ФЕРМАТА Съединение - тема 1 (07.09 - 16.09)

• 58 149
  • 874
  •   1
Отговори
# 225

А за близначките нещо не разбрах - щом ще ги приемат за един участник, на дуел пак двечките ли ще ходят?  Satisfied

# 226
  • ВАРНА
Много грозно ги излъгаха победителите на каруците! 
В крайна сметка нищо не спечелиха.  Уж наградата  им беше да са в по-хубавата къща - пък после излезе че ще имат втора игра.

# 227

А за близначките нещо не разбрах - щом ще ги приемат за един участник, на дуел пак двечките ли ще ходят?  Satisfied
Не.Ама ако едната отпадне на дуел си заминават и двете.

# 228
  • гр.София
Е, как нищо- имат привилегията да наредят игрите. Правилният избор  е пътят към победата.
Георги има потенциал да победи, игрите са силови и от него зависи как ще се възползва от предимството.
Жалко, че на Алманаха и двамата ще се издънят. Аз съм от друго поколение, но не вярвам, че образованието ни е на толкова ниско ниво, че младите не знаят елементарни събития и дати от нашата история-създаването, покръстването....

# 229
  • Буркина Фасо

много неяснотии има около тях.
мен ми е интересно една порция храна ли ще се полага и за двете ?  дали ако едната отиде до тоалетна ще се счита , че и двете са ходили и др.  hahaha

# 230
  • London
С Яни сме приятели във фейс, та виждам да си качва доста социални снимки. Бяха с Вили на Германия на гости при играча дето все ядеше сладко от буркан, забравих му името. Някакви снимки от Малта беше качил по едно време, от разни събития на маса из София и други места. Даже по едно време се питах дали не е зарязал живота на село. Та изобщо не мога да се съглася с повечето писания за ежедневието му и не вярвам, че е чак така залепен за мама, това бяха просто бъзици във Фермата. Преекспонират се нещата.

# 231
  • София

Нищо конкретно не казаха, което е много тъпо - пак ще има правила в движение май май

# 232
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Гинчев.

И аз не разбирам идеята с близначките,ако са ги подбрали,за да е по-оригинално,е,не е.Излишни са ми.
Кастинга на жените - пълен провал,няма една истинска селянка,която по цял ден готви и рине в обора.Няма как жена да спечели,просто не подбират потенциални победителки,а просто клюкарки и интригантки,за да създават напрежение.
Мъжете - имам няколко симпатии,но е много рано за генерални заключения.

Много строителство им се очертава отново и ще видим по малко градинарство и животновъдство(както беше с предния сезон).За мен е минус.

# 233
  • Другата България
Кастинга на жените - пълен провал,няма една истинска селянка,която по цял ден готви и рине в обора.
Милена най се доближава до този образ /да не бъркам името само/. От останалите Нина виждам да готви, за другите не съм сигурна, ама може и да има изненади, близначките казаха, че могат да готвят.
То и идеята е всеки да може всичко, за обора нали ще има ратаи?
Дуелът утре ли ще е?

# 234
  • София
В понеделник, конкуренция с Нова, уви.

# 235
  • Другата България
Но утре ще си има епизод, така ли?

# 236
Но утре ще си има епизод, така ли?
Не, Мери. Всичко в понеделник. И ферма и Випбрадър. Да се чудим как да връткаме дистанционното.

# 237
  • Другата България
Офф, явно пак не съм разбрала.
Аз четох, че от понеделник до петък, и неделя, ще има епизоди.
Затова мислех, че и утре ще има.
Благодаря ви. Hug
А, с Випбрадър нямам драма - това не се гледа в нас, остана и за него да отделям време.... Mr. Green Stop

# 238
  • Sofia
Да се включа и аз най-накрая в темата,че вече преполовила,докато намеря време.
Привет на всички и благодаря на Аdoralova за темата! bouquet

Изгледах епизода малко по-късно снощи,с идеята да прескачам рекламите,то пък учудващо малко бяха...
По първоначални впечатления от каста,имам чувството,че и тази година ще имаме мъж победител.
Разделението на български и "чужбински" българи и на мен  хич не ми хареса.Но пък,ако не ги бяха разделили,нямаше как да ги съединяват после,нали уж това е мотото.

Още не мога да си изградя ясна представа за всички,но дразнители определено ще има.
Между другото,снощи и аз през цялото време имах чувството,че Христина ми е позната от някъде,но от къде...На Йори определено не ми прилича /тази не мога да я сбъркам с никой/.

Интересен ще е дуелът в понеделник,макар че отново ми се струва,че игрите са прекалено тежки.

п.п.На страницата на сайта видях,че Станислав се е оженил.Хайде да му е честито!

# 239
  • Ямбол
Много грозно ги излъгаха победителите на каруците! 
В крайна сметка нищо не спечелиха.  Уж наградата  им беше да са в по-хубавата къща - пък после излезе че ще имат втора игра.

Това не съм го чула да го казват. Ти откъде разбра?

Общи условия

Активация на акаунт