Дългото чакане след трансфер - Тема 71

• 93 285
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
Ами да ти кажа явно си зависи и от проблема и от човека .Аз от стимулацията имам пунктирани и аспирирани  -20 Я от които 18 качествени ,14 бластоциста.Трансфер само на 1 от тези 14 ,защото според мен е тежко с близнаци .А и д-ра каза ,че са чудесни и ще се хванат ,затова върнах 1.Е живот и здраве влизам в 8-ми месец.

# 436
Дали са некачествени яйцеклетките не се ли вижда веднага като ги вземат? Може ли да започне делене, ако са некачествени? Ако лекарите знаят, че яйцеклетките са некачествени, не трябва ли да не ги ползват?...

# 437
Здравейте, момичета. Днес ми е 9-ти ден след ЗЕТ на едно ембрионче, замразено на 6-ти ден. Нямам абсолютно никакво усещане, което ме птитеснява още повече. Neutral Face
Вчера имах само едно - две придърпвания в десния яйчник и попринцип вчера трябваше да ми дойде МЦ. Честно казано нещо съм се отчаяла и не знам какво да правя. Кръвния тест ми е за неделя и мисля да изчакам до тогава,  за да е сигурно на 100% , но притеснението и отчаянието стават още по силни... Sad
Здравей миличка,и аз се чуствам точно като теб,напълно отчаяна съм нямам ама абсолютно никакви симптоми и аз съм 9- ти ден,но ще си чакам до неделя

# 438
Аз бях по дълъг протокол  (лека  стимулация тека каза док.) И извади само 2 яйцеклетки една се оплоди  и на 3ден ми я върнаха
Като се разбра че не съм бременна я питах каква е причината и тя казак:
Некачествена яйцеклетка но решихме да я върнем

За ИЯР не се ли говори при стойности под 1 и то при 2 яйчника. Има жени с 0.5 или 0.20 и пак се борят.

# 439
Ами да ти кажа явно си зависи и от проблема и от човека .Аз от стимулацията имам пунктирани и аспирирани  -20 Я от които 18 качествени ,14 бластоциста.Трансфер само на 1 от тези 14 ,защото според мен е тежко с близнаци .А и д-ра каза ,че са чудесни и ще се хванат ,затова върнах 1.Е живот и здраве влизам в 8-ми месец.
в коя болница си?

# 440
  • София
Здравейте, момичета. Днес ми е 9-ти ден след ЗЕТ на едно ембрионче, замразено на 6-ти ден. Нямам абсолютно никакво усещане, което ме птитеснява още повече. Neutral Face
Вчера имах само едно - две придърпвания в десния яйчник и попринцип вчера трябваше да ми дойде МЦ. Честно казано нещо съм се отчаяла и не знам какво да правя. Кръвния тест ми е за неделя и мисля да изчакам до тогава,  за да е сигурно на 100% , но притеснението и отчаянието стават още по силни... Sad
Здравей миличка,и аз се чуствам точно като теб,напълно отчаяна съм нямам ама абсолютно никакви симптоми и аз съм 9- ти ден,но ще си чакам до неделя
Дай Боже да имаме късмет!!!

# 441
В Надежда.

# 442
Аз съм на 14ти ден след трансфера на две ембриончета и днес цял ден имам зацапване. Дали и двете са заминали и само едното...  Все е гадно. Предишния път бяха три и бях много разочарована, защото бях 100% сигурна, че и трите ще се хванат и ще издържат до край. Втория път уж го приемам по-леко...

# 443
колко дневни са

# 444

Момичета присъединявам се към вас.
И аз вече днес съм 10 ден след трансфер и нищо не усещам. Първите дни имах болки и придърпвания, гърдите ми бяха болезнени до вчера но днес се събудих и болката е изчезнала. Тотално се отчаях. Тази сутрин ММ като излезе за работа хубаво си поплаках. Аз съм решила да направя теста утре или в събота, няма да издържа повече, а и фраксипарина ми свършва и трябвва да знам да си взимам ли още или не.
Успех милички, стискам палци на вас и на всички останали чакащи момичета. Дано чудото да се случи!

# 445
Момичета, искам да ви кажа, че при единственият си успешен трансфер, нямах никакви симптоми! Така че, успех🙂

# 446
  • София
Вдъхвате ми много кураж момичета. Така или иначе скоро ще разберем резултата. Благодаря ви! Желая много успех на всички!

# 447
Момичета , може ли да ми кажете за колко време е готов кръвния тест в лаборатории Статус

# 448
Здравейте, момичета. Току - що ми излязоха кръвните - 158.2. Във вторник бяха 71.45, имаме напредък. Притеснява ме фактът, че днес е 18ти ден от ЕТ и ми се струва нисичък...как мислите, дали става въпрос за късна имплантация?

# 449

Ин витрото на естествен цикъл е много щадящо, но и с по-нисък процент успеваемост, я некачествена яйцеклетка, я не се е оплодила, я се е оплодила и не достигнала до определено качество. Аз честно казано тези "железни" нерви ги нямам.
На единия от трансферите бях с жена, която и беше 25 та пункция на естествен цикъл, защото беше с ИЯР и искаше свое дете, а не с донорски яйцеклетка.

A то има всякакви луди...  Shocked
Такива хора ме стряскат - толкова пък да не можеш да приемеш факта, че 50% чужди гени ще има в твоето си дете, което ще си е твое така или иначе..  newsm78
Егоцентризъм ли е , не знам.

Мога да пробвам 2 пъти на  ЕЦ  - поради възраст, то ако стане над 40  да раждам ми се вижда рисково.
Само че не знам вече при кой док. да ида .  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт