Мъж Телец -16

• 55 037
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
Ама, така е бе, Джулая, до оня ден обясняваше едно, днес друго!😱 Ти ли ще даваш наклон накъде да се върти Земята?! Я, бързо давай определение за "фиксиран час"! А'маха! Joy
Така сте фурнаджийски лопати. Иронията е излишна в момента 🙂 После телците са ви виновни. Всеки път се повтаря едно и също телешки игрички и "уж" как не ви пука , ама продължавате да си го напомняте на всеки пост. Тук тези който нападат телците говорят едно, а същите номерца ги правят те. Да не почна да изброявам назад казани неща , с които си противоречите инв един момент катонви настъпят и пишете всевъзможно глупости за вафли и фиксирани часове 😂 Фиксирани часове 😂😂😂 искам да видя как става номера сигурно сте екстрасенси и знаете за напред какво ще се случи. Няма как да приема обвинения за телците от сорта ама ти ми каза че ядеш само еди какво защо ме излъга . Това ли наричате лъжа. Нищо чудно че не сте прокопсали с телеца. Определено това което пишете за екс телците ви си е съчинение разсъждение  от 5 клас. Пишете каквото ви изнася и го повтаряте на всеки възможен пост. После ние не сме можели да забравяме 😂😂😂

# 196
Рязко ми стана много неприятен.

# 197
  • Тра-ла-ла
Много полезно клипче. За Телците 4:52
Скрит текст:

# 198
Фиксирани часове 😂😂😂 искам да видя как става номера сигурно сте екстрасенси и знаете за напред какво ще се случи.

Боже, на кой свят живея аз и на кой телците?! Цял живот като си уговарям среща с някой се разбираме за определен час и се звъни само в случай на промяна в плана. Щото да, не сме екстрасенси, ама няма нужда да си звъним да си кажем, че всичко е точно, наред, екстра и нищо не се е объркало. Направо не мога да повярвам що за спор Smiley

# 199
Рязко ми стана много неприятен.
Той и друг път е реагирал по сходен начин. Като преспи, на сутринта ще е по-добре.😁

# 200
За клипа 90 % може би е истина. Само едно не мога да разбера. Тя самата се определя по асценденти,десценденти, луни,слънца,звезди и цялата галактика, а определя останалите по слънчевия знак. 😂😂😂 Сори ама говори както изнася. Това което казва не е вярно за всички.

Незнам на кой свят живееш ти , но в моя относно точно това нещо до последно не е сигурно и както визирах по назад само и единствено себе си. Спора го започнах поради причината , че не съм съгласен с казаното от въпросните дами. Още повече, че не споря прост ей така , а се обосновавам защо мисля така. И сега искаш да ми кажеш, че ти като се уговаряш за 5 часа напред и край телеца е тъп, защото видиш ли има такива като мен дето не могат да си предвидят нещата и искат потвърждение. Няма как да ми промениш мнението за това и не защото съм телец , а защото всеки има право на избор как да му протича живот. Излиза че всеки извън вашето мнение не е прав, защото аз до сега не видях пост, в който някой са ви убеди в противното. Това че на някой не му е приятно да чуе друго мнение и критика си е негов проблем. Още по малко пък ме интересува мнението на други хора за мен. Не страдам от тоя "селски" синдром.

# 201
Ама ни най-малко не се опитвам да ти променя мнението, моля те, не акцентирай постоянно на това колко си безкомпромисен Smiley И не приемай всяко написано нещо в темата толкова лично, обсъждаме все пак зодията, не твоя милост конкретно.

# 202
Аз съм от същата зодия 😑 Следоватвлно моя милост се обсъжда под общ знаменател наравно с останалите от зодията. Трябва ли да приемам всичко, което казвате и да не си изказвам мнението ? Не мисля Wink Къде акцентирам, че съм безкомпромисен? Просто в конкретния случаи , както казах и по назад не съм съгласен с казаното и пак ще повторя , че се обосновах защо. Аз не ги приемам лично назад в темите се вижда, но днеска де изписаха неща, който не аа вярни и това, че си защитавам мнението да не ме прави лош. Защо някой може да напише тоя телец е лъжец , защото не е казал за една вафла , а аз да не мога да кажа че не е така . Лично приемам само това останалите неща не ми пука особено, какво се пише за телеца. Пускате тук клипове , но като споменах за асцендентите и другите неща никой нищо не казва 😂😂😂 Клипа беше пуснат с цел , че телците не приемаме други мнения. Да ама тя знае ли кой телец с какви планети и луни и тем подобни е. "Много полезно клипе за телците" , защото така ти изнася. Ако може да коментираш тогава последните изречения от поста 😀

# 203
Тая вафла златна стана. Joy

# 204
  • София
И все пак мнението на дамата от клипчето е лично и едностранчиво. Аз пак казвам, че тука сигурно съм най-големия критик на зодията, но в случая подкрепям Венома. Едно потвърждение нищо не пречи, защото наистина всичко се случва.

# 205
И все пак мнението на дамата от клипчето е лично и едностранчиво. Аз пак казвам, че тука сигурно съм най-големия критик на зодията, но в случая подкрепям Венома. Едно потвърждение нищо не пречи, защото наистина всичко се случва.

Аз даже нямах намерение да споря за това. Просто казах, че не всеки може да си направи план за часове напред и не са прави да обвиняват въпросния телец за тия глупости

# 206
  • София
Ако работиш с фиксирано време (от 8 до 17) можеш. Но с личен бизнес или свободна професия (журналист, фотограф, редактор, адвокат и т.н.) е абсолютно невъзможно. Аз също не мога да си предвидя времето.

# 207
С другите си познати и близки, щом се разберем за дата, място и час, от там нататък започвам да си планирам времето съобразно уговорката. Какво е това потвърждаване в последния момент?
Аз съм изключително заета и времето ми е най-ценния ресурс.
А относно прословутите вафли, съвсем не държа сметка на никого какво кога и как яде (освен на децата си - все още) и изобщо не съм повдигала въпроса, а стана точно "гузен негонен бяга". И просто ми направи (лошо) впечатление. Сетих се за случката и я споменах, тъй като стана миналия ден, а не, че е нещо фатално и важно. Пак казвам, че за мен тея неща са маловажни по същност, но ме дразни тая несигурност и неточност.
Иначе да, много ме обича, както и аз него.
Уважавам интелекта му, ценностите му, усета му за красивото и детайлите, харесвам чувствителността му и въобще способността му на емпатия. И е много сладък как си предава вид на много уверен 😂
Обаче иначе е пълен хаос. Никаква организация, всичко в последния момент, решенията се вземат мнооого бавно и ако има как въобще не се вземат. Всъщност вземат се бързо, но отлагането е голямо.
А аз не се имам за коляма критикарка. Може и да си мисля разни неща, но поне не всичко казвам  😂 Relaxed

# 208
  • София
Ох, леле, взимането на решения! Питай ме - 15 години с Телето, то ги мисли по две години тия решения! Свиквай!😁

# 209
С другите си познати и близки, щом се разберем за дата, място и час, от там нататък започвам да си планирам времето съобразно уговорката. Какво е това потвърждаване в последния момент?
Аз съм изключително заета и времето ми е най-ценния ресурс.
А относно прословутите вафли, съвсем не държа сметка на никого какво кога и как яде (освен на децата си - все още) и изобщо не съм повдигала въпроса, а стана точно "гузен негонен бяга". И просто ми направи (лошо) впечатление. Сетих се за случката и я споменах, тъй като стана миналия ден, а не, че е нещо фатално и важно. Пак казвам, че за мен тея неща са маловажни по същност, но ме дразни тая несигурност и неточност.
Иначе да, много ме обича, както и аз него.
Уважавам интелекта му, ценностите му, усета му за красивото и детайлите, харесвам чувствителността му и въобще способността му на емпатия. И е много сладък как си предава вид на много уверен 😂
Обаче иначе е пълен хаос. Никаква организация, всичко в последния момент, решенията се вземат мнооого бавно и ако има как въобще не се вземат. Всъщност вземат се бързо, но отлагането е голямо.
А аз не се имам за коляма критикарка. Може и да си мисля разни неща, но поне не всичко казвам  😂 Relaxed
Кое му е несигурното и неточното в случая. Това че на теб ти харесва да стават нещата по някакъв начин не ти дава право изобщо да ги споменаваш дори и като незначителни, защото по този начин искаш да наложиш някакъв контрол върху неща, на които нямаш абсолютно никакво право. Това че те дразни си е твои проблем и не намирам проблем в него. Още по малко пък защо изобщо ти се е обяснявал за това какво яде 😑 Относно времето мен пък ме дразни да това да се уточняеаш за 5 часа напред и трябва да го правя на проблем ли ? Аз като искам всичко да е точно звъня, а на теб като ти се излиза без последна уговорка рискуваш да чакаш. Аз винаги съм вървял пръв и съм чакал, но това незначи, че твоя телец греши в тоя случай.

Какво е това потвърждаване в последния момент ли ? Звъниш, ако не са ти звъннали преди това , 20-30 мин по рано от уречения час и задаваш тъп въпрос от сорта оправяш ли се (зайче , куче , мечка и производните им)  и ако всичко си е наред ще ти кажат Да бла бла бла и накрая на разговора добре айде чао бай ще се видим в тъпото кафе или даденото място. Ей на това примерно му се вика последна уговорка потврждаване и т.н. Както казах при мен е имало случай да не мога да са смогна да излезна в точния час , но при мен винаги се е процедирало при всички така, че докато не се обадиш , че си тръгнал другия да не мърда. Както и аз съм чакал гаджето си казва ми 10 мин преди срещата няма да смогна ще ти звънна по късно кога са тръгнеш. Сега искаш да кажеш, че аз трябва да я обвинявам за това че не си е спазила часа ли или какво ? Тук в тоя случай дето казвате ти си права за себе си той за него и нямаш никакво право да го обвиняваш, защото по тая логика ти за него също си виновна.

Уау вече прословутите вафли правят лошо впечатление. Направил ти е лошо впечатление , че ти е казал , че яде само здравословно и видиш ли ти си му намерила опаковка от вафла хахах 😂😂😂 Какъв лъжец и манипулатор а 😂? Тия телешки игрички и накрая само ти се жалва нали ?

Общи условия

Активация на акаунт