ФЕРМАТА Съединение - тема 1 (07.09 - 16.09)

• 58 141
  • 874
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Някой знае ли как е името на възрастния актьор,който пресъздаде образа на дядо Петко?

# 211
  • София
Явно скоро не сте посещавали подфорум "Дом и семейство" и свекървенската тема  Mr. Green

# 212
  • Другата България
 Laughing Аз си признавам, че никога не съм припарвала до нея. Времето ми е кът....
Чакай, че ме заинтригува - да не би "мама" да пише там?

# 213
  • София
Laughing Аз си признавам, че никога не съм припарвала до нея. Времето ми е кът....
Чакай, че ме заинтригува - да не би "мама" да пише там?

Е, нямам идея дали пише там. Но има ужасно много млади жени, които живеят в един дом със свекъри. И това далеч не е изолирано явление. В този дух на мисли, далеч не смятам, че това е проблемът на Яни и жените. Сигурна съм, че поне 10 ще се съгласят да живеят с него при "мама".

# 214
Проблема при Яни е , че такива като него трудно се откъсват от мама.
Бях кума на един такъв/ приятел на съпруга ми/ Майка му беше ..и все още е...леле мале.
Той- думата на мама е закон. Е познайте..
Сам като куче е.С мама ...засега.

# 215
  • Другата България
Е, всеки има различно мнение, моето е такова. Peace
Тя може и да си живее с мама под един покрив, но трябва да е одобрена от нея, иначе определено ще е проблем и за Янко, и за нея. Щото Янко пред мама и снахата ще избере мама, или поне това е моето мнение. Затова казах, че си зависи и от жената, как ще го подхване.
Ама много се отклонихме.

# 216
  • гр.София
Някой знае ли как е името на възрастния актьор,който пресъздаде образа на дядо Петко?

И аз имам същото питане. Първата ми реакция беше, че това е докторът, който изигра Манол във "Време разделно".
ММ твърди, че не е той, но аз продължавам да мисля така. Ако намеря информация, ще пиша.

Не е той- проверих- починал е през 2005. Иван Кръстев.

# 217
  • Sofia
Не е Манол.И него много го харесвах като актьор преди години.Този сега в доста реклами има участие,за крем за стави,колбаси...

# 218
  • Ню Йорк
А как разбрахте кои в коя къща ще са? Това нали ще се определи утре на дуела?  newsm78

# 219
  • София
А как разбрахте кои в коя къща ще са? Това нали ще се определи утре на дуела?  newsm78

Който спечели дуела, той ще избере къщата за своя отбор.

# 220
  • Ню Йорк

Който спечели дуела, той ще избере къщата за своя отбор.

И аз така разбрах, но на предните страници се коментираше, че емигрантите били в порутената къща и се учудих как така някой го реши.

# 221
  • София
А възрастният актьор, който играе дядо Петко се казва Любомир Бъчваров  Wink

# 222
Попрестарали са се с дуела опосумите, сефте, да бяха им измислили и по-тежки игри...

# 223
  • Другата България
 Laughing Сега, докато са свежи и с пресни сили, и още не са гладни.
Че като изпосталеят от недохранване и бач, съвсем ще са зле.

# 224
Сериозни са игрите.Той Георги като ги чу и промени физиономията.Гледаше като натровен.

Общи условия

Активация на акаунт