Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

От Испания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 1

 • 22 177
 • 256
 •   1
Отговори
# 240
 • Мнения: 208
И аз го чакам този прословут курс... 1 месец почти откакто поръчката ми е пристигнала на испанския адрес... ни вопъл, но стон от ГГБГ.
А пратката е за подарък за вторник..  ядосвам се много с тези..

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 15:38 от milena12345

# 241
 • Мнения: 2 731
Момичета, не се ядосвайте, а звъннете на телефона. Вчера говорих с тях по повод една пратка и чак се учудих, че детайлно знаят пакета Grinning. Аз, че съм редовен техен клиент е едно на ръка, но винаги съдействат.

# 242
 • Мнения: 208
Не виждам смисъл да звъня.. ако е обработена, ще пратят мейл, какво да досаждам. Да не говорим, че контакта с тях е изключително труден. Телефона им все дава заето.
Дразня се, че бавят курсове и като цяло са тромави. Чакам Габиели да почнат да доставят и ще се пренасоча към тях.

# 243
 • Мнения: 2 731
Не, точно обратното. Понеже и моята стоеше от седмица на път, а беше ясно че е пристигнала, се обадих и така и се оказа. От толкова много курсове и пратки, не успяват да актуализират своевременно.
Още повече имай предвид, че те получават от Испания, Германия, разправят се с митница за курсове от Англия и САЩ. Повечето решиха да не се натоварват с допълнителни главоболия, докато май само те не се отказаха.

# 244
 • Мнения: 348
Няколко пъти успях да се свържа с един много любезен младеж. Друг е въпросът, че пратката ми изобщо липсва в техните описи. Сега ще чакам в понеделник да разбера дали са ми я докарали. Тогава щели да раздават пратките от Испания. Моля се всичко да е наред.

# 245
 • Мнения: 48 815
GGBG са много зле. Информацията, която дават, включително и по телефона, няма нищо общо с действителността. Казват тръгнала, оказва се че не е. Изключително мудни. Некоректни.
Да, нещата идват накрая, но с цената на много нерви и с голямо, неоправдано, забавяне.

# 246
 • Мнения: 348
Ужас! А от Англия как са? Последно като говорих с тях, казаха, че мога да си поръчвам и от Tk Maxx. То май от Испания няма сериозна фирма.

# 247
 • Мнения: 48 815
От САЩ и Германия ми е лошия опит с тях. Не бих ги препоръчала на никого.

# 248
 • софия
 • Мнения: 15 068
Ужас! А от Англия как са? Последно като говорих с тях, казаха, че мога да си поръчвам и от Tk Maxx. То май от Испания няма сериозна фирма.
Ползвам ггбг малко след като се появиха. За мен са най-коректната фирма-превозвач. Освен това имат собствена доставка в рамките на София, която за мен е много удобна. Около Брекзит имаше проблеми, както и около всяка Коледа (задръстват се с поръчки и закъсняват), но когато съм имала проблем винаги са били отзивчиви и съпортват. Ползвам фирма-превозвач от самото възникване на този тип услуга, т.е. вече почти 15 години. Имам опит с Габиели, Габко, една, на която дори не помня името и Емпреса и не мога да кажа същото за тях. Особено Габиели имат отвратително отношение към клиентите при възникнал проблем.
По принцип всички фирми вършат работа, но какви са си проличава, когато има проблем.
Подходът ми е да не пазарувам с тях неща, които ми трябват спешно, подаръци за Коледа, поводи, купувам по-рано, за да не възникне неочаквано забавяне и да се ядосвам.

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 18:43 от zvаnchе

# 249
 • Мнения: 208
Аз не съм съгласна за Габиели. Пазарувам с тях от самото начало, естествено съм имала проблеми в годините с някоя доставка, но досега са ми съдействали винаги на 100%. С ГГБГ не можеш да се свържеш, пък камо ли проблеми да ти решават. Имах веднъж от grocery  липса на артикул, отбелязаха го, казаха че ще звъннат... мина година вече..не съм се и занимавала повече, защото продукта беше 4-5 паунда, но можеше поне да се обадят. Но все пак всеки с мнението си Simple Smile
Определено покрай брекзит не им беше лесно на превозвачите,  трябва да се прояви разбиране и търпение, но все пак въпроса е не само да останеш на пазара, предлагайки услуга, важно е и какво е качеството.

Последна редакция: нд, 11 апр 2021, 12:08 от milena12345

# 250
 • софия
 • Мнения: 15 068
Всеки има своя личен опит и друг не може да е съгласен или не с него, защото е личен. Това, че нещо не се е случило на теб, не означава, че не се е случило на друг. Споделих опит и всеки има право да придобие собствен такъв.
На Габиели съм дала 3 пъти шанс, защото, който не работи, не греши. Последния път ми изпратиха пратка в офис, който не бях отбелязала и ми обясниха, че след това съм влязла и съм променила това. Нямам си друга работа да влизам и променям адреси, и да си късам нервите с тях. Тонът, който държат, е прекрасен. Приключих с тях.

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 19:08 от zvаnchе

# 251
 • Мнения: 48 815
GGBG съпортват с едно...нищо. Лъжат, мажат и до там. Пращат когато те си искат. Когато на тях им е удобно.
Пример, за да не съм голословна - пишат че курса тръгва на Х ден. Реално отлита/тръгва десет дена след дата Х.
Прави се с цел да оправдаят собствената си бавност. Казват ти - тръгна, бави се заради короната. А той не е тръгнал.
Личен опит. Не стават.

# 252
 • Мнения: 12 456
Аз няколко пъти имах нужда от съпорт на Габиели, 2 пъти по мейл - отговориха ми бързо и точно. 1 път по телефона звънях в Пловдив, нямаше проблем и мъжът ми съдейства.  Не мога да се оплача и да кажа на бялото черно.
Сравнявайки ги сега с ДА, единственият им недостатък е, че са ми далече и че трябва да се занимавам да им качвам фактури от ОК. Но ще се връщам при тях.

# 253
 • Мнения: 348
Аз от Габко бях много доволна. 10 години нямах проблем с нито една доставка, а имах поне една месечно от Англия. Сега явно ще се мъча с тоя от ГГБГ, но стига да пристигат нещата, няма значение колко ще се бавят. Ако наистина мога да поръчвам от любимия ни TK Maxx дори и цената им от 5 лв. на килограм е оправдана.

# 254
 • гр. София
 • Мнения: 4 068
Аз винаги съм ползвала само ГГБГ. Никога не съм имала проблем за толкова години! Дори около Коледа и Брекзит - получавах мейл и отивах да си взема пратките. Нямам нищо изчезнало!

Общи условия

Активация на акаунт