За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 69

• 36 963
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Ами и аз кърмя, и тя ми каза да давам млечната каша, че и да кърмя след това. Не й разбрах логиката.

# 451
  • гр.Бургас
Аз бях видяла някъде такъв матрак, когато търсех какъв да взема, но не мисля че има смисъл от него.

# 452
И аз за първи път чух за такова нещо, но мъжът ми купува кошарата, че бях в болница и легълцето си вървяло с двулицев матрак... Дето викате, нас не са ни гледали с такива чудесии и сме ок 😂

# 453
И аз изкисвам плодовете и зеленчуците.

# 454
  • Монтана
Някоя мама ползвала Осадент за никнещи зъбки има ли? Педиатърката ми каза да давам или Осадент или Дентокинд, кое е по-ефикасно?

# 455
  • София
Момичета, прехвърлям си въпроса от темата за бременните, че там никой не ми отговори, а след малко тръгвам да се видя с педиатъра.

Момичета, предстои ми среща с препоръчан педиатър, но се чудя какви въпроси да задам. Като цяло ме интересува нагласата ѝ за захранване, ваксинации, даване на направления, как и кога изписва АБ. На какво друго е хубаво да обърна внимание?

# 456
Някоя мама ползвала Осадент за никнещи зъбки има ли? Педиатърката ми каза да давам или Осадент или Дентокинд, кое е по-ефикасно?
Аз използвам дентинокс и съм доволна от него.. Облекчава я почти веднага след като я намажа..

# 457
Момичета, прехвърлям си въпроса от темата за бременните, че там никой не ми отговори, а след малко тръгвам да се видя с педиатъра.

Момичета, предстои ми среща с препоръчан педиатър, но се чудя какви въпроси да задам. Като цяло ме интересува нагласата ѝ за захранване, ваксинации, даване на направления, как и кога изписва АБ. На какво друго е хубаво да обърна внимание?
На мен ми беше казала, че е хубаво преди всяка ваксина да се взимат секретчета, за да си сигурна, че детето и напълно здрава... Трябва всеки път да проверява фунтанелата, за пъпчето евентуално (тези прах чета, които изписват за тях не са много удачни.. По-удачни са тези за пръскане.. За домашното посещение дали можеш да разчиташ.. И за въпроси дали можеш да звъниш по всяко време...

# 458
И двете са хомеопатични. Дентинокс пък е с лидокаин. Аз ползвам Пансорал, но я облекчава за 30-40 мин, но ми го препоръча стоматолог и е с билки.

# 459
  • Велико Търново
И аз мажа с пансорал и облекчава временно, но все пак е нещо.

# 460
Преди ваксина ни преглеждат щателно. Имахме възпаление на слъзното каналче и лекар, който оперира очите на недоносени се подписа под становище,че няма проблем да се поставят ваксините.
Последния път нещо ни притесняваше и се наложи да пуснем ЦРП, което беше в норма.

# 461
А как разбирате, че е от зъби? Аз с голямата не съм имала проблеми, но сега от седмица някъде малчото не спи спокойно, понякога отказва да суче. Чудя се скок ли е или зъби.

# 462
А как разбирате, че е от зъби? Аз с голямата не съм имала проблеми, но сега от седмица някъде малчото не спи спокойно, понякога отказва да суче. Чудя се скок ли е или зъби.
Ари, нон стоп са й ръцете в устата. Слюнкоотделянето е постоянно. Като английски булдог й текат лигите. Даже се обрина по лицето и брадичката от лиги. Хваща си ушите, бузите си натиска, търка си бузите в играчки и в матрака, слага всичко в устата в отчаян опит да се почеше и реве неутешимо. Като отвориш устата - венците са побелели, набъбнали, може да се виждат бели точици. А аз в момента даже напипвам с пръст горните два резеца, но още не са избили. Плюс дупето се обрина без причина.
П.с. суче по-често и се чеше със зърното като, че ли...

# 463
  • София
Моята не се лигави изобщо,но мтънка за десет бебета най~малко.Яде,спи,аз бъркам и оглеждам.
За зъби нищо не помага според мен,всичко е краткотрайно и до праг на болка на дете.

# 464
А с какво мажете при обринато от лигавене ?На бебо му се зачерви брадичката,още няма пробил зъб.

Общи условия

Активация на акаунт