Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 31 авг. 2018, 16:05 ч.

Случи ми се нещо странно XVIII

 • 84 279
 • 734
 •   1
Отговори
# 555
 • Мнения: 2 022
Скрит текст:
Не съм нито "за", нито "против" аборта- така да се каже всеки отделен случай е различен и не бива да се съди или заклеймява. Освен книгата "Пътят на душите", която съм чела преди повече от 20 години като студентка, мисля че и на други места съм срещала информацията, че духът се "вселява" в детето малко преди раждане и често мъртвородените деца или тези починали скоро след раждане, са просто тела, в които никой не се е вселил. Душата избира дали да е болен човек, гений, проблемна личност според пътят, който и предстои и трябва да извърви на тази земя. Всяка жена страда при аборт независимо от обстоятелствата, поради които се е наложил. И за да не ме изтрият за спам и ненужни разсъждения ще споделя нещо, което се случи на мен като бременна. Бременността ми бе случайна, последна година студентка бях и съсвсем не ми беше до бебе. Отидох на генеколог и след като ме прегледа реших, че ще направя аборт, но той беше много зает в текущия месец и понеже бях в началото на 2-ия месец от бременността реших да го потърся след 2 - 3 седм. и да планираме дата за аборт. Прибрах се, беше ми много лошо и се чувствах отпаднала (така си бях до 9 мес) и легнах да спя- беше около 2-3 ранен следобяд. Тъкмо се унесох в дрямка и сънувам, че имам огромен корем и съм облечена с грамадна 'бабешка" нощница и едно малко дете на около годинка ме дърпа за нощницата и ми казва" мамо, мамо защо не искаш да се родя? аз трябва да се родя?" . Събудих се като ужилена- в крайна сметка родих сина ми (вече е почти мъж на 18г. ;да е жив и здрав!) не поради този сън, но когато беше на 1-2 год. изглеждаше точно като детето в съня ми...
Интересна ситуация - четеш, четеш и почваш да вярваш на прочетеното,  но като ти се случи да преживееш такова нещо, което хвърля в съмнения теориите в изчетеното, на кое сме по-слоконни да дадем вярата?
За себе си бих казала, че ще дам доверие на личното преживяно.
Simple Smile

# 556
 • софия
 • Мнения: 639
Аз пак да попитам за моето чуване на името ми по време на полусън, доколото знам не е на хубаво?

# 557
 • Мнения: 3 641
Аз пак да попитам за моето чуване на името ми по време на полусън, доколото знам не е на хубаво?
По принцип така съм чувала, че не е хубаво да чуваш, че те викат, а да няма никой, който да те вика.
Но не се тревожи, общо взето е по скоро суеверие. Минало заминало, не го мисли много много и не се вторачвай.

# 558
 • Варна
 • Мнения: 42
Когато чуеш да те викат, а няма никой, това е смъртта.

# 559
 • Мнения: 567
Или развит астрален слух, без развито астрално зрение да видиш кой те вика Wink. А в полусън си е нещо нормално сетивата ти да са изострени и да виждаш/чуваш астрала.

# 560
 • софия
 • Мнения: 639
Или развит астрален слух, без развито астрално зрение да видиш кой те вика Wink. А в полусън си е нещо нормално сетивата ти да са изострени и да виждаш/чуваш астрала.
Беше сутринта преди ставането. Макар беше различно, като цяло не спя дълбоко преди да ставам.бях си помислил че е около 3, когато обикновено ме буди котката. Беше 7 без 20

# 561
 • Мнения: 1 625
И на мен ми се е случвало в полусънно състояние да  ми се струва, че някой говори , или чувам някакви шумове, но не ми е правило особено впечатление. На много хора им се е случвало. В просъница всичко е възможно, когато сетивата са обострени. Или е сън, или   се чуват някакви шумове и гласове от околната среда, които се преплитат и човек не може да разбере дали е истина или сънува.

# 562
 • В.Търново
 • Мнения: 3 751
Когато чуеш да те викат, а няма никой, това е смъртта.
Не е доказано.

# 563
 • Мнения: 6 031
Много неща ми се изясниха след като прочетох книгата на Майкъл Нютън. Който желае да разбере за отвъдният свят и т.н., да чете. Има я онлайн, може да се изтегли.Пътят на душите.

Книгата е поднесена много интересно, но трябва да се чете с едно наум. Има много верни неща, но и много не са така, както е. Поне моите разбирания са такива.

Цитат
А в полусън си е нещо нормално сетивата ти да са изострени и да виждаш/чуваш астрала.

И аз мисля така. Имам и още една мисленка Laughing: че всички ходим в астрала, но повечето не знаят, други не разбират къде са. Simple Smile

# 564
 • София
 • Мнения: 3 791
Никой не може да знае как точно стоят нещата в отвъдното, но след хиляди случаи които са се подлагали на такъв сеанс и за нещата които споделят, според мен, достоверността е доста висока. Автора споделя че клиентите му разказват в основата си едно и също нещо ,но в различни нюанси. Все пак не могат всички да виждат нещата по абсолютно еднакъв начин.

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 11:13 от Миленски

# 565
 • Варна
 • Мнения: 1 046
Преживяни,реални, странни контакти и събития трудно се споделят. Но при добър подход и доказано доверие, хората споделят интересни ситуации и преживявания.Скептик съм,спрямо езотеричните книги.Голяма част от тях са с еднотипни изводи и комерсиализирани,с цел печалба.Моят личен интерес беше провокиран от случаи с близки,които предчувстваха края си. Всички са имали контакт с близки, мъртви роднини или приятели.Някои са сънували,др.са чули гласовете им.Хората,с които сме коментирали не са суеверни.Преди 5г. баща ми претърпя тежък инцидент-счупва си гръбначния стълб,падайки от 10м височина,извън града ни.В същия момент майка ми е на около 3 км от мястото.Тя твърди,че е чула гласа му,извикал я няколко пъти по име.След месец той почина,от сепсис(зараза от следопераривния период)в болница.Сподели какво е виждал,чувал.Твърде лично е.Но всички мои близки,знаеха кога ще е края им.Твърдяха,че виждат свои мъртви роднини,приятели реално,в последните си мигове.Говорих и с лекар от реанимацията по темата.Очаквах да е скептично настроен.Точно обратното.Твърдеше,че не лекари,а силния дух и помощ свише са спасявали крайно увредени физически тела или напълно здрави,но отчаяни или депресивни са умирали.Моята баба знаеше, че след седмица ще е мъртва,даваше наставления и препоръки за погребението си,но описваше и бъдещи събития,с цел да ни предпази. В часа на смъртта и и двете и сестри,чуват гласа и,който ги вика по име.Братовчед ми беше сънувал починалия си брат.Беше   силно уплашен.В съня му,брат му го е прегърнал и притиснал силно,облечен в сватбения си костюм.Точно след две седмици почина и той.Сънищата са пряк път с астралния свят,явно и вид свръзка с душите на близките ни.Често ни предпазват или предупреждават.Опасно е ако ви призовават да ги следвате,ако се усмихват или дават вещи.Сънищата и решенията в тях могат да се контролират.Мисля,че подобни достоверни, преживени откровения са полезни. Съществуват много енигми,догадки и хипотези в тази насока.За съжаление някои измамници злоупотребяват като вид контактьори,други спекулират,с материални цели.

# 566
 • Terra incognita
 • Мнения: 3 962
Когато бях дете, на сън чух женски глас да ме вика. Станах и без да осъзнавам какво правя, тръгнах към гардероба. Тогава спях с майка ми, тя усети, че съм станала и ме попита какво правя, къде отивам. Сепнах се и се върнах обратно в леглото.

# 567
 • Карлово
 • Мнения: 2 696
Опасно е ако ви призовават да ги следвате,ако се усмихват или дават вещи.Сънищата и решенията в тях могат да се контролират.Мисля,че подобни достоверни, преживени откровения са полезни.
Не съм съгласна с усмивките. Когато ги сънувам, особено една моя любима леля винаги се чувствам спокойна. Скоро преди близо седмица настоя да взема едни цветя, оказаха се лалета едри, красиви, накрая да не и чупя хатъра ги взех. Също и ябълки. Взех и ябълка, една огромна и много вкусна. Сега очаквам една промяна в моя полза. Така е по съновник.
Значи от гореспоменатата леля знам, че от умрял да вземеш е хубаво, но в никакъв случай не трябва да му даваш нещо.

Друго пак за тази моя леля. Тя почина преди 10-тина години. В рамките на три месеца дъщеря и я беше сънувала, че я вика и я пита защо се бави. Тя казваше, че сигурно и наближава края. Живя 10 години и почина миналата година. Тази пък леля ми каза "Виж къде са ми нещата за погребението. Стига ми толкова вече." / и на двете виках леля, въпреки, че едната ми е братовчедка.

# 568
 • Варна
 • Мнения: 1 046
Мисля,че тълкуването на сънища е индивидуално и лично.Понякога са пророчески,често вид спомени.Но има определени детайли и закономерноси,които са идентични.Не всички, свързани с мъртви хора са отрицателни.Явно емоциите в съня също са показателни.Повечето мнения ще оформят по-конкретни изводи,дори и да са противоположни.Има разлика, дали мъртвия в съня е добър,любим или негативни личност-Хитлер примерно.Някои имат по-силна интуиция от други и сънуват често.Познавам хора,които не сънуват от години.Лично мен интуицията ми никога не ме е подвеждала, въпреки превеса на логическите ми действия.Спомних си за един пророчески, личен сън.Запомних го ясно,защото беше в критичен момент.Бях на 10г,майка ми в реанимацията(с неустановена диагноза).Тогава криеха от мен състоянието и.Сънувах я чисто гола, на морския бряг,а морето я заливаше само до кръста.Имаше само дълго було на главата Сънят беше гротески-красив пейзаж,с чувство на притеснение и страх.Още го помня ясно.Не е случайно,че голотата и сватба в съня са предшевственик на болест или смърт.Лекарите твърдяха,че гинекологичната и операция е била крайно критична.Като булка се сънува и моя приятелка,която изгуби детето си дни след раждането му,уви..

# 569
 • Sofia
 • Мнения: 14 451
Имала съм сън като бях на 16-17год. как на мой съученик баща му си купува кола,видях марка,модел и цвят...на следващия ден той се похвали и всичко съвпадаше...не сме били близки за да знам подобни подробности.

Общи условия

Активация на акаунт