Дългото чакане след трансфер - Тема 71

• 93 227
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
Привет и от мен! Записвам се в темичката трети ден след ЗЕТ на 2 бластоцида. Честито на всички момичета с положителни тестове и кураж на останалите!
Чета ви отдавна и виждам, че всички си правите тестовете доста рано, на мен в клениката ми казаха са отида за кръвен чак на 20-ти ден. Не знам защо, но до тогава най-много да се побъркам...

# 256
За мен това е твърде много,а и безсмислено.При бластоцист на 9 ден кръвния отчита,дори и на 7ден.

# 257
Hope, 20 дни е прекалено. Sunglasses
С оглед на лекарствата, които приемам, бих искала да знам възможно най-рано има ли имплантация, пък дори и после да се окаже биохимична бременност. Така или иначе се повтарят кръвните при положителен резултат. Да не говорим, че дотогава и нов цикъл може да дойде, въпреки лекарствата.
Желая ти успех! Hug

# 258
Здравей ^hope^,
Аз съм 4-ти ден след трансфер на 2 петдневни, ЧХГ-то ми е за 18-ти и съм от тези с ранните тестове Simple Smile
Да ти кажа с всичкото това тестване съм още по-объркана и тревожна, та ако може да си го спестиш - по-добре.
Стискам палчета! Hug

# 259
Авонави, късмет и успех! Hug

# 260
Благодаря ви момичета 😊 Определено няма да чакам толкова много. Стискам палци на всички ни 😍

# 261
Благодаря ти,Стела! Hug
Не го усещам като моя опит, но пък взимам и Медрол, което ми беше в "да опитам другия път"  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 262
Така, както не го усещаш, така приятно ще се изненадаш Wink
Пожелавам ти го!

# 263
Здравейте,записвам се в темичката .На 12.10 имах трансфер на 3 тридневни .Успех на всички ни Simple Smile

# 264
Здравейте отново Simple Smile Имаме бледа втора чертичка и силно се надявам този път да успеем с едно борбено ембрионче.
Палчета за всички чакащи Hug

# 265
Момичета, шести след трансфер съм. Прокървих току що, какво да правя?

# 266
Може да е имплантация, обилно ли е. Легни си и аз бих звъннала в клиниката.

# 267
Не е обилно за сега, едно такова разово е. Много се уплаших, ще звъня в клиниката. На някой случвало ли се е?

# 268
Звънни, може и да е имплантационно кървене, те ще ти кажат как да действаш.

# 269
Момичета,кой ден броите за 1 -деня на трансфера или следващия?

Общи условия

Активация на акаунт