Звездни компромати- 380 част

• 94 029
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Ваня Костова, чиито песни страшно харесвам, яко се изложи вчера със злобната си визитка и коментарите за Ева- то черна магия, то алкохоличка. Не им приляга да се излагат... то верно и пари трябват, но не е нужно са правят циркове.
Петко и Яна за чий влизат не ми е ясно изобщо.
Иначе са красива двойка.

Кой се е женил не разбрах, гости -Кънчев, Динко ямболски, Коцето, рапара Ди и тази пиянката как и беше името, Линдарева:

https://www.instagram.com/p/BnjyUYRFbFs/?utm_source=ig_share_she … shid=xbgueq20r4tq

# 181
Последните дни не съм засичала Никол да казва времето. Да не си е взела почивка вече?

# 182
Линдарева с Динко? Хихи тя е две глави над него май, но са си лика прилика. Те с Коцето дали опъваха чаршафите не се разбра..

# 183
  • На топло
На мен пък ми е любимо , някой като се зачуди и като заобяснява точно това.Не му е опряла пистолет, но владее други техники, вероятно.
И не е бил разведен с женя си. Драмите бяха големи

Ами браво, сигурно само Гала ги владее другите техники и ако не е била тя, той никога намаше да срещтне  друга техничарка, която "да го разведе". Вероятност той просто да не е бил достатьчно щастлив с жена си няма

Значи на Стефчо току-що му се е родило дете и той решава, че не е щастлив с тази жена и новороденото му бебе....

Ба..си, стана ми още по-симпатичен😂
Това, че бившата му жена не е направила пътека да се оплаква в интервюта, не значи, че не е имало драми.

# 184
Примери бол как една двойка може да не е щастлива още преди да се роди детето и появата му по-скоро се явява катарзис за раздялата им.

Аз имам познати, които доста време имаха драматична връзка с раздели, караници и т.н. Решиха да си направят дете, за да си скрепят отношенията (?!?) Малко след като се роди се разделиха окончателно и сега си имат нови половинки.

Доколкото съм чела запознанството им започва чрез погрешен СМС от негова страна - т.е. дали е щял да го изпрати на Гала или на някоя друга е все тая, така или иначе не е бил щастлив със жена си.

# 185
  • Berlin
Не знам дали е вярно, но "бизнесменът Петко Димитров и съпругата му танцьорката Яна Димитрова, които признаха, че влизат в Къщата, за да си починат от децата и да се наспят." Хаха, made my day! Laughing А иначе половината ВИПове във ВБ не съм ги и чувала. Ще се осведомявам от темата явно.

# 186
И понеже споменаха и трите деца, някой знае ли дали детето му от Мария живее непрекъснато с тях или и Яна го раздава като Ирина?

# 187
  • София
Аз съм чела, че живее с тях. Но предполагам, че някоя баба го гледа основно. newsm78

# 188
Добре, че Иван не даде на стрина да става телевизионерка. Да си гледа там манджите и да не му пречи.

# 189
Новата мис плеймейт е новото гадже на Христо Сираков. Не е като да не се е знаело предварително кой ще спечели конкурса, дори и от самите участнички.

# 190
  • Countryside
Ааааа, Трещи, не давай идеи. Да не цъфне стрина Ирина и тя като ко-водещ...

# 191
На мен пък ми е любимо , някой като се зачуди и като заобяснява точно това.Не му е опряла пистолет, но владее други техники, вероятно.
И не е бил разведен с женя си. Драмите бяха големи

Ами браво, сигурно само Гала ги владее другите техники и ако не е била тя, той никога намаше да срещтне  друга техничарка, която "да го разведе". Вероятност той просто да не е бил достатьчно щастлив с жена си няма

Значи на Стефчо току-що му се е родило дете и той решава, че не е щастлив с тази жена и новороденото му бебе....

Ба..си, стана ми още по-симпатичен😂
Това, че бившата му жена не е направила пътека да се оплаква в интервюта, не значи, че не е имало драми.
Чела съм нейни интервюта точно с цел оплакване.

# 192
  • Варна
Испанските принцеси София и Леонор в първия учебен ден след ваканцията.

# 193
  • София
Ааааа, Трещи, не давай идеи. Да не цъфне стрина Ирина и тя като ко-водещ...
Ирина ко-водещ, 'псурТ. с това его... цялата трибуна ѝ е нужна на нея.

# 194
  • София
Преслава с доста голямо коремче вече. Май скоро и тя трябва да роди.
Ех, че бебешорческа есен се очертава на ВИП небосклона. 🤗🤗🤗
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт