Магията на изтока - тема 55

• 52 134
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
Някой случайно е да е гледал Ghost? След като изгледах Criminal Minds и While You Were Sleeping продължавам с моята мания по криминалното и разследователското.

# 466
  • MJF
E добре че погледнах тук преди да реша да гледам Териус 9. Става тежко за мен, аз и моята "любов" към фантастиката. А сега не стига, че мислехме Джи цяла седмица ами до утре и шемета  Whistling ooooh! Mr. Green. Остава да излезе че ГГ е агент също. А аз съм нащрек и за таткото от трите родителски тела- другарите на ГГ в квартала. Ей на, параноя развивам  Mr. Green Wink

VintageBeauty , привет. За този Ghost ли иде реч? Ако да , то повечето тук сме го гледали почти текущо, когато го излъчваха. А главния актьор сега гледаме в текущия му сериал , за който точно пишем горе.

# 467
E добре че погледнах тук преди да реша да гледам Териус 9. Става тежко за мен, аз и моята "любов" към фантастиката. А сега не стига, че мислехме Джи цяла седмица ами до утре и шемета  Whistling ooooh! Mr. Green. Остава да излезе че ГГ е агент също. А аз съм нащрек и за таткото от трите родителски тела- другарите на ГГ в квартала. Ей на, параноя развивам  Mr. Green Wink

VintageBeauty , привет. За този Ghost ли иде реч? Ако да , то повечето тук сме го гледали почти текущо, когато го излъчваха. А главния актьор сега гледаме в текущия му сериал , за който точно пишем горе.

Да, за същия става въпрос. Аз съм много нова, въпреки че специалността ми е свързана с корейския език, но драмите не ми бяха интересни до преди месец - два. Та, кажете интересен ли е този Гост или да търся нещо по-криминално?Аз съм кеф на криминалното и на кървищата като цяло. Grin

# 468
  • София
http://doramatv.ru/list/genre/crime?sortType=rate

Списък с криминални сериали, само информативен.Там има и от други държави, гледай кои са корейските. Препоръчвам Prison Playbook, Signal, Voice 1 и 2, Tunnel, IRIS, Gap Dong, Children of The Lesser God. На ОСN всичките са хубави.

http://doramatv.ru/list/tv_channel/ocn

# 469
Този списък ще ми спести много търсене в интернет. Благодарско. Heart

# 470
VintageBeauty, добре дошла.

Тайна ти е дала някои заглавия. Аз ще добавя Bad Guys 1 и 2, Children of a Lesser God, Cruel City, Secret Forest, Special Affairs Team TEN 1 и 2, The Village: Achiara’s Secret, Time Between Dog and Wolf, Vampire Prosecutor 1 и 2, White Christmas.

Бих добавила и китайските Love Me If You Dare, When A Snail Falls in Love, и тайванския Black & White.

Всичките можеш да ги откриеш в Спирита, а там има линкове за сваляне и гледане онлайн.

# 471
  • BG
Вкъщи вече си влизам със старата версия, не знам защо не стана номера по-рано, но поне и аз се успокоих, че все още я има.
Tuon, на този сериал True blood му гледах 1 еп. и бях останала с добро впечатление и с усещането, че ще е добър, но нямам спомен защо съм го оставила за по-нататък и съм го забравила, сигурно е почвал някой нов сезон на другите, които следя. Сега обаче като ми напомни без да искаш, ще го продължа.
дане, лакорна който си почнала е много забавен и романтичен, преди време бях писала за него, тогава имаше само 6 еп. преведени и ги изгледах, главния е Мик, по принцип си е дръвче, но тук се справя добре, не прилича въобще на тай, наполовина е норвежец.
Вече мога да си покажа мотористите, много са готини, нали Grinning

# 472
  • DE
Аз тогава затова не го почнах, но преводачите ме изненадаха приятно, предвид че е текущ и не е корейски и не участват кой знае какви звезди  Crazy
Ако можеха и китайските да превеждаха толкова бързо Praynig
Мик ми харесва как играе, личат му емоциите и само по лицето. Бях сигурна, че е с чужди гени. Това малко като турците как са набутали предимно синеоки актьори в сериала дето го дават по бтв от 8ч.
Не питайте откъде знам Blush , превключвах каналите и направо занемях при вида на Къванч, не че не бях виждала как изглежда, но сега е направо божествен Heart Eyes жалко че не мога да си причиня съседската боза Tired но разбирам феновете им Peace

# 473
VintageBeauty,привет Hug

Ако можеха и китайските да превеждаха толкова бързо Praynig
Дам,дам. Още не са ми превели епизодите от миналата седмица на Fights Break Sphere Scream Изпадам в абстиненция ако не си получа дозата Барон Smiling Imp На най-интересното ... чакам.

Гост,не е лош,дори ми хареса,и за това толкова бързо ми вървят епизодите.Обаче е много кървав,с много секс и виждаш всеки от артистите както майка го е родила. По някое време се появява и Joe Manganiello и става една Heart Eyes, тестостерон до тестостерон. И няма само зъбати,не...феи,вещици,върколаци,шейпшифтъри.

Барон,че Дането забегна при синеоките
Скрит текст:

# 474
  • DE
Барон много ми е хубав с тая прическа. И аз искам да го гледам повече, но засега чакам да преведат поне по 2 еп.  Tired
Забелязах, че бялата перука на моменти синее/лилавее Crazy
Обаче групата на Хари/Сяо Ян са такива сладури Heart Eyes подозирам, че на старшите в школото ще им излезе през носа новия впуск  Sunglasses Mr. Green

Синеоките винаги са ме впечатлявали/влекли Heart Eyes като цало красивите очи, какъвто и цвят да са.

Дали да не взема да хвърля едно око и на тия зъбатите newsm78 опасявам се само да не се стресирам след целомъдрените азиатци Thinking Mr. Green

Последна редакция: ср, 24 окт 2018, 23:37 от дането

# 475
Перуката на Барон понякога дори розовее Joy Нали се разбрах ме,че все пак е Made in China.

Цитат
Обаче групата на Хари/Сяо Ян са такива сладури Heart Eyes подозирам, че на старшите в школото ще им излезе през носа новия впуск
И обратното също.Там има доста интриги и предателства.

Цитат
Дали да не взема да хвърля едно око и на тия зъбатите newsm78 опасявам се само да не се стресирам след целомъдрените азиатци
Хвърли,но след корейците си е шок,защото още в еп. 1 нагледно ти показват какво те чака.
Аз си мислех,че най-кървав,жесток и т.н. сериал който съм гледала е Игри на тронове,но този  е съвсем друго ниво,но има и завабни моменти,хумор,закачки,голото дупе на Сашо.

# 476
Сериалът на Ким Хьон Джунг - първи епизод

Става, мислех, че ще е много по-зле.
Голям бан обаче от корейците - в нито един корейски торент-тракер не го качват. Открих първи епизод само при големият китайски народ. Няма да му простят. Корейски консерви.
От viki трябва да превеждат на английски, поне те обявиха проекта, но ще става бавно.

The Guest - епизод 13

Не виждам как ще оставят Ким Дже Ук жив на финал. Третият път ще е фатален. Колкото повече наближава финала, толкова по-интересно става. С всеки епизод от самото началото беше така. Най-добрият корейски сериал тази есен.
Много е красива Чонг Ън Че. На фона на всичкия корейски фалш, грим, пластични операции, тя/героинята й е чудна.
Ще я видя и редом до Чо Ин Сонг и Нам Джу Хьок в The Great Battle.
След успеха на сериала, а и филма, със сигурност ще завалят предложение към нея и ще получи главна женска роля. Дано е от актрисите, които отказват малоумни кифленски роли. Различна е.

# 477
При руснаците го има сериала на Ким Хьон Джунг. Ако на някой ще му е полезно тук качват всички корейски сериали в оригинал веднага след излъчването им. Като се появят руски субтитри качват и тях.
Интересно обаче, че дори и в авистаз още го няма качен.

# 478
  • MJF
нощен гост вчера ме бъзна за форума и сега се "огледах". Толкова отдавна съм настроила вида и директните табове , че.... може и бая неща да не забележа "наоколо"  Mr. Green.  Темата ни е изтипосана в лентата , която и аз не знам как се води, горе на старата версия с отбрано интересно/предложено уж от редактора / ..... Та с тази снимка сме рекламирани - http://old.bg-mamma.com/attachments/recomm_photos/5bd0126a0665a.jpg . Вгледах се аз в нея и тези ми приличат по-скоро на близкоизточни физиономии, айде мога да ги приема за от  тай-фронта но ....... Но няма да забравя един юли-август как изтипосаха там тема за фигурното пързаляне- баш в сезона , пика направо  hahaha.

# 479
Излезнаха два от разширените списъци за Оскар - анимация и чудждоезиков филм. Пълният списък с номинираните ще стане ясен на 22 януари 2019, а церемония по връчването на наградите ще се състои на 24 февруари 2019.

Общо 25 анимации,а от тях 4 са японско производство - Fireworks
Lu Over the Wall
The Night Is Short, Walk On Girl
Mirai of the Future

87 държави ще се борят за чуждоезичния „Оскар“
Oт нашите:
Cambodia - Graves without a Name
China - Hidden Man
Hong Kong - Operation Red Sea
Indonesia - Marlina the Murderer in Four Acts
Japan - Shoplifters
Nepal- Panchayat
Philippines - Signal Rock
Singapore- Buffalo Boys
South Korea - Burning
Taiwan - The Great Buddha+
Thailand - Malila The Farewell Flower
Vietnam - The Tailor,” Buu Loc Tran
Специално за Шош и мен - Иран - No Date, No Signature

Пълният списък
Скрит текст:
Afghanistan, “Rona Azim’s Mother,” Jamshid Mahmoudi, director;
Algeria, “Until the End of Time,” Yasmine Chouikh, director;
Argentina, “El Ángel,” Luis Ortega, director;
Armenia, “Spitak,” Alexander Kott, director;
Australia, “Jirga,” Benjamin Gilmour, director;
Austria, “The Waldheim Waltz,” Ruth Beckermann, director;
Bangladesh, “No Bed of Roses,” Mostofa Sarwar Farooki, director;
Belarus, “Crystal Swan,” Darya Zhuk, director;
Belgium, “Girl,” Lukas Dhont, director;
Bolivia, “The Goalkeeper,” Rodrigo “Gory” Patiño, director;
Bosnia and Herzegovina, “Never Leave Me,” Aida Begić, director;
Brazil, “The Great Mystical Circus,” Carlos Diegues, director;
Bulgaria, “Omnipresent,” Ilian Djevelekov, director;
Cambodia, “Graves without a Name,” Rithy Panh, director;
Canada, “Family Ties,” Sophie Dupuis, director;
Chile, “…And Suddenly the Dawn,” Silvio Caiozzi, director;
China, “Hidden Man,” Jiang Wen, director;
Colombia, “Birds of Passage,” Cristina Gallego, Ciro Guerra, directors;
Costa Rica, “Medea,” Alexandra Latishev, director;
Croatia, “The Eighth Commissioner,” Ivan Salaj, director;
Czech Republic, “Winter Flies,” Olmo Omerzu, director;
Denmark, “The Guilty,” Gustav Möller, director;
Dominican Republic, “Cocote,” Nelson Carlo De Los Santos Arias, director;
Ecuador, “A Son of Man,” Jamaicanoproblem, director;
Egypt, “Yomeddine,” A.B. Shawky, director;
Estonia, “Take It or Leave It,” Liina Trishkina-Vanhatalo, director;
Finland, “Euthanizer,” Teemu Nikki, director;
France, “Memoir of War,” Emmanuel Finkiel, director;
Georgia, “Namme,” Zaza Khalvashi, director;
Germany, “Never Look Away,” Florian Henckel von Donnersmarck, director;
Greece, “Polyxeni,” Dora Masklavanou, director;
Hong Kong, “Operation Red Sea,” Dante Lam, director;
Hungary, “Sunset,” László Nemes, director;
Iceland, “Woman at War,” Benedikt Erlingsson, director;
India, “Village Rockstars,” Rima Das, director;
Indonesia, “Marlina the Murderer in Four Acts,” Mouly Surya, director;
Iran, “No Date, No Signature,” Vahid Jalilvand, director;
Iraq, “The Journey,” Mohamed Jabarah Al-Daradji, director;
Israel, “The Cakemaker,” Ofir Raul Graizer, director;
Italy, “Dogman,” Matteo Garrone, director;
Japan, “Shoplifters,” Hirokazu Kore-eda, director;
Kazakhstan, “Ayka,” Sergey Dvortsevoy, director;
Kenya, “Supa Modo,” Likarion Wainaina, director;
Kosovo, “The Marriage,” Blerta Zeqiri, director;
Latvia, “To Be Continued,” Ivars Seleckis, director;
Lebanon, “Capernaum,” Nadine Labaki, director;
Lithuania, “Wonderful Losers: A Different World,” Arunas Matelis, director;
Luxembourg, “Gutland,” Govinda Van Maele, director;
Macedonia, “Secret Ingredient,” Gjorce Stavreski, director;
Malawi, “The Road to Sunrise,” Shemu Joyah, director;
Mexico, “Roma,” Alfonso Cuarón, director;
Montenegro, “Iskra,” Gojko Berkuljan, director;
Morocco, “Burnout,” Nour-Eddine Lakhmari, director;
Nepal, “Panchayat,” Shivam Adhikari, director;
Netherlands, “The Resistance Banker,” Joram Lürsen, director;
New Zealand, “Yellow Is Forbidden,” Pietra Brettkelly, director;
Niger, “The Wedding Ring,” Rahmatou Keïta, director;
Norway, “What Will People Say,” Iram Haq, director;
Pakistan, “Cake,” Asim Abbasi, director;
Palestine, “Ghost Hunting,” Raed Andoni, director;
Panama, “Ruben Blades Is Not My Name,” Abner Benaim, director;
Paraguay, “The Heiresses,” Marcelo Martinessi, director;
Peru, “Eternity,” Oscar Catacora, director;
Philippines, “Signal Rock,” Chito S. Roño, director;
Poland, “Cold War,” Pawel Pawlikowski, director;
Portugal, “Pilgrimage,” João Botelho, director;
Romania, “I Do Not Care If We Go Down in History as Barbarians,” Radu Jude, director;
Russia, “Sobibor,” Konstantin Khabensky, director;
Serbia, “Offenders,” Dejan Zecevic, director;
Singapore, “Buffalo Boys,” Mike Wiluan, director;
Slovakia, “The Interpreter,” Martin Šulík, director;
Slovenia, “Ivan,” Janez Burger, director;
South Africa, “Sew the Winter to My Skin,” Jahmil X.T. Qubeka, director;
South Korea, “Burning,” Lee Chang-dong, director;
Spain, “Champions,” Javier Fesser, director;
Sweden, “Border,” Ali Abbasi, director;
Switzerland, “Eldorado,” Markus Imhoof, director;
Taiwan, “The Great Buddha+,” Hsin-Yao Huang, director;
Thailand, “Malila The Farewell Flower,” Anucha Boonyawatana, director;