Мъж Телец -16

• 54 996
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
Значи ще е така,докато той не си намери нова или не ме види мен с нов !

# 316
  • Тра-ла-ла
Значи ще е така,докато той не си намери нова или не ме види мен с нов !
Тц, не се надявай на това. Grinning

Като разбере, че имаш нов приятел - може да започне да го оплюва и отново да флиртува с теб, за да си/ти докаже, че новият не струва и ти все още имаш чувства към Телето. Така, де...да почетка егото, че е бил най-доброто в живота ти и да направи пукнатини в новата ти връзка. Ако Телето си намери нова приятелка (може и да те излъже, че е намерил) - ще ти говори как тя е по-добра от теб с идеята да те смачка. По нкое време сантиментално може да ти признае, че всъщност не е имал по-добра от теб. После ще каже, че има по-добра. Ту ще съжали, че сте се разделили, ту ще казва, че така е било по-добре и не сте били един за друг. Ще те издига на висок пиедестал и докато си леко опиянена и разколебана, свалила гарда - ще те запрати брутално на дъното и ще изчезне за известно време. Crazy После пак ще се появи да изиграе добре познатия цирк.

# 317
Мина времето, когато някой мъж би ми завъртял главата дотолкова, че да забравя собствения си живот, губейки не малко време в анализи над думите и действията му. Кауза пердута! И няма начин който и да е мъж да се появи отново от немай-къде и да пренареди наново "уредения" живот на бившата си половинка. Тя сама го е допуснала до себе си (както и евентуалните му лъжи), следователно поредното разочарование ще е единствено за нейна сметка. Колкото по-рано проумеем, че времето и другите хора са неща, над които нямаме власт и не можем да упражняваме контрол, толкова по-щастливи ще се чувстваме в бъдеще. Това е правилната дума - щастливи! Изпадате ли в черни  дупки, когато навън времето е мрачно и вали, или си пренареждате плановете според него?. Тогава защо допускаме външно влияние, в случая - в лицето на човек, да ни контролира, да упражнява психически контрол над нас?.

И, между другото, дъждът е хубаво нещо. Бях чела преди време едни думи на бивш затворник, цитирам: "„Човек не осъзнава стойността на свободата, докато не му я отнемат. Хората се крият от дъжда, а аз тичам навън, когато завали. Как може нещо, което пада от небето, да не е ценно?" И преди някой да си помисли какво общо има това с темата, отговорът е, че аз виждам света (случващото се) с "такива" очи. Знаците са навсякъде около  нас, стига да умеем да четем.Wink
Лично мнение!

# 318
Добре и това всичкото връщане,защо е...искат да са желани ли,обичат още,а не си признават ли или просто навик и разнообразие за тях ?

Защото обикновено самите те не са наясно с чувствата си. Защото, ако знае, че си го обичала наистина, всеки път когато го притиснат лоши мисли и изпадне в меланхолия ще те търси, за да усети, че някой го цени, да се почувства специален и да знае, че има къде да се върне винаги. Понякога може би е и от спомени и сантименталност. Но най-често е заради егото, имат огромно его и константна нужда да чувстват, че имат влияние над другите. И твоите чувства и факта, че може да те нарани няма да го спрат да си "вземе дозата"

# 319
  • Sofia
Здравейте, писала съм в темата, по повод моя изневяра с един по-малък от мен Телец. Не знам всички ли са такива говеда, но този...при условие, че си има сериозна приятелка, за която знаех, разбрах случайно, че всъщност има още една две като мен за забавления...много съм разочарована. Аз за да се "прежаля" и да изневеря, бях много влюбена...ентусиазирана...а той...направо нямам думи...очаквах, че като и той изневерява, значи има нещо специално в отношението му към мен...лошото е, че ежедневно го виждам и направо ми идва да се гръмна, колко детински постъпих, като се увлякох така...Говеда това е:-)

# 320
Е, то нали и на теб ти беше само за забавление и беше даже сигурна, че няма как да се влюбиш и да си развалиш семейството... тогава какво ти пука? Аз ти казах още тогава, че е така. Телец със сериозна връзка тръгнал ли е да изневерява, значи не го прави щото много си му си завъртяла главата (в такъв случай поведението му щеше да е по-различно), а защото си търси кеф и разнообразие и надали го намира само при една. Сега тегли една, гледай си семейството и да ти е за урок!

# 321
  • варна
Много ми е странно женското двуличие. Значи  когато жена изневерява на мъжа си,не е проблем нали... Тя го прави защото нещо й липсва. И после въпросната женица хленчи,че видиш ли любовника й не й бил верен...
Много сте ми жалки,честно. Значи за да тръгнеш да изневеряваш ( вместо да проведеш разговор,да се разделиш и т.н) показва че не си стока. И няма как да очакваш от друг човек,който прави същото да е по-стока или да демонстрира вярност. Не е до зодията,а до това че не мислите с главите си.

# 322
  • Sofia

Ah, Wilderness Теглих му аз една:-), и наистина ще ми бъде за урок...

Гергана В. 607244 права си, глупост голяма беше това и наистина не мислех с главата си, един от малкото пъти в които не помислих, а действах интуитивно...но ще ми е за урок наистина:-)

# 323
Може изневеряващ Телец да е влюбен, но в никакъв случай няма да избере любовта пред сигурността. Катрин, не говоря за твоя случай, ясно ти е вече какво е било там.

# 324
  • София
Аз не мога да разбера какво значи да тръгнеш да изневеряваш "интуитивно"... Що за глупост? Не осъждам изневярата - това на всеки може да се случи. Но да упрекваш любовника си в невярност е доста глупаво... Смисълът на изневярата е да носи удоволствие. Предимно сексуално. От там нататъка всякакви емоционални увлечения трябва да се увладеят и прекратят навреме. Наистина не ви разбирам.

# 325
То тя самата не се разбира ако ме питаш, и от самото начало не е искрена със себе си. Ей го, това долу са две изречения от един и същ нейн пост...

питането ми е по-скоро какво да правя...нямам очаквания от него - никакви...
питането ми беше по-скоро какво да очаквам от него...

Надявам се наистина да ти е станало ясно, че колкото е долен той с постъпката си, толкова си и ти, така че няма какво да го обвиняваш. Сега, това че ти си била подведена и се чувстваш повече жертва... ако го погледнеш обективно нито е така, нито те оправдава. Така че слагай чертата и приключи с тая история окончателно, дори и в мислите си. Това е моя съвсем добронамерен съвет.

# 326
  • Тра-ла-ла
Както се казва - Нека хвърли камък, който е безгрешен. Пък, ако верно е безгрешен...да чука на дърво да не го тресне някоя сляпа неделя. Никой не е застрахован, че няма да изневери/да му изневерят.

# 327

Ah, Wilderness Теглих му аз една:-), и наистина ще ми бъде за урок...

Гергана В. 607244 права си, глупост голяма беше това и наистина не мислех с главата си, един от малкото пъти в които не помислих, а действах интуитивно...но ще ми е за урок наистина:-)

Може би импулсивно?

Имам въпрос относно мъж с Марс и Венера в Телец. Близнак е, с луна в Лъв. Досега каквото четох, Луната му е много доминираща. Не мога да реша дали го харесвам достатъчно. Засега ще го оставя да флиртува на воля.
Преди година се запознахме, гръмна харесване от пръв поглед. Той помете останалите кандидати като лавина. И взе да говори за сериозни връзки и деца, и то без да сме започнали каквито и да били отношения, просто си говорехме само! Rolling Eyes newsm43 И изведнъж реших, че едно младо Раче ми отива повече на темперамента и се хвърлих натам с пълна сила. newsm52
Разбих си физиономията (и сърцето). Рибата се хвърли да ме утешава. Laughing
Близнако-Лъва-Телеца разбра преди месец, че Рака го няма, смени плочата и пак ме налази. Това Теле ли е, Близнак ли е, Лъв ли е? Аз не се разбирам с ни едно от трите.
Джулая, помагай. Hug

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 14:05 от Deziderata

# 328
  • София
И ти не си губиш времето - раци, риби, близнаци... Близнак с Луна лъв - лигльо на степен 2. Пък с Марс и Венера в телец - 3 години колко съм велик докато се реши да ти скочи в кревата. Ужас!

# 329
  • Тра-ла-ла
Ох, Близнак Heart Eyes ooooh! Не знам дали да не се преместим в темата за мъж Близнаци, че да не разводняваме тази newsm78

Общи условия

Активация на акаунт