Лидл 119 - Септември

• 124 212
  • 1 455
  •   1
Отговори
# 975
Аз размислих за винцето в кенчетата - всъщност хич не е малка разфасовката. Явно е направено за такива НЕпиячи като мен - идеално ми е като големина, отваряш и изпиваш, то една чаша така или иначе излиза.
Цяла бутилка иначе ще я кандилкам цяла седмица, докато не вкисне накрая Joy
Та идеални са ми на мен установих. За морето догодина може да си взема няколко кенчета също  SunglassesSunglasses

Якетата ще пропусна тази година. Детето има от миналата година едно, което му става. Аз имам две, не ща повече...

# 976
Ха, не съм виждала вино е кенчета, интересна хрумка.

# 977
Е, то и аз десет години ходя и чак оня ден ги видях.
Нали ги коментирахме тук - някой ги показа и се юрнахме да ги пробваме.
Стоят до вината, в малко розово кенче е розето, в цвят шампан-бялото. Simple Smile

ПС...кенчето е мъничко, наполовина колкото биреното.

# 978
  • София-Младост
Хареса ми брошурата, дано якето на детето да му става от миналата година, но аз бих си взема дамско, ако ми харесат. Сутиените, ако са повдигащи ще си взема и от тях. Гащите също изглеждат добре...
Виното в кенче и на мен ми хареса, но верно е ню-ню...но за из път е екстра.

# 979
Ще взема да пробвам при следващо пазаруване.

# 980
И аз погледнах нещата за другата седмица и мисля, че този път добре са подбрали. Бельото ми изглежда интересно, досега каквото ссъм купувала е било хубаво (с малки изключения), та ще го погледна. Харесах възглавничка, ще помисля за цената, и ароматизаторите за гардероб. А пък немски наденички + крафт бира = ще зарадва баща ми Grinning От якетата бях купувала миналата година, нещо не бях очарована - широчки бяха и не съвсем приятна материя.

# 981
Аз си взех 2 якета от един сайт за 100 кинта, цяла година чакам да ги намалят. Много са готини, едното ми е до под коляното, от години търся такова.

# 982
  • Пловдив
Ха, не съм виждала вино е кенчета, интересна хрумка.
Ето снимка на кенчетата, цената им е 1.49 лв.

# 983
Отдавна чакам дамските якета, но тези, които харесах на снимките, са доста бляскави, та може пак да си остана без...
Аз харесах розовото с асиметричния цип,обаче ще видя първо как изглеждат на живо,защото може да ме разочарова качеството. Peace

Винцето в кенче пробвах след като го споменахте тук. Mr. Green Бялото е супер,розето не съм опитала още.

# 984
Мицеларната вода на Сиен (синята) добра ли е?

# 985
  • София
Мицеларната вода на Сиен (синята) добра ли е?
Да, добра е, не дразни кожата.Ползвала съм и синята, и розовата.

# 986
Кенчетата ги дегустирахме в компанията на:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 20 сеп 2018, 21:15 от Lemy

# 987
Универсалните мокри кърпички не бяха ли около 2лева, сега са 2,99...XXL...не помня.
Бях при холандските вафли и пак им устоях. Blush

# 988
Универсалните мокри кърпички не бяха ли около 2лева, сега са 2,99...XXL...не помня.

Не, към 2,60 са

# 989

Не, към 2,60 са
Станали са 2,99, днес ги гледах.

Общи условия

Активация на акаунт