Магията на изтока - тема 55

• 52 130
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
BalloonТайна,честит рожден ден Birthday

Гост,аз почти го изгледах.5-ти сезон от общо 7 -  True Blood и необяснимо дори за мен  Scream ми хареса. Blush

Не е добре работата Scream гледам вампири,качих к-поп песен и страдам,че текущия ми сериал свършва тази седмица Cry

# 451
Тайне, жива и здрава да си най-вече. Повече приятни емоции, радост и спокойствие да има в живота ти Flowers Bouquet.

Гостче, има си я старата версия все още. Аз отдавна минах на новата. Свикнах с нея, но ми липсват старите емотки.
Хареса ли ти съвременната кисенг? И за фемилито е готин. Помня, че там беше първата роля на Куак Донг Йон.

Hide and Seek
Чудесна И Ю Ри. Бабето обаче много ме дразни. Подла, лицемерна, двулична. Отвратителна е.

Наваксах и с Лошия татко. Чанг Хьок на ниво, както винаги. И опонента Ха Джун добре се справя с ролята си да го дразни. Полицайката и новият й партньор ме забавляват.

Чакам последните серии на Дяволското щастие. Да видим Великолепието на Тупи ще го бъде ли или няма да го бъде.

Рос, нямам много надежда за нашия човек от Принца с амнезия.
Скрит текст:
Хубаво ти е предложението за финал, ама да видим сценаристът дали мисли като теб, щото те там, както знаеш, не са много наред с главите и обичат да си затриват добрите герои.
Много често почнаха да дават принцесата, че има някакви болки. Чудя се дали пък няма да загуби бебето? Това е още един възможен вариант.

Е, Тюон, то как да не харесаш Истинска кръв като има такъв вампир Stuck Out Tongue Winking Eye . Гледала съм първите 2-3 сезона.  Песента бая време си я въртях.

# 452
2в1, точно заради Сашко тръгнах да го гледам,защото след 6 мин. ужасна музика от това (в Paparazzi на Lady Gaga  е по-хубав )и 20-те му минути от Battleship не остана в какво друго да го видя.

Вик в новата му роля в La Royauté - пак исторически и пак с перука:imp:
Скрит текст:

И как се привличат клиенти,които може би дори нямат нужда от джапанки
Скрит текст:

# 453
  • MJF
Тайна , честит рожден ден! Здраве, усмивки и спокойствие ти желая по много.  Hug

"Следва" още чака свободно време.
 Laughing последната снимка горе. Ама верно ми се прииска един чифт от зеленеещите.
нощен гост ме стресна но все още се любувам на старата версия. Знам че "ножа наближава гърлото " но аз до края вярна на рационално-хубаво-удобното за мен.
Сетих се с какво да поздравя рожденника и всички нас останали около него:
Сатоко Миахара   и 2

Последна редакция: ср, 24 окт 2018, 12:36 от Шошулчо

# 454
Сладък, сладък Кай.Все ми е в главата, колко млад загуби баща си, но продължи да снима и да участва в концерти.А какво му е на душата, само той си знае.

Съдба. При майка си е. Вече той е главата на семейството, с три жени. Често качва снимки с племенниците си (децата на голямата му сестра).
Няма как - животът продължава.
Като си припомням това видео, се натъжавам винаги. Това беше с тежката му контузия, когато не се знаеше дали ще продължи да танцува. Много преживя за последните две-три години, но той е мъжкар.

И ако Леля Ог пак те изненада с торта, като миналата година, да я покажеш.

Последна редакция: ср, 24 окт 2018, 13:07 от rossonera

# 455
  • София
Благодаря на всички за пожеланията!  bouquet bouquet bouquet

Този път изненади няма, миналата година беше заради кръглата годишнина, но по принцип не съм по празнуването. Черпех, като работех, отдавна не работя.

# 456
Тайна, честито и от мен!

Аз тези дни чета книгата на Юлиана Антонова за Япония, почти съм към края вече. Всеки път, когато ми попадне подобно четиво, си мисля, че японците май не са от този свят, не приличат на никой друг народ и всички останали имат много да учат от тях.

# 457
  • София
Тайна, честито и от мен!

Аз тези дни чета книгата на Юлиана Антонова за Япония, почти съм към края вече. Всеки път, когато ми попадне подобно четиво, си мисля, че японците май не са от този свят, не приличат на никой друг народ и всички останали имат много да учат от тях.
Благодаря , Белл! bouquet

# 458
2в1, няма, няма, ще го оставят жив на финал. Недей така. Отчайваш ме, хаха.
Интригата преди финала другата седмица е само тази - дали той ще оцелее. Всичко останало за мен е ясно. Финалът за принцът и селянката ще е добър.

Свършва и на 5-ти ноември се започва.
И корейска трагикомедия да е - всичко се изтърпява с тези двамата + любимата фея.

# 459
  • MJF
Днес нали е сряда, гледащите текущо Териус да видим как се изплува от реката Хан като си ранен и при това не си загубил  пясъчен часовник, който държиш  в ръка а и другия ни  герой - шемета , също трябва да оцелее. Най-малко заради текущия зрител rossonera  Naughty. Въобще да му мисли  knit

# 460
Днес е сряда, а при мен това означава - корейски духчета с Ким Донг Ук и Ким Дже Ук в The Guest.
Дoбре, че напомни.
Довечера значи имам и Териус Джи Соп, освен новия сериал на Ким Хьон Джунг - That Time When Time Stops, който стратира днес + моите два, които следя в сряда и четвъртък - The Guest и Devilish Joy (добре, че той приключва утре, голяма мъка стана преди финала).

Ааа, Териус Джи Соп - няма начин да не е оцелял. Той е sitter avenger. В движение е извадил куршума от рамото си, превързал се е и е извадил надуваемата лодка, на която се е спасил. И е излязал съвсем сух от река Хан, гарантирано.
Не мога да го гледам този човек, но се ядва някак покрай децата (момиченцето най-вече, което е голяма сладурана). Някак - отива му да се прави на татко. Чак ме трогна в една сцена.
Бързо качват превода на английски. Още довечера ще съм го изгледала.

# 461
Излезна инфо и снимки за Parasite на Joon-ho Bong Smiley След няколко години затишие ще видим филма през 2019. Режисьора издава,че филма е семейна драма и всеки от 4-мата герои ще има различни характера.Уточнява,че заглавието не е свързано с извънземни или истински паразити.
Първите снимки,преди рекламната кампания
Скрит текст:

Звезден каст. Smiley

През 2019 щи видим и втората час на Train to Busan,режисьор отново ще е Sang-ho Yeon,който е обещал развитие и разширяване на сюжета от предния филм, но не и директно следване на оригинала (каквото и да значе това).
От каста са обявени  Joo-Suk Park и Sang-ho Yeon

# 462
  • DE
Загледах тайландския "When I Marry A Stranger" https://mydramalist.com/27170-jao-sao-jum-yorm
Въпрки, че  главния не ми е познат гледам го за пръв път се справя добре с ролята. Не знам дали носът му е естествено грозен или си го е причинил с пластика, но само той ми вади очите  Rolling Eyes Приличен като за тай  Grinning с нелоши обрати, нооо много прилича на латино с дежурните вресливи женички(боже, тия са такава обида за пола ни  Tired ) които пропускам с удоволствие. Най-приятното в сериала е, че главния при всеки удобен момент налита да целува ГГ Mr. Green Heart Eyes то не, че тя се дърпа много де  Mr. Green Превода върви светкавично  Crazy и винаги се чудя как такива бозици се поднасят веднага, а други заглавия които са много по-изпипани  чакат с месеци  Tired

Честит празник, Тайна  bouquet

# 463
  • София
Загледах тайландския "When I Marry A Stranger" https://mydramalist.com/27170-jao-sao-jum-yorm
Въпрки, че  главния не ми е познат гледам го за пръв път се справя добре с ролята. Не знам дали носът му е естествено грозен или си го е причинил с пластика, но само той ми вади очите  Rolling Eyes Приличен като за тай  Grinning с нелоши обрати, нооо много прилича на латино с дежурните вресливи женички(боже, тия са такава обида за пола ни  Tired ) които пропускам с удоволствие. Най-приятното в сериала е, че главния при всеки удобен момент налита да целува ГГ Mr. Green Heart Eyes то не, че тя се дърпа много де  Mr. Green Превода върви светкавично  Crazy и винаги се чудя как такива бозици се поднасят веднага, а други заглавия които са много по-изпипани  чакат с месеци  Tired

Честит празник, Тайна  bouquet
Благодаря, Дане!

# 464
Териус - епизод 9

Скрит текст:
Джи Соп падна прострелян и се оказа, че аджумата, уж беше отвлечена, но изведнъж освободена и се озова на моста. Сеул е изключително малък град, много малък.
Падна прострелян от моста и аджумата измина разстояние от няколко километра до брега на реката, гмурна се във водата и го спаси, хахаха.
Той през това време, естествено, не се е удавил, хахаха, а я е чакал, хахаха. Не мога, това вече ме довърши.

Тя е знаела точното място, където реката ще го завлече, хахаха. И, разбира се, тя изпревари NIS, нищо че десетки агенти тръгнаха да го търсят.
Гмурна се точно там и от една обикновена аджума се превърна в морски тюлен спасител, който дори и без специална екипировка, в дълбокото, откри Джи Соп и го спаси. Плува си жената, оглежда се спокойно в тъмното, под водата и изведнъж попадна на Джи Соп, хахаха. Тая корейска аджума е за специален отряд. Не е човек.

Абсурдът не свърши дотук. Неее, извадиха го, той естествено с пулс, хаха и в следваща сцена виждаш как се появява доктор Оска (с камео-участие), хаха, който го е прегледал.

Моят човек го наръгаха финално, но ще го спасят. Тук всеки оцелява.

Джи Соп е безсмъртен, а аджумата е Уондър Уоман.
По-нелеп корейски сериал не бях гледала скоро. Жанрът не е комедия/ пародия, а фантастика.

Поне корейците най-после качиха филма The Great Battle.
Свалих го, загледах малко и както очаквах - продукция за много пари, историческа в стил видео игра, но Чо Ин Сонг и Нам Джу Хьок не се изпускат. Никаква стойност, комерс, само да се порадваш на Ин Сонг и Джу.
Предполагам, че до утре ще има превод на английски. Тогава ще го гледам изцяло.

От шестте снимки на Бекс, тези ми харесаха най-много. На това завръщане той ми харесва най-много.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 24 окт 2018, 21:09 от rossonera

Общи условия

Активация на акаунт