Мъж Телец -16

• 55 037
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
Например, закъснява и му звъня - и явно го събуждам. Оказва се, че не сме се разбрали категорично за часа, въпреки, че го имам написано в съобщение, че се разбираме за 21ч. А трябвало преди да тръгна да излизам да се чуем и да потвърдим. т.е. не съм разбрала.
Или - без да го натискам ми споделя, че се храни здравословно (условно казано) и случайно намирам опаковки от вафли в колата му. За което ми се казва, че тъкмо сега започва да яде по-малко захар и аз не съм разбрала.. и такива работи

# 181
Например, закъснява и му звъня - и явно го събуждам. Оказва се, че не сме се разбрали категорично за часа, въпреки, че го имам написано в съобщение, че се разбираме за 21ч. А трябвало преди да тръгна да излизам да се чуем и да потвърдим. т.е. не съм разбрала.
Или - без да го натискам ми споделя, че се храни здравословно (условно казано) и случайно намирам опаковки от вафли в колата му. За което ми се казва, че тъкмо сега започва да яде по-малко захар и аз не съм разбрала.. и такива работи
Аз ако съм няма са издържа 😂 мисля че каквото и да казва за храненето проблема си е лично негов какво ще яде. Честно казано товя което казваш са пълни глупости и след време ако му правиш забележки за подобни неща няма да ти хареса държанието му. Определено те обича щом те търпи за такива неща 😃😃😃

# 182
Не правя проблем, а питам, за да ми стане ясно. Нито съм коментирала храненето му. Той си се храни доста добре и по принцип не яде какво да е. Изобщо, не виждам причина за подобни недоразумения.

# 183
  • Тра-ла-ла
Аз ако съм няма са издържа 😂 мисля че каквото и да казва за храненето проблема си е лично негов какво ще яде. Честно казано товя което казваш са пълни глупости и след време ако му правиш забележки за подобни неща няма да ти хареса държанието му. Определено те обича щом те търпи за такива неща 😃😃😃
Да, бе, ама той първи се е направил на интересен. Здравословно се хранел. Фук-фук. Пък после като го хванала авторката по бели гащи да нагъва вафли и се започнало едно усукване, извъртане и накрая отсрещната страна е виновна, че го е хванала в лъжа, а не че той кофти се е прикрил. Ми да си каже право в очи, че чат-пат къса синджира и хапва нещо нездравословно. Защо въобще трябва да менти? Аман от тази телешка "невинност" и играене на жертва. Tired

Моят екс по същия начин лъжеше. Имам чувството (и преди съм го писала), че се усещат, че са скучновати и комплексирани, и си измислят някакви такива образи, историйки, лъжливи нещица, за да се напавят на интересни. Направо още в началото връзката ни започна с лъжи, които излових. Но му дадох шанс...нищо не се промени.

# 184
Вие на това лъжи ли му казвате хахах моля ви са 😂😂😂 какво значение има, че е казал за здравословното хранене и слес това е нагъвал вафли 😃😃😃 тцтц ок ако всичко се свежда до това да му кажеш ти не ядеш ли здравословни храни и повече да не го правиш на въпрос ( и не трябва да го правиш, защото той сам решава дали днеска ще е на здравословно, а утре на ядене пиене 😑) и какво значи че та е излъгал ? Тая вафла голям проблем няма що. Джулая да не ми говори глупости на търкалета тоя път. Дори инда се фука пак си е негов проблем и не виждам проблем тук. Не виждам да се прави на жертва за тва, че е ял вафла 😂
 Относно другото нещо аз съм същия и това е било винаги. Разбираме се за час, но без да се потвърди не тръгвам. В смисъл звъня 30 40 мин предварително и питам дали си остава уговорката оправям се и чакам отсрещната страна да каже тръгвай към уреченото място. Не виждам нищо лошо в това. Това че на Джулая екс телеца е келеш не означава че и другите са такива. 😑

# 185
  • София
Абсолютно съм съгласен с Venom тоя път. Аз също не излизам без потвърждение. И това с вафлите е толкова абсурдно, че няма накъде. Такава пък дребнавост... И не е длъжен да уведомява за всичко, камо ли пък какво яде и кога се чеша. Ужас... хич не харесвам деви, нито пък хора с такъв асцендент. Толкова са лъжливи, критични и дразнещи, че няма накъде.

ПП: Телец и лъв не са особено съвместими, въпреки че в началото има привличане.

# 186
Никой нормален човек няма да ти прави забележка за вафла 😂 аз за това казах, че я обича щом й търпи глупавите критики. Как ще тръгнеш на някъде без сте се чули преди тръгване 😑 може да ти изникне работа# ангажимент в последния момент или да ти се наложи да закъанееш малко и много други случаи. Това не е нормално от каквато и страна да го гледаш.
 Михайлов оставаше и тоя път да не ме подкрепиш 😃😃😃

# 187
  • София
И аз те подкрепям, въпреки че съм Дева. Не че лъжа или крия, ама съм голяма блейка. И ако някой почне да ми следи всяка стъпка, може да ме изкара най-големия престъпник, прелюбодеец и пр. Не обичам чак такова ровене и чоплене!

# 188
  • София
И аз те подкрепям, въпреки че съм Дева. Не че лъжа или крия, ама съм голяма блейка. И ако някой почне да ми следи всяка стъпка, може да ме изкара най-големия престъпник, прелюбодеец и пр. Не обичам чак такова ровене и чоплене!

Което означава, че си работила върху негативите си, което е добре. Пак жените от твоята зодия повече мога да ги разбера - дребнавости, влизане във филми, подреденест, перфекционизъм и забележки на жена могат да отиват. Но мъжете от тая зодия са адски противни. Меко казано.

# 189
  • Тра-ла-ла
Стига, бе. Аз като се разбера и фиксираме с някой човек за дата, час и място на среща - не му звъня като на олигофрен, за да го проверявам дали е забравил или дали нещо се е променило. Думата си е дума. Хора с акъл и възпитание сме. Звъним си само, ако има промяна от нечия страна. Ако някой иска от мен при всяка среща да му я валидирам преди това, все едно съм малоумна и ще я издъня...ще падат глави. Кви са тия глупости?! За мен е неуважително да ми се няма доверие.

Последна редакция: ср, 26 сеп 2018, 19:23 от Джулая

# 190
Кой ти говори за доверие тук. Има хора на който нищо не им е сигурно до последния момент. Специално при мен , но съм сигурен че има и хиляди други , работата не позволява да си правя планове за 5 часа напред, което ще рече че ако в 5 следобед се разберем да излезем в 8 или 9 часа , то за тия 3 4 часа може да са се сменили нещата 10 пъти. Имало е случаи когато до последно съм мислел, че ще смогна но не съм успявал и съм отлагал след уречения час. Ти ми говориш тук глупости за доверие. Днеска няма да ти се получи мога да ти споря цяла вечер, защото говориш простотии 😘

# 191
  • Тра-ла-ла
Кой ти говори за доверие тук. Има хора на който нищо не им е сигурно до последния момент. Специално при мен , но съм сигурен че има и хиляди други , работата не позволява да си правя планове за 5 часа напред, което ще рече че ако в 5 следобед се разберем да излезем в 8 или 9 часа , то за тия 3 4 часа може да са се сменили нещата 10 пъти. Имало е случаи когато до последно съм мислел, че ще смогна но не съм успявал и съм отлагал след уречения час. Ти ми говориш тук глупости за доверие. Днеска няма да ти се получи мога да ти споря цяла вечер, защото говориш простотии 😘
Аз не случайно подчертах "фиксирам". Като се каже 21ч. е 21ч. Когато не си сигурен - не фиксираш 100%, а се уговаряте за нещо приблизително с идеята малко преди това да се фиксира. Тогава е ясно, че е логично да се чуете допълнително и да се доуточните. По-ясно ли стана?! Laughing

Можеш да си спориш колкото си искаш. Калена съм в телешките опозиции Mr. Green

# 192
Не видях някъде госпожицата да е казала че са фиксирали и колко трябва да си сигурен в бъдещето си за да фиксираш по тоя начин и ако по време на пътуването ти се обадят по спешност за нещо то ти ще отговориш "Сори имам фиксирана среща съжалявам " и ако си лекар примерно има казваш да умират говедата и си ходиш на на срещата във " фиксирания" час. По голяма глупост не бях чел !

# 193
Я ми обясни какво означава да си сигурен и да фиксираш час. Като никой никога не може да бъде сигурен в нищо! После ние телците сме обичали всичко да е точно и да се знае. До оня ден ми обясняваш едно сега много точни станахте. Колкото и са си свикнала заинати ли се телец нямаш шанс. Ти си вярвай ако искаш 😂

# 194
Ама, така е бе, Джулая, до оня ден обясняваше едно, днес друго!😱 Ти ли ще даваш наклон накъде да се върти Земята?! Я, бързо давай определение за "фиксиран час"! А'маха! Joy

Общи условия

Активация на акаунт