Дългото чакане след трансфер - Тема 71

• 93 233
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
Следващия

# 271
Докторът каза, че не би трябвало да има такова кървене на този етап. Нищо не спомена за инплантационно зацапване. Продължавам с утрогестана и но шпа и да лежа повече. Дано всичко да е наред 😟

# 272
Момичета,кой ден броите за 1 -деня на трансфера или следващия?
следващия

# 273
  • На остров
Как си Хоуп ? Аз имах такова леко имплантационно и резултата е на 2 г и 5 м. Стискам палци да е добър знак !

# 274
Здравеите днес ми е 9 ден от трансфера на 6 имах инжекция и система и на 11 ще правя тест корема ми е подут пишкам често боли ме като при цикъл и ми е мн притеснено Sad първи опит ми е Sad и ако щете вярваите вече се побърках от мислене ако не е успешно и тем подобни мисли

# 275
Как си Хоуп ? Аз имах такова леко имплантационно и резултата е на 2 г и 5 м. Стискам палци да е добър знак !
Две в едно, за сега кървенето спря, но не смея вече да мърдам от леглото. Дано да е за добро, както е станало при теб Simple Smile

# 276
  • София
Привет и от мен, прясно трансферирана вчера,  2 размразени бластоциста. Късмет на всички ни.

# 277
  • Пловдив
Здравеите днес ми е 9 ден от трансфера на 6 имах инжекция и система и на 11 ще правя тест корема ми е подут пишкам често боли ме като при цикъл и ми е мн притеснено Sad първи опит ми е Sad и ако щете вярваите вече се побърках от мислене ако не е успешно и тем подобни мисли
Тези неща ми звучат на хубаво😊 Успех, стискам палци!

# 278
Здравейте момичета! След поредица положителни тестове, на 8ми ден след трансфера съм с кървене и силни болки в яйчници, матка и кръст. Те такова чудо до сега не ми се беше случвало. Утре и в петък ще пусна ЧХГ да проверя какво се случва.
Успех на чакащите! Hug

# 279
Avonavi, как си? Спря ли кървенето? Стискам палци!

# 280
Момичета днес ми е 10-ти ден след трансфера на едно тридневно ембрионче направих пиклив тест и е отрицателен:(Sad  кръвния ми е назначен за петък
ДАЛИ ИМАМ ШАНС  ???

# 281
Направи си кръвния тест в петък. Аз пиклив направих на 12-ти ден от трансфера и чертичката беше бледа, а на кръвния на 10-ти ден си имах супер резултат. Независимо от резултата не се отчайвай и не се отказвай!
Пожелавам ти успех!

# 282
Момичета днес ми е 10-ти ден след трансфера на едно тридневно ембрионче направих пиклив тест и е отрицателен:(Sad  кръвния ми е назначен за петък
ДАЛИ ИМАМ ШАНС  ???
най рано днес, а най добре утре пусни кръвен тест. Нали не броиш за ден деня на трансфера

# 283
ДАЛИ ИМАМ ШАНС  ???
най рано днес, а най добре утре пусни кръвен тест. Нали не броиш за ден деня на трансфера
Не не го броя

# 284
  • София
Avonavi, как си? Имаш ли резултат от кръвния днес, спря ли кървенето?
Polikar, пусни си кръвен и ще знаеш със сигурност резултата. Аз също съм фен на ранните уринарни тестове, но този път може би ще ги пропусна.
Нещо бавничко ми се точи времето, гледам да съм спокойна, но е само втори ден след трансфера .... От кринон гел-а ми изпадат разни бледо розови остатъци, пише на листовката, че е възможно да се случи и гледам да го приемам за нормално.

Общи условия

Активация на акаунт