Дългото чакане след трансфер - Тема 71

• 93 237
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Avonavi, как си? Имаш ли резултат от кръвния днес, спря ли кървенето?
Polikar, пусни си кръвен и ще знаеш със сигурност резултата. Аз също съм фен на ранните уринарни тестове, но този път може би ще ги пропусна.
Нещо бавничко ми се точи времето, гледам да съм спокойна, но е само втори ден след трансфера .... От кринон гел-а ми изпадат разни бледо розови остатъци, пише на листовката, че е възможно да се случи и гледам да го приемам за нормално.

Този Кринон хич не го харесвам Sad След като си го сложиш задължително се разхождай и бъди по-активна за да се абсорбира, инъче става една гадна тапа направо! Аз предпочитам Утрогестана ✌️
УСПЕХ на всички 🤞 🍀 😍 ❤️

# 286
Здравейте,момичета днес ми е трети ден след трансфер на 2 5-дневни ембриончета,това ми е 4-ти опит и надявам се да бъде успешен,ще се радвам да си пиша с вас!

# 287
Момичета, имам втора бледа черта 8 дни след трансфер на две 5-дневни. Толкова съм щастлива и толкова уплашена... При предишния опит отново забременях, но приключи в 8 гс с мисед и изпитвам ужас да не се повтори отново...

# 288
  • На остров
Много се радвам Хоуп !покажи ми теста !

# 289
А Две в едно при теб как се развива бремеността, добре ли си?

# 290
Честито ^hope^ Hug Много добре знам какво ти е и стискам палци всичко да е наред! 
ЧХГ-то не е излязло още, но болките са си постоянни. Поне кървенето намаля и премина в кафеникаво зацапване - може би защото спрях аспирина от вчера.
Това, което не мога да си обясня,е как от 58 миналият четвъртък, днес прогестерона ми е 161?! До вторник слагах 2х2 утрогестан, сега съм на 3х2, но пак за вагинален прием и за толкова време ми се струва доста високо за ЗЕТ на стимулиран цикъл.
Имах един 24 фоликул на 12-ти ден, който изчезна за трансфера, но доки не е казвал да е виждал жълто тяло, а аз друго обяснение нямам.
Сега съм в едни филми за извънматочни с постоянната болка в ляв бъбрек, но си чакам ЧХГ-то и в петък да се ориентирам в картинката. Ужасно ми се иска да си лежа в къщи, но пуста му работа, а и с тези разбити друсащи автобуси, съвсем се сдухвам.
Трябва да направят конкурс за рязко сменящи си настроението и 100% ще го спечеля и ще ви почерпя после Simple Smile От абсолютен позитивизъм до крайна драма за 2 минути.

# 291
  • На остров
За съжаление се оказа извънматочна, изчаках да видим дали чхг ще почне да пада и организма сам да се пребори, но уви не се случи.
Днес ми сложиха инжекция Метотрексат.
Няма да развалям темата с това как се чувствам и т.н.

# 292
Две в едно много съжалявам Sad Последните месеци покрай темата следях какво се случва с теб и ми стана много гадно като се отказа и после толкова много се зарадвах и сега..... Cry
Надявам се след време като отмине всичко - да направиш още един опит... просто така , без да го мислиш много ( колкото и да е трудно )

# 293
  • Варна
Две в едно и аз много съжалявам Sad Това е сигурно още по - трудно да го превъзмогнеш Sad Бъди силна и някой ден ще се случат нещата, сигурна бъди!
Какви са признаците за извънматочна? Всички ли си правите ЧХГ на няколко пъти?

# 294
Две в едно, безкрайно съжалявам за това, което ти се е случило! 😞 Каквото и да ти кажем едва ли ще ти помогне точно сега... Единствено бъди силна и не спирай да вярваш! Нека следващия път да е твоя!

# 295
Много съжалявам, извинявам се ако съм те накара да се почувстваш още по зле.Както сега стана без лекарска намеса,дай Боже следващия път да стане и да е докрай.

# 296
Две в едно и аз много съжалявам Sad Това е сигурно още по - трудно да го превъзмогнеш Sad Бъди силна и някой ден ще се случат нещата, сигурна бъди!
Какви са признаците за извънматочна? Всички ли си правите ЧХГ на няколко пъти?
Моята първа бременност също беше извън маточна. Симптоми нямах освен леко боцкане в ляво, явно там се беше закрепило. Може би в по напреднала бременност има повече усложнения, при нас установиха в 6г.с . Биха ми инжекция метотрексат и след това близо 2 месеца всяка седмица следяхме hcg до колко спада. Трябваше данпадне на 0 .. и така..След това още 3 трансфера от които бяха негативни и сега на петия път забременях, но не знаем все пще дали е там където трябва, петък ще разберем.

# 297
  • София
Честито ^hope^ Hug Много добре знам какво ти е и стискам палци всичко да е наред! 
ЧХГ-то не е излязло още, но болките са си постоянни. Поне кървенето намаля и премина в кафеникаво зацапване - може би защото спрях аспирина от вчера.
Това, което не мога да си обясня,е как от 58 миналият четвъртък, днес прогестерона ми е 161?! До вторник слагах 2х2 утрогестан, сега съм на 3х2, но пак за вагинален прием и за толкова време ми се струва доста високо за ЗЕТ на стимулиран цикъл.
Имах един 24 фоликул на 12-ти ден, който изчезна за трансфера, но доки не е казвал да е виждал жълто тяло, а аз друго обяснение нямам.
Сега съм в едни филми за извънматочни с постоянната болка в ляв бъбрек, но си чакам ЧХГ-то и в петък да се ориентирам в картинката. Ужасно ми се иска да си лежа в къщи, но пуста му работа, а и с тези разбити друсащи автобуси, съвсем се сдухвам.
Трябва да направят конкурс за рязко сменящи си настроението и 100% ще го спечеля и ще ви почерпя после Simple Smile От абсолютен позитивизъм до крайна драма за 2 минути.

С покачването на ЧХГ се покачва и прогестерона.

# 298
Благодаря Нандин!
Мислех, че само жълтото тяло и лекарствата го качват.  Тогава би трябвало да е наред да го намаля, ако се задържи и развие бременността?

# 299
  • София
Благодаря Нандин!
Мислех, че само жълтото тяло и лекарствата го качват.  Тогава би трябвало да е наред да го намаля, ако се задържи и развие бременността?
Доктора ще ти каже кога и как да го намалиш. А иначе прогестерона пак си се произвежда от жълтото тяло, просто високото ЧХГ “казва” на жълтото тяло, че има бременност и не трябва да регресира, а трябва да произвежда още прогестерон, докато плацентата поеме тази функция

Общи условия

Активация на акаунт