Звездни компромати- 380 част

• 94 014
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Антоанет Пепе с какво ви е интересна? Гледах нейно клипче, в което показва новото си жилище, някакво парти-изненада... С нищо не ме грабна. Дори няма чувство за хумор, скучна работа.
Андреа Банда... дори не смея да си пусна нещо с нея. Тя защо е с такова изчанчено име? И тя ли е с мъж чужденец/баровец, за да може да прави разни смехотворни влогчета.

# 331
Тонке, я кажи ти ходи ли на кучешкият рожден ден на Вятърните мелници, дет го беше организирала госпожа Биомед?

# 332
  • София
Ходих, Сигме! Станахме си мноу близки с госпойцата, незабравимо изкарване, но не мога да споделя нищо повече. Трябва да има някаква граница между нас и простолюдието!

# 333
Тъкмо гледах нови клипове качила Биомет и щях да питам за кучешкото парти, дайте малко хляб тука..

# 334
г-жа Макрон във Версай Не ми харесва платът на роклята, а обувките няма да коментирам.

# 335
Странни са ми тези блогове и влогове, където някой показва начина си на живот. Дамите винаги са търсачки на красотата, преследвачки на мечти, светлини, майки на две, три, пет лица или животни. Все танцуват в нощта, в прахта или където е модерно. Пътуват, ама не се хвалят, само показват. Или в началото всички са неутрални и нищо не ракламират, после започват да се прокрадват я пюрета, я памперси, а козметика, а някой ел уред. Блогърката винаги дава честното си мнение, не е задължена на любезните хора, изпратили подаръка. Явно доходите са добри, но за мен повечето просто имат заможни половинки и много време за губене. А, и доста самодоволство.

Галерия от седмицата на модата в Ню Йорк.
https://www.viewsofia.com/article/42052/Ot-Priyanka-do-Kanie:vsichki-

# 336
  • София
Джони Деп в Япония
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 337
Специално на Ети почти всичките и видеа са с реклами.
Нямам нищо против, радвам се, че тази ниша се развива в България, но не ми е приятно, когато един продукт се хвали и на следващото видео с разчистване на козметика (примерно) казва, че го дава на приятелка или го хвърля. Някак неискрено ми е.
Интересно ми е да чета за бг влогърките, мислите ли, че има "храна" за цяла отделна тема?

# 338
Преди бях само на блогове, отскоро започнах и влогове да гледам, ами има много готини влогоблогърки, култовите са в тък даже, уникални жени. Има и свежарки, ентусиастки, но мисля, че това не е устойчиво във времето. Хубаво година две, пет, ще си изкарваш пари, но междувременно излязоха десетки още по свежи и млади и с финансова обезпеченост мацки. Харесвам Аглеу мама, Адри, Стефи, отскоро и Валери Йорданова открих, и тя много намахана мадама, Мърфейшън, Ивана Александрова, а и Галя Симеонова също скоро открих, всяка от тях има нещо много готино, има какво да се види, да се чуе, интересни са ми.

# 339
кви пари има в тва влогърство

# 340
  • Sofia
Аз не издържам да изгледам докрая каквото и да е,дразни ме постоянното им бръщолевене Confused

# 341
Специално на Ети почти всичките и видеа са с реклами.
Нямам нищо против, радвам се, че тази ниша се развива в България, но не ми е приятно, когато един продукт се хвали и на следващото видео с разчистване на козметика (примерно) казва, че го дава на приятелка или го хвърля. Някак неискрено ми е.
Интересно ми е да чета за бг влогърките, мислите ли, че има "храна" за цяла отделна тема?
Преди малко точно си мислех дали няма да е по добре да се направи отделна тема за влогърите. Подкрепям тази идея има какво да се каже определено.

# 342
А мислех, че аз съм с голям крак. 😜
Как ли си намира обувки? 🤔
Николета...
https://www.instagram.com/p/BnqttCnAmN6/?utm_source=ig_share_she … shid=vifroia20a7f

# 343
Не знам дали разбрахте, че догодина в София ще идват Лени Кравиц и Ерос Рамацоти..... Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А тези Бг артисти знаехте ли, че са двойка?
https://www.eva.bg/article/35293-Milena-i-Ivai-lo-in-i-yan-i-taka-tseli-38-godini

# 344
  • Далечният изток
г-жа Макрон във Версай Не ми харесва платът на роклята, а обувките няма да коментирам.

Нарочно заложила на тоалет, който да напомня традиционна японска дреха. И много впечатлила японските си гости...

Общи условия

Активация на акаунт