Дългото чакане след трансфер - Тема 71

• 93 239
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Криска, приемаш ли нещо за Хашимотото и кога за последно го изследва? Питам те защото аз преди първото инвитро не го изследвах, лекаря каза че няма нужда щом съм на терапия, а после от стимулацията щял да се покачи хормона изкуствено заради лекарствата. После го изследвах само веднъж, когато правих ЧХГ.

# 526
Изследвах го преди стимулация,беле 3,15,по време на стимулация стигна до 8,преди трансфер пак 3,пия лтироксин,завишихме дозата до 150на ден и след две седмици,тоест днес ми е 1,16,но ми правиха вливка преди трансфера

# 527
Здравейте, момичета.  Хайде и аз да се запиша с моята история.
На 4.10 започнах стимулацията, на 14.10 извадиха 15 яйцеклетки, от които на 19.10 беше трансфера на 2 пет дневни ебиона, а останалите 6 станаха на сладолед.Satisfied На 29.10 (10 ден след трансфера) направих кръвен тест - ЧХГ - 14,67. Естествено скапах се. Док каза, че бил граничен резултата, ама като четох мнения тук, направо си е нисък. Днес повторих теста - ЧХГ 89,43 и надеждата се завърна (удвояване на 27 часа).
Четох, че и други момичета имат кафяво зацапване като мен, което ме поуспокои, но снощи изкарах нещо като съсирек.
Док току що писа, че резултата е положителен и да пия 3х2 но шпа и утрогестан за кървенето.
Стискайте палци да им хареса хотела на топчовците.
Успех желая на всички ни в тази борба.

# 528
  • Варна
Здравейте, момичета Simple Smile  И аз се включвам при Вас, едва ден 3-и след ЗЕТ на две 5-дневни ембриончета.

# 529
На 15 ден от трансфера резултата от кръвния тест е 1600

# 530
На кой ден след трансвер на 5 дневни мога да направя пиклив тест

# 531
На кой ден след трансвер на 5 дневни мога да направя пиклив тест
.     Аз на 12 ден направих тест и отчете

# 532
7 дали е многу рано

# 533
При мен вчера на 3дневни,на 11ден от трансфера и уринарният ми показа втора черта

# 534
Какъв беще теста

# 535
Шуърчек беша моя

# 536
А имаше ли прегнил

# 537
  • София
Честито на Веси и на Криска за положителните резултати. Дано и ние ви последваме, момичета в това прекрасно начинание. Желая ви щастлив финал!

# 538
много е рано не бързай! От 6ти ден започва да се повишава чхг , за уринен е рано

# 539
Многу ми е притиснено с настинката може ли да попречи
А от вчера чувствам гадене и немога да разбера на какво се дължи

Общи условия

Активация на акаунт