Звездни компромати- 380 част

• 94 021
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
  • София
И аз не виждам какво толкоз намирате в Гала. Дай Боже и аз да съм свежарка на нейните години! Ще каже човек, че тук пишат пенсионирани ангели на Виктория сикрет братче..

Нямах впечатления от мъжа й, никога не съм го гледала в "На кафе", но снощи от визитката ми се стори симпатичен човек. Харесвам широкоскроени мъже, над нещата и с премерени думи. Можете да го сравните с един виден комплексар като Ванко 1 например..

# 151
Екстра си е Гала.

# 152
  • Пловдив
Да, права си, Гала днес е с различен нос. Но пък е по свежа от вчера.

# 153
Тези последните двама при Гала какви са и само за украса ли са ги сложили там?

# 154
Гала е добре, да, но тази Ева с този просташки изказ ме срази. Дано бързо и отнемат ефирното време.

# 155
И аз не виждам какво толкоз намирате в Гала. Дай Боже и аз да съм свежарка на нейните години! Ще каже човек, че тук пишат пенсионирани ангели на Виктория сикрет братче..

Нямах впечатления от мъжа й, никога не съм го гледала в "На кафе", но снощи от визитката ми се стори симпатичен човек. Харесвам широкоскроени мъже, над нещата и с премерени думи. Можете да го сравните с един виден комплексар като Ванко 1 например..

Да вземем да се разберем:

Първо - какво ще се пуска - ще има ли джугани или само Иритуали?

Второ - като коментирам някого трябва ли да си пиша биографичната справка и актуална снимка да пускам?

# 156
  • На топло
Мъжът на Гала може да е най- прекрасния мъжки 😂 екземпляр, но не виждам резон да го дават по телевизията.
Ако не беше половинка на великата водеща никой нямаше да знае кой е и от къде е.
За стрина Ирина постоянно се повтаря как е разделила Иван и Вихра.
А Гала как си намира мъжете 🙄? Докато не ги разведе не мирясва, ужасно противна личност..пък да е красива колкото си ще.

# 157
  • София
Хм, Гала нали е над 50 г? Нейният Стефчо е на 41. Идея нямах, че имат 10 г. разлика. Почти не си личи.

# 158
Мъжът на Гала може да е най- прекрасния мъжки 😂 екземпляр, но не виждам резон да го дават по телевизията.
Ако не беше половинка на великата водеща никой нямаше да знае кой е и от къде е.
За стрина Ирина постоянно се повтаря как е разделила Иван и Вихра.
А Гала как си намира мъжете 🙄? Докато не ги разведе не мирясва, ужасно противна личност..пък да е красива колкото си ще.

Е, как така някой развежда друг, ако той не иска да се развежда ? Това ми е любимо, когато за разпада на една връзка се обвинява третия човек. За пьрвият мъж на Гала, знам от нейна близка, че той е тичал след нея, не знам дали е бил женен тогава, Стефан мисля, че е бил разделен с жена си, кагато се запознават с Гала.  Дори и да не е така, не му е опряла пистолет в главата, за да се разведе

Последна редакция: вт, 11 сеп 2018, 10:34 от blue75

# 159
Много сте жестоки с Гала. Естествено, че ще е подута жената, кой знае колко е ревала при раздялата с любимия Crazy Веднага я заподозряхте за ботокси и филъри Wink

# 160
  • На топло

Е, как така някой развежда друг, ако той не иска да се разежда? Това ми е любимо, когато за разпада на една връзка се обвинява третия човек. За пьрвият мъж на Гала, знам от нейна близка, че той е тичал след нея, не знам дали е бил женен тогава, Стефан мисля, че е бил разделен с жена си, кагато се запознават с Гала.  Дори и да не е така, не му е опряла пистолет в главата, за да се разведе
За това говоря, двоен стандарт.
Гала не ги развежда.
А Стрина - да.
Поне това чета в тази тема 👀

# 161
  • София

Да вземем да се разберем:

Първо - какво ще се пуска - ще има ли джугани или само Иритуали?

Второ - като коментирам някого трябва ли да си пиша биографичната справка и актуална снимка да пускам?

Ако искаш пусни Simple Smile  Стана ми жал за Гала, как я разкостихте, все едно на нищо не прилича.

# 162
Тази част от форума (а и по принцип форума) е за разтоварване. Не мисля, че има нужда да се аргументираме толкова сериозно...

# 163
Вече само хубаво - ах, колко е прекрасна Гала. А и Стефчо един красавец.

# 164
Вече само хубаво - ах, колко е прекрасна Гала. А и Стефчо един красавец.

Стефчо е красавец. Но уви това е твърде недостатъчно за един мъж ако му липсват други качества.

Общи условия

Активация на акаунт