Дългото чакане след трансфер - Тема 71

• 93 271
  • 728
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте момичета ,  днес ми е 14 ден след трансфер . реших да направя уринарен тест  .  пратих мойто момче  до аптеката  и са му дали  Be.liVe  pro . когато ги отворих и двата теста имаха по една контролна черта която ясно се личеше . . питам се аз това нормално ли е  и колко да съм сигурна в тези тестове ? нека тези които са го ползвали да си  изкажат мнението . побърквам се вече ...
Най-добре си направи кръвен

# 316
Здравейте момичета ,  днес ми е 14 ден след трансфер . реших да направя уринарен тест  .  пратих мойто момче  до аптеката  и са му дали  Be.liVe  pro . когато ги отворих и двата теста имаха по една контролна черта която ясно се личеше . . питам се аз това нормално ли е  и колко да съм сигурна в тези тестове ? нека тези които са го ползвали да си  изкажат мнението . побърквам се вече ...
Най-добре си направи кръвен
кръвен чак в понеделник мога да направя...

# 317
тогава пробвай и друга марка уринарен,стискам ти палци и успех

# 318
момичета според  вас . три дневно ембрионче  , на 14 ден от трансфера  би трябвало да отчете и на уринарен тест ?

# 319
момичета според  вас . три дневно ембрионче  , на 14 ден от трансфера  би трябвало да отчете и на уринарен тест ?
Аз съм имала трансфер на 3 дневно и док каза тест на 14- ти ден,значи трябва да отчете

# 320
  • На остров
На мен н двудневно ембрионче ми е отчитало на 10- 11 ден.

# 321
Гърдите ми почти спряха да ме болят.Уж обратно трябва да е.😥Само ПМС

# 322
Гърдите ми почти спряха да ме болят.Уж обратно трябва да е.😥Само ПМС
Хайде пък сега гърдите,не е задължително да те болят,хайде по весело на мен в теб ми е надеждата ти си пред мен и да ме ръсиш с прашец,я се стегни 😘

# 323
И мен почти не ме боляха... и така до сега. Не го мислете този симптом. УСПЕХ!

# 324
И мен не са ме боляли, а вече съм в 33 г.с. Simple Smile Симптомите преди теста нищо не значат, както може да е на хубаво, така може и на лошо да е. За това - никакво вглеждане, само се натоварвате..

# 325
"Симптомите" преди теста установих, че са просто странични реакции от хормоналните препарати, които приемаме ( дуфастон и кринон имах аз след трансфера). Имам една инсеминация, приемах дуфастон и гърдите щяха да ми се пръснат, но нямах успех. После ин-витро, пак дуфастон и кринон, болезнени гърди, имах си и леки болки като преди цикъл, положителен резултат, но ембрионче не се разви., а беше т.нар. кухо яйце. Отпуснете се и дано най-хубавото предстои!

# 326
Благодаря ви....ще се надявам да се е случило 🤗

# 327
Здравейте момичета. Докладвам - 9ти ден след трансфер на 2 бластоцита - ЧХГ 420, 11ти ден - 929. Дано донорското яйчице е силно и борбено и му хареса да остане. И дано тънката лигавица не даде отражение на по-късен етап. Едно притеснение мина, идва другото Blush
Стискам палци на чакащите Hug

# 328
Успех, мила! Hug

# 329
  • Варна
Браво Avonavi Simple Smile Аз пак да попитам всички ли си птавите чхг теста по няколко пъти?

Общи условия

Активация на акаунт