Къде в Бургас? (54)

• 68 996
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Здравейте. Ще ходя до Бургас в Университетска болница "Дева Мария", като за целта преди първото кръгово хващам отбивката за Айтос. Интересувам се дали подминавам Джъмбо или се пада малко след отбивката? Ако реша да посетя магазина при напускане на болницата, има ли начин да стигна до Джъмбо, без да обикалям и влизам в Бургас?
От къде идвате, че така не става ясно, за да можем да помогнем?

# 361
  • Бургас
Момичета,знаете ли дали в новия басейн към Гимназия романски езици-Коджакафалията,може да се плува срещу заплащане и кога?

# 362
  • Бургас
Къде в района на центъра мога да купя тензух?

# 363
  • Г. О.
Bittersweet, от Търново в посока Бургас. Преди кръговото хващам отбивката за Айтос. Джъмбо преди или след тази отбивка е?

# 364
Bittersweet, от Търново в посока Бургас. Преди кръговото хващам отбивката за Айтос. Джъмбо преди или след тази отбивка е?
На мен и така не ми става ясно. Велико Търново или Малко Търново? И кое е това първо кръгово, което визирате?
Иначе Джъмбо е горе долу по средата между Ветрен и Бургас. И от двете страни може да влезете и излезете без проблем.

Последна редакция: пн, 17 дек 2018, 17:35 от Zlat_na

# 365
  • Г. О.
   Велико Търново. Кръговото е това, което минавам при влизане в Бургас. В случая няма да влизам в кръговото, а ще хвана отбивката за Айтос и отивам в кв. Ветрен.
   Добре, да попитам за друг вариант - от кв. Ветрен как мога да стигна до Джъмбо?

# 366
От Велико Търново не виждам защо въобще трябва да влизате в Бургас.  В края на магистралата има отбивка за кв. Ветрен, където е и болницата.

# 367
  • Бургас
Момичета,знаете ли дали в новия басейн към Гимназия романски езици-Коджакафалията,може да се плува срещу заплащане и кога?

Знам със сигурност, че може от външни лица, но кога, не знам.

# 368
  • Бургас

Знам със сигурност, че може от външни лица, но кога, не знам.

Миналата година,колежка водеше детето си там, в петък , мисля че беше от 17.30 тренировка. Мога да взема някакъв телефон на жената,която водеше тренировката

# 369
  • у нас
   Велико Търново. Кръговото е това, което минавам при влизане в Бургас. В случая няма да влизам в кръговото, а ще хвана отбивката за Айтос и отивам в кв. Ветрен.
   Добре, да попитам за друг вариант - от кв. Ветрен как мога да стигна до Джъмбо?
Просто карате от Ветрен за Бургас. Намира се от тази страна на пътя, посока Бургас.

# 370
Ако искате първо да отидете до болницата, хващате отбивката за Айтос, а след това от Ветрен Джъмбо е в посока Бургас. От Джъмбо може да излезете на магистралата за София без да ходите до Бургас. Мисля, че има табела. Като сте с лице към входа, пътят в дясно покрай магазина извежда на един черен път, след това излизате на асфалт, завивате надясно и карате така, че да минете над магистралата и да излезете в посока София.

# 371
Има ли някъде магазин за бои (за стена)?

# 372
  • Бургас
Къде мога да изхвърля стара бяла техника,която все още е в употреба?

Дида, можеш да дариш на някой дом по операция Плюшено мече по проект Подари подарък на дете, но в секцията нужди, там стои цифра.Търсят използвани перални, сушилни и разни други уреди.Ако искаш пиши какво имаш и аз моа да потърся дали го има като нужда някъде или да питам.

https://plushenomeche.org/bg/%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B0/

# 373
  • Г. О.
Благодаря много, ориентирах се. Приятна вечер:)

# 374
  • Бургас
Здравейте, знаете ли от къде мога да поръчам хубаво бутилирано вино, но да е без етикети, тъй като те ще са с индивидуален дизайн?

Общи условия

Активация на акаунт