Дългото чакане след трансфер - Тема 71

• 93 278
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
  • Тук... някъде
Момичета,аз не си дочаках деня за тестване и днес на 9 ден след ЗЕТ на две 5 дневни,направих един Шуър чек - отрицателен. Нямам никакви симптоми,освен болезнени гърди от два-три дни. Днес е денят на М,но за сега нищо...
Разочарована съм и не знам дали да се надявам все още на някаква промяна...

# 451
Момичета,аз не си дочаках деня за тестване и днес на 9 ден след ЗЕТ на две 5 дневни,направих един Шуър чек - отрицателен. Нямам никакви симптоми,освен болезнени гърди от два-три дни. Днес е денят на М,но за сега нищо...

Според мен е много рано за уринарен тест. Ако си нетърпелива си пусни кръвен, за този период след трансфер трябва да покаже. Не се отчайвай, мисли позитивно и си почивай. Успех Simple Smile

# 452
  • Тук... някъде

Според мен е много рано за уринарен тест. Ако си нетърпелива си пусни кръвен, за този период след трансфер трябва да покаже. Не се отчайвай, мисли позитивно и си почивай. Успех Simple Smile
Дано да си права!
Чаках си съвсем спокойно и днес заради датата на М ми дойде “гениалната” идея да проверя 😩

# 453
И според мен е много рано за уринен тест . По скоро кръвен ще покаже

# 454
За да не се измъчваш с въпроси пусни си утре 1 кръвен.
Може стойността да ти е още ниска и уринния да не го хваща. Аз при стойност около 50 съм имала пикливи тестове с едва забележими чертички.
Стискам палци!

# 455

Дано да си права!
Чаках си съвсем спокойно и днес заради датата на М ми дойде “гениалната” идея да проверя 😩

Разбирам те, но за уринарен тест се чака поне 4-5 дни след датата на М, за да може да го хване. Сигурна съм, че всичко е наред, давай смело утре един кръвен и да се похвалиш Simple Smile Успех Simple Smile

# 456
[video][/video]
И аз се нареждам при вас врнаха ми 4 ледини бебета тест казаха на 09 и на 12 успех на всички

# 457
Как сте момичета,толкова ми се иска ,дните да минат по-бързо до заветният тест,а те сякъшвървят по-бавно.Въртят ми се всякъкви въпроси в главата,дали е +,дали са все още две,ако ли не как ще продължим...Незнам уж съм силен човек,а в момента съм на приливи и отливи,изминаха едва 6 дни ,от трансфера а сякаш е цяла вечност.Иска ми се да си взема уринарен тест,а знам че за него няма смисъл,едва ли ще покаже ,точно...направо съм откачила Simple Smile,държа се като малко дете.Въпреки всичко пак съм позитивно настроена,мисля че така трябва,за да не се срина тотално,пращам ви малко и на вас.Дай-боже ако ,не сега то в най-скоро време,да преминем на следващият етап,в другата група,на бъдещите мами,минаваме през какво ли ,не и смятам ,че това ни прави още по-силни от преди,и каквото и да стане цял живот ще се борим,щом сме стигнали до тук.Целувам ви всички,БОРБЕНИ жени!

# 458
Криска аз съм плви ден а каде е 14 незнам как ще се издржи
И изопщо не ми се лежи

# 459
  • София
Криска аз съм плви ден а каде е 14 незнам как ще се издржи
И изопщо не ми се лежи
Няма смисъл от лежане.
Много пъти съм писала, но пак ще го напиша - двата трансфера, на които най-малко лежах бяха с + резултат. Първия приключи в 8-9г.с (не от нележане), а резултата от втория в момента църка до мен и ме удря с играчки Simple Smile
Избягвайте натоварванията, но
времето в момента е хубаво, разхождайте се, вършете си нещата... така и времето ще минава по-бързо

# 460
Нищто че е први ден

# 461
Нандин, а какво ще кажеш за пътуването след трансфер? Моята клиника е на 400 км, доста път си е, колкото и човек да кара внимателно, не могат да се избегнат дупки, неравности по пътя, друскане, спирачки и т.н.

# 462
  • София
Нандин, а какво ще кажеш за пътуването след трансфер? Моята клиника е на 400 км, доста път си е, колкото и човек да кара внимателно, не могат да се избегнат дупки, неравности по пътя, друскане, спирачки и т.н.
Не мисля, че има отношение. Познавам момичета, които си пътуваха веднага след трасфера, едни бяха с + тест, други с -
Направи го както го чувстваш, важно е да си спокойна.

Матката не е кофа, няма да изпаднат, а движението е важно за кръвоснабдяването в малкия таз, включително и матката.
Има момичета, които се връщат на работа още в деня след трансфера и успяват

# 463
И аз пътувах на 200 км ,след трансфер.Немога да кажа ,че лежа постоянно,просто си почивам повече,разхождам се,върша си домакинската работа,с две думи все едно ,всичко си е както преди,е да пазя се малко повече Wink.Даже когато попитах ,докторката относно пътуването,тя ми разказа ,за своя пациентка която е била с една яйцеклетка,с един ембрион и е пътувала до Лондон ,след трансфер.Сега си има живо и здраво дете,така че смятам,ако е писано да стане ще стане,каквото и да правиш,ако ли не и да не ставаш от леглото ,пак няма да се получи.

# 464
Аз си пътувах след трансфера, имаше и дупки, някои няма как да ги избегнем, но внимавахме. Имах положителен тест. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт