Звездни компромати- 380 част

• 94 009
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
  • Countryside
И аз мисля, че Стефчо е хубав, не съм го гледала в предаването, но чета тук че е цяла свекърва: дуднел, мрънкал, изказвал се неподготвен, чак се святкал на Гала и това в ефир. А и да лежи на жена си да го отглежда, хрантути и работа чак да му намира ми идва в повече и ми е анти за мъж.

# 166
И аз мисля, че Стефчо е хубав, не съм го гледала в предаването, но чета тук че е цяла свекърва: дуднел, мрънкал, изказвал се неподготвен, чак се святкал на Гала и това в ефир. А и да лежи на жена си да го отглежда, хрантути и работа чак да му намира ми идва в повече и ми е анти за мъж.

От къде знаете, че Гала го хрантути? Вчера във визитката за ВБ обясни с какво се занимава и явно изкарва пари , за да се изхранва и сам. Иначе,  мисля че е тьпо, че Гала го лансира в телевизията

# 167
  • София

От къде знаете, че Гала го хрантути? Вчера във визитката за ВБ обясни с какво се занимава и явно изкарва пари , за да се изхранва и сам. Иначе,  мисля че е тьпо, че Гала го лансира в телевизията

A можеш ли да преразкажеш как, че ВБ няма да се насиля да гледам.

# 168
Ваня Червенкова 🤡

Скрит текст:

# 169
  • Countryside
Незнам реално дали го хрантути, но е факт че го лансира по най-тъпия начин в нейното предаване. Ако си имаше сериозна работа или бизнес с нормални доходи, едва ли би се навил да дудне в ефир, че и в женско предаване.

# 170
Не съм ѝ адвокат, обаче нали знаете, че Гала е само водещ. Иначе предаването си има продуценти, режисьори, сценарен екип, отговорник гости и пр. Та не вярвам Гала да е казала 'хайде сложете Стефан до мен за ководещ".
Специално гледах първото им предаване и се видя колко неловко се чувства тя.

А за 51 годишна жена, както е писала Денси е екстра!  И на живо съм я виждала. Дай Боже всекиму!

# 171
A можеш ли да преразкажеш как, че ВБ няма да се насиля да гледам.

Каза, че е предприемач, занимава се с рисково инвестиране и пчеларство/ тьрговия с мед.

# 172
  • Countryside
Все пак е нейно предаване, може да предложи нова концепция за задържане на зрителския интерес, дори експериментално примерно за месец-два. Все си мисля, че няма да иде шефа на телевизията да я пита Гала, абе дай да вземем Стефчо да си хортувате в ефир.

# 173
Инфантилите Дара и Папи Ханс са се разделили.

http://www.missbloom.bg/konstantin-trendafilov-i-dara-sa-razdeleni/

# 174
Мъжът на Гала може да е най- прекрасния мъжки 😂 екземпляр, но не виждам резон да го дават по телевизията.
Ако не беше половинка на великата водеща никой нямаше да знае кой е и от къде е.
За стрина Ирина постоянно се повтаря как е разделила Иван и Вихра.
А Гала как си намира мъжете 🙄? Докато не ги разведе не мирясва, ужасно противна личност..пък да е красива колкото си ще.

Е, как така някой развежда друг, ако той не иска да се развежда ? Това ми е любимо, когато за разпада на една връзка се обвинява третия човек. За пьрвият мъж на Гала, знам от нейна близка, че той е тичал след нея, не знам дали е бил женен тогава, Стефан мисля, че е бил разделен с жена си, кагато се запознават с Гала.  Дори и да не е така, не му е опряла пистолет в главата, за да се разведе
На мен пък ми е любимо , някой като се зачуди и като заобяснява точно това.Не му е опряла пистолет, но владее други техники, вероятно.
И не е бил разведен с женя си. Драмите бяха големи

# 175
Сигурно с вуду магия? 😉

# 176
Аз не мога да си представя един сериозен  бизнесмен /предприемач/, че и красив Mr. Green да си зареже бизнеса и да влезе да се излага във Вип брадър.

# 177
  • Sofia
Гледах по бтв новата плеймейтка Жанета Осипова,по-голям ужас и от Норчето на външен вид Fearful

# 178
На мен пък ми е любимо , някой като се зачуди и като заобяснява точно това.Не му е опряла пистолет, но владее други техники, вероятно.
И не е бил разведен с женя си. Драмите бяха големи

Ами браво, сигурно само Гала ги владее другите техники и ако не е била тя, той никога намаше да срещтне  друга техничарка, която "да го разведе". Вероятност той просто да не е бил достатьчно щастлив с жена си няма

# 179
  • софия
9 Fashion Tips From Meghan Markle That Can Be Useful to All Women
https://brightside.me/inspiration-girls-stuff/9-fashion-tips-fro … all-women-600460/

20 Children Who Almost Eclipsed Their Famous Parents With Their Charm and Charisma
https://brightside.me/wonder-people/20-children-who-almost-eclip … -charisma-600410/

Общи условия

Активация на акаунт