и внимание а тя изви очи и направи гримаса че е погнусена и ние се разхилихме със хората наоколо....ще я видя после.....хах....

# 109
  • Велико Търново
Моята дъщеря /11 год и половина/ също има много черни точки, побъркват ме направо. Мие два два пъти седмично със фин скраб или сода бикаорбонат, иначе всяка вечер - с розовия гел на Биодерма. С много бяла кожа е и й личат от километър точките - водих я на козметик, каза ми че има фини капилярчета отстрани на нослето и не е препоръчително стискане, иначе пък кожата й не е мазна и не ползва препарати с такава насоченост. Ако излезе тук-таме някоя пъпчица, локално нанася спиртен разтвор с антибиотик, направен от фармацевт.
Под мишниците махаме с крем депилатоар, на "онова място" подрязваме с ножичка. В момента е 155 см. и тежи 39 кг., хапва нормално, както преди.

# 110
  • Пловдив
Моята е на същата възраст и е 30кг. Струва ми се твърде кльощава и не знам как да я накарам да хапва малко повече. Губи интерес от яденето на третата хапка.
Посъветваха ме да й давам бирена мая,някой има ли опит?

# 111
При нас това действа за засилен апетит,но пак си е строго индивидуално :

# 112
  • София
Моята дъщеря (10 г., навършени преди 2 месеца) е като гигант, като ви чета мерките и теглилките. 165 см, 44 кг, обувки 38 номер. И като ревна, че е тежка колкото една от приятелките ми. Викам й - Алооо, леля ти Д. е 1,55 висока, а ти си с 10 см над нея.  Crazy

# 113
Моята е на почти 9 и 1/2 ,тежи 24.100 а см са над 130,но не знам колко точно.

# 114
  • Пловдив
Давала съм Саностол,никакъв ефект.
Иначе сиропчето е много добро,но вече го ползвам само при настинки.

Притеснявам се с това неядене. Отвреме навреме изяжда по някоя намазана филия и това е. Манджи и супи почти не яде,освен шкембе. Вярно,че телосложението й е добро,макар и слаба,но организмът си иска разнообразна храна, с която да си набавя необходимите вещества.

# 115
  • софия
Най-добър ефект видях от дълбоко почистващата маска (peel off) против черни точки на Ейвън. Пролетта се бяха появили доста по носа, започнахме да мажем веднъж седмично +имам домашен уред за микродермаабразио и минаваме носа с него. За сега кожата ѝ е в задоволително състояние - има 2-3 черни точки на носа и от време на време се появава някоя и друга пъпка в зоната около устата/челото. За пъпките добър ефект има намазване с крем Acne Out на Biotrade.
Не знам дали е наследствено. Нито аз, нито баща ѝ сме имали проблеми с пъпки през пубертета.

# 116
  • София
Започвам да ви следя. Моята е на 8, започна да и мирише потта вече, показател че започват полека хормоналните промени. Карам я при къпане да ползва сода за хляб под мишниците. За сега е само това, надявам се да не я сполети ранен пубертет.

# 117
  • София
Аз от това лято в колата усетих миризмата на потта на дъщеря ми, доста неприятно при това. Бях шокирана, помислих, че мъжът ми се е изпотил, но той само врътна очи към детето. А аз се чудех защо стикчето ми против изпотяване толкова бързо свършва. Явно тя се е усетила милата. Какво следва да правим срещу тази миризма, за да не я обиди някой в училище? Притеснявам се, то не е като да не поддържа отлична хигиена, но изпоти ли се - край.

# 118
  • София
Потта произвеждана от тялото не мирише. Под действието на някои хормони, става много благоприятна хранителна среда за бактерии и микроорганизми, които вече променят нейния мирис. Някои хора и след къпане миришат на пот. Содата за хляб помага много, аз лично също ползвам при всекидневния душ. Антиперспирантите помагат но могат и да навтедят. Бивша колежка си прави операция на запушена мастна жлеза от антиперспирант. Истината е натъркване със сода при къпане,умерено използване на антиперспирант и парфюм разбира се. При мен това е формулата на успеха. За децата содата е достатъчна на този етап.

# 119
Моята щерка току-що навърши 10 и е 1.50, 35 кг.

Тони, трябва да намерите подходящ за нея антиперспирант. Може би нещо от аптеката без алуминий, от тези за чувствителна кожа на Виши, SVR. Дрехи - задължително от естествени материи, че моята си купи някакво полиестерно блузе от ХиМ и хич не ми вярва, че не е качествено.

Общи условия

Активация на акаунт