'Bir Umut Yeter' *Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги* тема 12

• 36 764
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Страхотен .Писаха, че  хонорара му  е солиден  за рекламата на дрехите.

# 602
  • On the sea
Добро утро!

Феми, изглежда ми да са на Босфора, но знае ли човек 😊
И тази му е нова в същотото време

Бурак наистина е страхотен на новата фотосесия, но с мустака ми идва вече в повече, да приемем, че е за новата роля 😁
😍

# 603
Здравейте, момичета!

Много настроение, спокойствие и обич през целия ден!

Усмихнат четвъртък!

# 604
Добро утро, слънчев ден!

# 605

Събота, 6 октомври от 20:00 часа - Канал Д

Цитат
Cumartesi yeni gununuz .Sizin gorusleriniz??? 👍👍👍💖
Събота е твоят нов ден.

# 606

Не чакайте сериала "Една надежда стига" тази вечер! Денят на серията се промени!
04 октомври 2018 четвъртък, 11:09 часа

"Една надежда стига" - новият ден е обявен от Канал Д. Денят от поредицата, публикуван преди това в четвъртък, беше променен.

Не чакайте на екрана тази вечер, защото рейтингът им не е добър.

Можете да гледате втората част от поредицата в събота, 6 октомври в 20:00 ч.

„Една надежда стига“  с участието на Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre, Hazal Subaşı и Serhat Tutumluer, ще бъдат показани в събота вечер по канал Д.

MF Yapım е продуцент на сериала, режисиран от Yusuf Pirhasan, докато неговият сценарий е написан от  Melis Civelek.

Време за вътрешна разплата!

Неочакваните пресичащи се пътеки на Йълмаз, Дерия и Елиф ще продължат да впечатляват публиката в нова част от поредицата.

След години на съжаление на Йълмаз, докато копнежът на Дерия се увеличава, всеки ще има дълбока вътрешна разплата. Любопитството е голямо, когато фактите излязат наяве.

С новия сериал „Една надежда стига“, събота вечер в 20:00 часа по Канал Д!

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 16:09 от Emiliya

# 607
Следобедно подслаждане.

# 608
Следобедно подслаждане.
     Цвети, към чудесния сладкиш, кафето и прекрасните снимки на нашите любимци да прибавя и още малко настроение!

На тази снимка, която между другото много ми хареса (изключвам "нежната" половинка) феновете отговориха по най-толерантния начин - наводниха мрежата със следните снимки:

Как фино гъделичкат ревнивата Алмеда. Припомнят й един доста дълъг период от щастливата любов между Толга и Селен!

Намерих и тази статия от 2015 г.:

Цитат
Толгахан Сайишман купил дом за один миллион лир в Tarlabaşı в проекте GAP 360. Сайишман планирует жить там со своей любимой Селен.
Актер Толгахан Сайишман вкладывал прибыль в недвижимость. Известный актер купил дом в одних из самых престижных районов Стамбула Beyoğlu-Tarlabaşı. Планируется переехать в этот дом в будущем году, хотя актеру не терпится. Также стало известно, что Толгахан этим хотел сделать сюрприз своей любимой Селен.

Любит роскошные автомобили

Чтобы превратить этот дом в любовное гнездышко, он не жалеет никаких расходов, чтобы иметь особую архитектуру. Имеющий квартиру в одной из резиденций в районе Şişli Толгахан является еще и любителем дорогих автомобилей. Есть автомобили у него Porsche Panamera и Porsche 911 Carrera , а также имеет свой специальный мотоцикл.

Не мога да остана безучастна. Солидарна съм с феновете на Толга. Аз пък ще пусна това:

# 609
Еми, колко изкуствени, за снимка са Толга и Алмеда, и колко живи, топли, естествени и нежни са всички снимки с всички останали момичета. Голям артист е нашия Толгахан.

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 19:35 от Цвети &

# 610
  • On the sea
Ех, Цвети, колко добре си го казала 😊
Говори се....

# 611
Еми, колко изкуствени, за снимка са Толга и Алмеда, и колко живи, естествени и нежни са всички снимки с всички останали момичета. Голям артист е нашия Толгахан.
     Цвети,  напълно съм съгласна. Когато гледам снимки на Толга и Алмеда не мога да усетя тази огромна любов, която демонстрират. Поза и лед! Няма я тази топлина, отдаденост и задушевност, типични за влюбените!
     А за снимките с екранните партньорки ще те цитирам: "живи, естествени и нежни са всички снимки с всички останали момичета."
     Наистина Толга е голям актьор, но ми се струва, че в "Сега и завинаги" той не само играеше, а и съпреживяваше заедно с Амине целия вулкан от чувства и емоции, които бушуваха в техните души.

# 612
   Здравейтее

Поза ама маминия е лудо влюбен в Алмеда . Кво  да я награби  пред хората   Joy  Алмеда  е нежна и го цунЯ по бузката  Mr. Green

Хакан Демир нямам търпение да фърчи  да мачка чаршафи  Mr. Green на колежката са и омекнали капачкитИ  Whistling

колажа не закъсня  

Бурак Дениз

Цитат

Емиии  нова ли е снимката ?  прилича ми на Гюнгюров  аркадаша на Ча с който почиваха на яхтата това лято с жена му .

Цитат
Дневные бомбы! Обозреватель уважаемого издания Миллиет Али Эюбоглу поставил окончательную точку в двух самых актуальных вопросах, которые волновали поклонников Бурака Озчивита. Ответ на оба вопроса - ДА! Бурак станет отцом - его супруга Фахрие Эвджен действительно находится в положении. Бурак будет играть Османа Гази после того как период Эртугрула завершится, все вопросы между актером и компанией Текден Фильм решены и окончательно соглашение подписано. Поздравляем всех фанатов Бурака Озчивита с приятными новостями
 newsm07  newsm32

# 613
Поза ама маминия е лудо влюбен в Алмеда . Кво  да я награби  пред хората   Joy  Алмеда  е нежна и го цунЯ по бузката  Mr. Green
    колажа не закъсня  
     Феми, хич не мога да я дишам Алмеда!
     Снимката, за която питаш е нова - пишеше: от сета.

И този колаж ми хареса - Чачо навсякъде си е хубавец, но до Хазал е супер!

Да честитим на Бурак - ще става татко! Това е радостна вест!

(и на мен много ми хареса новата му фотосесия)

а този колаж ме остави без думи

# 614
Nature BoomЗдравейте!!

ЕМИ* ЦВЕТИ** страхотни снимки и кадри  с нашите любимци,
с тях  всичко е различно и повече истинско* от колкото със семейство  Сайъшман

прекрасни,красиви,харизматични и неотразими са двойката Амине и Толгахан..
YumRevolving HeartsHands V

Two Hearts

.. тук е уникален..YumYum

Yum

Общи условия

Активация на акаунт